Duyuru

Collapse
No announcement yet.

anksitiye ve yere düşcekmiş gibi olma

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • anksitiye ve yere düşcekmiş gibi olma

    arkadaşlar, 1-2 aydır sokağa çıktığımda böyle sanki başım dönüyor başım ağrıyor boşluğa basacakmış gibi oluyorum nedir bu sizdede oluyor mu ? çıkmaya korkar oldum sıkıldım artık :frustrating: !

    Last edited by TomRiddle; 21-10-2016, 07:25 AM.

  • #2
    Son yazdığın dörtlük güzelmiş.Sorununa gelirsek böyle bir durum çok nadir yaşarım , o da baş ağrısı olarak ama seninkisi 1-2 ay az bir zaman değil.Yakın bir zamanda doktora görünmeni tavsiye ediyorum,sonuçta rahatsız edici bir durum.Geçmiş olsun.

    Yorum


    • #3
      oncelikle gecmis olsun.ben 2 bucuk senedir bas donmesi hissi yasiyorum bazen cidden cok rahatsiz edici oluyor.psikolojik bir durum ama siz yinede once bir dr a gorunun.

      Yorum


      • #4
        Yere düşene kadar bu meseleyi zihninde büyütme. Evham olabilir. Vesvese kurutur insanı. Hergün yere düşüyormuş gibi yaşamaktansa bir gün yere düşersin ve gider çaresine baktırırsın.

        Yorum


        • #5
          bende öyle diyorum ama dışarıda öyle olunca olmuyo işte eve gidince de bitiyo bu olay

          Yorum


          • #6
            Orjinal yazı sahibi: Taz
            Tedaviye başlamadan önce bana da öyle oluyordu ama her zaman değil. Sanki bir rüyada gibiyim, yere bastığımı falan hissetmiyorum veya sarhoş gibi de diyebiliriz, öyle tuhaf bir şey işte. Ama uzun zamandır yani ilaçları kullanmaya başladıktan sonra -ilk ayları saymazsak- tekrar böyle bir şeyler yaşamadım.

            aranıza yeni katıldım ben de

            ilk panik atak hissiyatım 2013 yaz başı oldu, psikolojik olduğunu çabuk anladim açıkcası, aksam içilen 1 duble rakıdan sonra herşey düzeldi

            ama devam eden günlerde içinden çıkamadığım bir döngü başladı, sersemlik, başımın içi saman gibiydi, huzursuzluk, sabırsızlık, çabuk yorulma, soıkakta yürürken dengesizlik hissi, ortamdan uzaklaşma yabancılaşma, ateş basması vs

            bu arada işin fizyolojik olmadığına emin olmak icin yaptırdıklarım, beyin mr, kan testi, boyun doppler ultrason, ekg, 2 kan testi daha, kbb ziyaretleri, göz ziyaretleri

            herşey normal sadece boyunda düzleşme ve boyunda hafif fıtık ama bunların etki etmeyeceği söylendi

            panik atak belirtilerim geçti 7 ay paxeradan sonra ama baş sersemliğim , baş içindeki boşuk beyin yanması devam etti ozellikle ofis günlerinde, akşam eve gidince veya arkadaşlarla bir akşam yemeğe gidip 2 duble içinde yok oluyordu

            rahat uyuyordum ama uyandıktan 15 dakika sonra yine başliyordu

            4 ay once bıraktıgım ilaclara donmek istedim cunku sıkıldım artık

            4 gündğr ciprama basladim dr tavsiyesi ile, 20 lik alıyorum, psikolojik mi bilmem ama 4 gündür iyi hissediyorum
            umarım böyle devam eder

            herkese geçmiş olur inşallah

            Yorum


            • #7
              Aranıza yeni katıldım arkadaşlar herkese merhabalar , boss75 adlı arkadaşım söylediğin şeylerin aynısı bendede var 5 senedir çekiyorum bunları , yürürken sadece benim hissettiğim denge bozukluğu hissi , sersemlik , bunalma ,sıkıntı , hayatımı çok kötü etkiledi.

              Yorum


              • #8
                b12 ve diğer kansızlık testlerini yaptırın bi bakın.bunlardan da kaynaklanıyo olabilir.

                Yorum


                • #9
                  Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
                  b12 ve diğer kansızlık testlerini yaptırın bi bakın.bunlardan da kaynaklanıyo olabilir.
                  Ben B12 testini yaptırdım. Değerlerim referans değerleri içinde . Fakat düşük her doktor farklı bişey söylüyo . Biri B12 değerin düşük dedi iğne yazdı gün aşırı kullan dedi. Biri yok değerlerin normal kullanmama hiç gerek yok dedi. Kafayı yicem senelerdir derdime bir çare bulamadım. Psikolojik denip geçiliyor. Çözümsüz kaldı problemim.

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X