Suphe ve kuskular icin ne yapmam lazim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Suphe kusku
Collapse
X
-
-
Şüpheleri gidermek için araştırmak yersiz olur bence çünkü o şüpheyi giderirsen başka bir kuşku ortaya çıkacaktır bu bir rahatsızlıktır çünkü şüphe derken takıntı olarak mı yoksa gerçek olarak mı şühe duyuyorsun ya işte lambaları kapattımmı kapattığını bilir ama emin olmama hissi olur takıntı hastalığı denir buna yoksa paranoid bir durummu var takip ediliyormuyum gibi ? öncelikle hastalıpın neyse ona göre terapiler almanı isterim ilaçlar zaten terapinin işe yaraması durumunu dengelemek için etkili, tedavi için değil. bu hastalık içten tedavide içten olur.. GEÇMİŞ OLSUN
Yorum
-
Yayginlasmis anksiyete bozuklugu beraberinde depresyon donuk bir yuz ifadesi kafam ici gerilmis bir durumda dusunemiyorum bile yani kafa kilit ve malesef hastalik butun vucuda yayilmis bu halde metobalizmam yemek yemeyi bile kabul etmiyor cinsel fonksiyonlar super ozguven saglam birakmaya calistigim ilac solian 3 aydir icmedim bugun icmek zorunda kaldim bu ilacda cinsel fonksiyonlardan ve ozguvenden caliyor ben sizden kuvvetli bir antidepresan tavsiyesi rica edecegim yarin eczanecime soyleyip getirdecegim benim aklimda efexor var uygunmudur ?Last edited by Beckett; 14-06-2016, 02:24 AM.
Yorum
Yorum