Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Derealizasyon ve Depersonalizasyon Hissi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Derealizasyon ve Depersonalizasyon Hissi

'Dış dünya ya da kendi gerçekliğini kaybetmiş gibi hissetme'

Bunu özellikle panik ataklarımda sık sık hissediyorum. Bazende tum insanlar,hersey bana hazırlanmış bi oyundan ibaret gibi gelıyo.O zaman karamsarlıga dusuyorum ve nabzım hızlanmaya baslıyo.Panik ataklarda size de oluyo mu bu his?

evet bende derealizasyon var ve bu his beni bunalıma sokuyo resmen. korkunç bişey. dünyadamıyım değilmiyim bilmiyorum. hissizim duygusuzum ilgisizim....
    HAYAT UMUTTAN ONCE BİTMELİ..

Yorum

merhaba ..
      bu duygular panik atakta olağan şeyler ...ne kadar zamandır ilaç kullanıyorsunuz bilmiyorum ama oluyor ..
      yani PA geçirenlerin çoğunda olmuştur ..
      bendede olduğu zamanlar eyvah ben kafayı yiyiyorum galiba demiştim ..ama sonradan öğrenince ..oh dedim ..sonra zamanla geçti gitti...
      depresif diye bir arkadaşımız da vardı szin gibi ..onda uzun sürmüştü...
      o gelirse mutlaka yazacaktır size ..
      ama canınızı sıkmayın ..belli bir zaman sonra geçer...
      geçmezsede dr danışın bence ..
      sağlıcakla ..
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

selam

Orjinal yazı sahibi: Callingangels View Post
        'Dış dünya ya da kendi gerçekliğini kaybetmiş gibi hissetme'

Bunu özellikle panik ataklarımda sık sık hissediyorum. Bazende tum insanlar,hersey bana hazırlanmış bi oyundan ibaret gibi gelıyo.O zaman karamsarlıga dusuyorum ve nabzım hızlanmaya baslıyo.Panik ataklarda size de oluyo mu bu his?
        bende de ben kimim ölümüyüm yaşıyormuyum herşeyi uzaktan izliyormuşum gibi sanki rüyadayım sürekli kötü düşünceler ben böylemiydim bu yüz benimmi bunu yazan benmiyim gibi sorular geliyor aklıma sanki ruhumla bendenim aynı değil gibi eskisi gibi aynı iyi olduğum dönemlerdeki gibi hissedemiyorum bi türlü kafam yerine gelmiyor ve 1 aydır hiç geçmiyor yaşıyormuyum ölümüyüm sanki bi boşlukta yaşıyorum unutkanlık oluyor artı bide panik atağım var daha kelimelere dökemediğim bir sürü şey sanki önceden hiç yaşamamaışım hep böyleymişim gibi

Yorum

nasıl özel mesaj gönderebirim

Yorum

Anlaşılan bir de antipsikotiğe ihtiyacınız var.

Yorum

1 sene 5 aydir panik atak anksiyete depresyon depersonalizasyon ve derealizasyonla birlikte yasamaya calisiyorum.depersonalizasyon ve derealizasyonun tarifi zor ve en cok aci verenide bu hastalik.ruhum bedenimden kopmus yasadiklarimi hissedemiyorum sanki.aynaya baktigimda sesimi duydugumda garipsiyorum kendimle bütünlesemiyorum sevdiklerim cevrem hersey garip ve yabancimis gibi.gercek ve gercek disilik arasindayim.gecen her saniye zor ve aci veriyor.daha ne kadar sürecek ve ne kadar dayanabilecegim cevabi yok.iyilesmeyi hayal bile edemiyorum.herkese acil sifalar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rosemoon View Post
                1 sene 5 aydir panik atak anksiyete depresyon depersonalizasyon ve derealizasyonla birlikte yasamaya calisiyorum.depersonalizasyon ve derealizasyonun tarifi zor ve en cok aci verenide bu hastalik.ruhum bedenimden kopmus yasadiklarimi hissedemiyorum sanki.aynaya baktigimda sesimi duydugumda garipsiyorum kendimle bütünlesemiyorum sevdiklerim cevrem hersey garip ve yabancimis gibi.gercek ve gercek disilik arasindayim.gecen her saniye zor ve aci veriyor.daha ne kadar sürecek ve ne kadar dayanabilecegim cevabi yok.iyilesmeyi hayal bile edemiyorum.herkese acil sifalar

kardeş depersanalizasyon zamanla azalır korkma ömür boyu seninle kalamaz....o yasadıgın ankisiyete panikatak vs onların sonucu olarak vucutun bir tepkisi gibi düşün ömür boyu senle kalamaz...kuvvetli ilaçlar kullan ankisiyete ağırlıklı...bye

Yorum

İşleniyor...
                X