bende bugün doktora gittim.wellbutrin xl 300 mg ve rexapin 2.5 mg verdi.wellbutrinin hakkında hiçte iç açıcı şeyler okumadımda.kullanıp kullanmamak arasında kaldım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaşlar wellbutrin xl 300 mg bilgisi olan varmı ya da kullanan?
Collapse
X
-
-
Ben 3 gündür Zyban aliyorum, Wellbutrin 150mg yavas salinimli tabletle icerigi ayni, bupropion HCl. Bugun is yerinde ise gecen sene eylulde baslamis bir arkadasima aralikta yasadigi bir aniyi anlatirken aa sen aralikta burda mi calisiyordun dedim. Sonra uzun sure ne zaman ise basladigini hatirlayamadim. Yani hafizam gitti geldi. Isin garibi bunu hatirlamaya calisirken sanki beynimin yerinde bir sunger varmis gibiydi, hicbirsey dusunemiyordum. Is yerinde baska bazi seyleri de hatirlamakta zorlandim. Bunun disinda sik sik duvarlara bakiyorum ve dusunme zorlugu cekiyorum. Okudugumu anlamam icin birkac defA okumam gerekiyor. Bunlar genelde ilaci aldiktan sonraki 8 saat icinde oluyor, ilaci aldiktan 5 saat sonra filan bu etkiler en yuksek duzeye ulasiyor. Guya sigara birakma ilaci ama sigara aynen devam, ayrica 3 gundur inanilmaz aclik hissediyorum ve normalin 2 kati yemek yiyorum. Ilaci aldigim ilk gun bas agrisi ve kulak cinlamasi olmustu sadece. Ben ilaci birakiyorum anlayacagin. Ingilizcen varsa asagidaki linke bak, ayni etkileri baskalari da yasamis ve uzun sure kullananlarda da bu etkiler azalmamis. Bir de dun gece kolum uyustu ve uzun sure gecmedi kramp girecek gibi oldu.. bazi insanlar felc gecirdiginden bahsediyor..
Depresyon falan kalmiyor tabi, dusunemiyorsun cunku hicbirsey, o yuzden de hissedemiyorsun ustune felc de gecirirsen hareket de edemezsin, hooop oldu bitti, kalmaz depresyon falan
http://forums.about.com/n/pfx/forum....sion&tid=24615
PS: Prozac kullanmistim daha once ve etkileri superdi, zayifladim, enerjik oldum, spora ve dansa basladim..ama deride alerji yapiyo bende kullanamiyorum
Yorum
-
Yaklaşık 6 ay kullandım hemen hemen her antidepresan gibi ilk başta ve bırakırken yan etkileri oluyor. Asıl bomba ise şu ;
Bu ilacı (Wellbutrin) rehabilitasyon merkezlerinde sigara veya uyuşturucu bağımlısı olan kişiler için kullanıyorlar.
Eğer sigara kullanıyorsan bu ilacı aldıktan sonra canın sigara istemez , içersin ama bişey anlamazsın. bırakma ihtimalin &60 olur sigarayı ( bence ) ..
Lütfen doktor kontrolünde , ve direktifleri doğrultusunda ilaç kullanımı doz artırımı yapın.insanımızın en büyük hatası bu.
saygılarımla.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dnzkrc26 View PostYaklaşık 6 ay kullandım hemen hemen her antidepresan gibi ilk başta ve bırakırken yan etkileri oluyor. Asıl bomba ise şu ;
Bu ilacı (Wellbutrin) rehabilitasyon merkezlerinde sigara veya uyuşturucu bağımlısı olan kişiler için kullanıyorlar.
Eğer sigara kullanıyorsan bu ilacı aldıktan sonra canın sigara istemez , içersin ama bişey anlamazsın. bırakma ihtimalin &60 olur sigarayı ( bence ) ..
Lütfen doktor kontrolünde , ve direktifleri doğrultusunda ilaç kullanımı doz artırımı yapın.insanımızın en büyük hatası bu.
saygılarımla.
Yorum
Yorum