Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anksiyete ve Sosyal Fobi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anksiyete ve Sosyal Fobi

Anksiyetenin en ağır hallerini yaşadım tam 4 ay boyunca şuan 1buçuk aydır paxera içiyorum ilk 3 hafta 10mg içiyordum şuan 20mg içiyorum inanın korkudan eser yok o düşüncelerden takıntılardan dışarı bile çıkamazz hale gelmiştim biri bana bir cümle kurardı korkudan kaçardım acaba bana neyapacak die o duruma gelmiştim ve ALLAHIMA şükürler olsun bu ilaç beni 1buçuk ayda kendime getirdi yıllaradır ismini bile bilmedigim sosyal fobi hastalıgıma dagi birebir geldi artık ragatça insanların gözünün içine bakarak konuşabiliyorum ragatça iş yapabiliyorum ve aynı ilacı kullanıpta bukadar kısa sürede faydasını gören insanlardan msjlarını bekliyorum.....tşkrler.........

Merhaba oncelikle gecmis olsun.ilac takviyesi ile erken adapte olmana sevindim. Bende 6 yikdir paxil 20 mg kullaniyorum.ara ara kotu donemlerimiz oluyor ve yokluyor bizi.bu tarz etkilerle yasamayi ogrendim.zaman zaman yoklayacak ama korkma.her zaman panigin bir oyunu oldugunu unutma.her zaman birseylerle ugrasmaya gayret et ve kendini mutlu edecek aktiveteler yap.kendini kisitlama insanlarin icine gir. Hadi kal saglicakla.Dedigim gibi mutlulugun formulu ne olursa olsun vardir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: memolee View Post
      Merhaba oncelikle gecmis olsun.ilac takviyesi ile erken adapte olmana sevindim. Bende 6 yikdir paxil 20 mg kullaniyorum.ara ara kotu donemlerimiz oluyor ve yokluyor bizi.bu tarz etkilerle yasamayi ogrendim.zaman zaman yoklayacak ama korkma.her zaman panigin bir oyunu oldugunu unutma.her zaman birseylerle ugrasmaya gayret et ve kendini mutlu edecek aktiveteler yap.kendini kisitlama insanlarin icine gir. Hadi kal saglicakla.Dedigim gibi mutlulugun formulu ne olursa olsun vardir.
      6 yıl çok uzun bir süre bırakmayı düşünmüyor musunuz?

Yorum

Merhaba;

Yardimizin icin cok tesekkur ederim.10 mg dusureli 2 ay oldu. Birakmayi dusunuyorum. Siz nasilsiniz bu aralar?

Yorum

İşleniyor...
        X