Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Panik Ataktan Tamamiyle Kurtuldum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Kalbin ağrımıyor sen ağrıdığını sanıyorsun. Neden yemek yediğinde nefesinde sorun olduğuna gelince burnundan yeterince nefes alamıyorsun. Büyük ihtimal septum deviasyon ve burun etlerinde şişlik ayrıca küçük dilindede sarkma var . Hasta değilsin : )

Yorum

Galiba bende panik atak hastasıyım yaklaşık 3 ay önce boğazıma birşey kaçtı korkusuyla gittiğim acil servisten sende birşey yok denilerek geri gönderildim kendimde bu sıralarda nöropsikiyatri hastanesinde staj yaptığımdan direk kendime tanıyı koydum ve psikiyatriye başvurdum yutkunurken sorun ölme hissi nefes alamama gibi hislerden dolayı hapta yutamadığımdan 20mg likit prozac 15mg zestat ağızda eriyen tablet ile başladım ilk 1-2 hafta daha rahat yesemde ara ara yine nefes alamıyor gibi sanki boğazımda birşey kalmış gibi olmaya başladım bu böyle devam etti en sonunda çok ağır bir nöbet geçirdim göğsüm yanmaya başladı başım dönüyordu bütün vücudum karıncalanıyordu sağ kolumu hareket ettiremiyordum hemen acile gittik kalp atışlarımın çok hızlı olması dışında birşey bulamadılar babamda epilepsi olduğundan ondan korkmuştuk ve hemen nörolojiye ve dahiliyeye randevu aldım eeg,mr,ilaçlı tomografi,endoskopi,kan testi,dışkı tahlili istendi endoskopide midemde reflu ve gastirit çıktı ayrıca ilaçtı tomografide minimal düzeyde timus bezi olduğunu yazdılar ve test sonuçlarını göstermek için tekrar randevu aldım bu sırada panik atak mı yoksa hastalıktan mı olduğunu bilmediğim nöbetlerim devam etti ve yaklaşım 1aydır sıvı şeyler yiyebiliyorum çorbayı bile taneler varsa yiyemiyorum en son bugun tekrar psikiyatriye gittim ve ilaçlarımı değiştirdi 50mg sülpir 10mg cipralex ve 30mg zestat kullanmamı istedi doktora hap yutamadığımı söyledim ama eğer almazsan anoreksiya nervozaya dönüşebiliceğini ve ölebileğimi söyledi aklımın bir yanı bak sende reflü var boğazını yakıyor kis flnda olabilir psikolojik değil yutmaya zorlama daha kötü olucaksın yine nöbet geçireceksin desede diğer yanı bu psikolojik zorla kendini diyor umarım bende atlatırım.

Yorum

İşleniyor...
      X