Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bazı durumlarda vücutta ani gelişen durumlar ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bazı durumlarda vücutta ani gelişen durumlar ?

merhaba arkdaşlar. bende düşünceli olduğum ya da heyecanlandığım zamanda göğsümde şiddetli ağrı oluyo, vücudum kasılıyor, tenim beyezlıyor, ağzımın içi kupkuru oluyo, bağırsaklarım düzensiz ses çıkarmaya başlıyo ve ishal oluyorum,göz kararması oluyo. Bunlar neden kaynaklanıyor arkadaşlar ??

panik atak olabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nicky View Post
      panik atak olabilir
      evet bende panik atak var. paxil kullanıyorum. tereddüt ettiğim yerim ğöğsümde olan ağrı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogan91
        panik atakta göğüs ağrısı da olabilir. paxil yetersiz olabilir.
        norodol damla vermişti doktor yan etkileri dolasıyla kullanmadım.

Yorum

.........................
          Last edited by birzamanlarben; 13-02-2016, 04:59 AM.

Yorum

fiziksel belirtileri yazmissiniz o anlardaki dusuncelerinizi yazsaydiniz heyecan niye heyecan getiren bir durum var mi yoksa sadece dusunce kaynakli heyecan mi dusunceler neye dair dusunceler
            bunlari bilmek lazim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: *Latife View Post
              fiziksel belirtileri yazmissiniz o anlardaki dusuncelerinizi yazsaydiniz heyecan niye heyecan getiren bir durum var mi yoksa sadece dusunce kaynakli heyecan mi dusunceler neye dair dusunceler
              bunlari bilmek lazim
              üzüntü durumu örneğin aileden akrabalardan birinin hastahaneye düşmesi ya da fenalaşması. heyecan ise kız arkadaş hakkında düşünceler

Yorum

norodol damla aldım arkadaşlar nasıl kullanılır bilginiz var mı??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kadirr View Post
                  doktorunun önerdiği şekilde kullanmalısın
                  Last edited by delidumrul; 12-02-2016, 08:10 PM.

Yorum

norodol damla kullanmadan beslenme ile sakinleşemiyor musun?

Yorum

üzüntü durumu örneğin aileden akrabalardan birinin hastahaneye düşmesi ya da fenalaşması. heyecan ise kız arkadaş hakkında düşünceler
                      akrabadan biri fenalasinca herkes fenalasir ama kiz arkadas dusunceleri fenalastirmamaliydi o normal degil ishal olman falan ozellikle

Yorum

Orjinal yazı sahibi: *Latife View Post

akrabadan biri fenalasinca herkes fenalasir ama kiz arkadas dusunceleri fenalastirmamaliydi o normal degil ishal olman falan ozellikle
                        kız arkadaş konusunda heyecanlanmadan dolayı oluyo ilk defa çnkü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nicky View Post

norodol damla kullanmadan beslenme ile sakinleşemiyor musun?
                          onu bilmiyorum doktor vermişti. ama almadımyeni aldım nasıl kullanılacağını unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delidumrul View Post

doktorunun önerdiği şekilde kullanmalısın
                            verdiği zaman almadım yeni aldım nasıl kullanıldığını ubuttum

Yorum

kız arkadaş konusunda heyecanlanmadan dolayı oluyo ilk defa çnkü
                              benim son defa oluyor bende heyecan hic yok ilacin prospektusunu oku ilk baslayanlar icin bi tarif vardir orda

Yorum

İşleniyor...
                              X