Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neyim var benim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neyim var benim

Yıllardır panik atak hastasıyım en son 2 sene önce çok kötü olmustum arada ataklar geliyordu ama savusturuyordum 2 hafta önce kan tükürdüm acile gittim doktor faranjit ten dedi rahatladım ondan sonra geçtiğimiz pazartesi arkadaslarla maç izlerken birden arkadaş sağa sola döndü böyle başım döndü direk kaçtım ordan o günden beri

Sürekli endiseliyim kaygiliyim bekliyorum
    dışarı çıkasim yok ciktimmi zaten başım dönüyorMuş gibi kalp carpintisi hiç rahat değilim
    beyin mrina girdim dün temiz çıktı ama hala kaygiliyim sürekli bekliyorum ağlamak istiyorum aglayamiyorum neyim var benim bu aksam dışarı çıktım kalbim surekli hızlı çarptı sonra midem bulandı ben orda direk eve attım kendimi biliyorum psikolojik ama ben sürekli ilaç içen biriyim hiç biraakmadim ilaca rağmen neden böyle oldum? Neyim var benim bunları yaşayanlar varmı gram tat almıyorum 1 haftadır hayattan artık oleyim bitsin modundayim ama olmektnde korkuyorum
    Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Ayrıca bi haftadır istahsizim kalp krizi gciririm diye sigara bile az içiyorum 26 yaşında bi asker kalpten gitmiş benle aynı yaşta durup dururken hemde nasıl korkmayayim sürekli midem bulanıyor yemek yiyemiyorum pskiyatriyede gittim bişeyin yok olur böyle dalgalanmalar dedi napıyım arkadaşlar akıl verin bana
    Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

Selam ilaçlarını sürekli kullandığını belirtmişsin. Belki sana doğru ilaçlar verilmemiştir. O olabilir. Onun dışında kalp kırizi gerçirmekten korktuğunu belirtmişsin. Ve bundan dolayı sigarayı azalttığını yazmışsın. Eğer yapabiliyorsan sigarayı bırak ve arkana bakma. Ben de içtim zamanında zarardan başka bir şeyini görmedim. İnşallah bir daha hiç içmem.

Onun dışında sizde yoğun bir ölüm korkusu sezinledim. Benim bildiğim kadarıyla bunu aşmanın iki yolu var. Ya insan kendini uyutur,sarhoş eder, eğlencelere dalar, ölümü unutturacak uğraşlar bulur ve ölüm geldiğinde onu alır götürür. Ya da dine yönelir; ölümün bir hiçlik, bir yok oluş, bir çürüme , sevdiklerin den ayrılma olmadığını tam tersine yeni, kusursuz, rahat, ferah, mutlu bir hayatın başlangıcı olduğunu anlar.

Tabi hasta insanlar inanmasına rağmen bu korkuyu aşırı şekilde yaşıyabilir. Sana tavsiyem bir psikiyatrist diğer psikiyatriste benzemez. Başka bir psikiyatriste gidebilirsin. Olmadı üniversitelerin araştırma hastanelerine gidebilirsin.

Yorum

İşleniyor...
      X