Herkese merhaba, yillar once bir bogazli kazak almistim. Bogazi cok dardi ve boguluyormusum gibi hissettim. Hani battayinenin altindan ayaginiz ciktiginda ayaginiz guvende degilmis gibi hissedip iceri cekersiniz ya, iste ben o sorunu bogazimda yasiyorum. Normalde gun icinde unutuyordum, sadece geceleri uyumami zorlastiriyordu ama artik her an aklimda.Deneme sinavlarinda, test cozerken vs. Odaklanamiyorum. Bogazli kazak giyince veya bezle sarinca bir nebze hafifliyor ve unutuyorum deneme bitene kadar ama yaz geldi ve ben evin icinde bogazli kazakla ders calisiyorum. Onumuzde yks var ve ben yksye de bogazli kazakla girmek zorunda kalicam boyle giderse. Gercekten troll konu degil arkadaslar. Nasil gecicek bu his?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yillardir devam eden bogaz gicikligi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Sabri Tayfun View PostHerkese merhaba, yillar once bir bogazli kazak almistim. Bogazi cok dardi ve boguluyormusum gibi hissettim. Hani battayinenin altindan ayaginiz ciktiginda ayaginiz guvende degilmis gibi hissedip iceri cekersiniz ya, iste ben o sorunu bogazimda yasiyorum. Normalde gun icinde unutuyordum, sadece geceleri uyumami zorlastiriyordu ama artik her an aklimda.Deneme sinavlarinda, test cozerken vs. Odaklanamiyorum. Bogazli kazak giyince veya bezle sarinca bir nebze hafifliyor ve unutuyorum deneme bitene kadar ama yaz geldi ve ben evin icinde bogazli kazakla ders calisiyorum. Onumuzde yks var ve ben yksye de bogazli kazakla girmek zorunda kalicam boyle giderse. Gercekten troll konu degil arkadaslar. Nasil gecicek bu his?
Yorum