merhabalar yeni katıldım siteye insanın kendisinden başka panik atak tabirini dahi kullanan birilerini görmesi bile rahatlatıyor kısmen...geçmiş olsun herkese..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: perladün gittim ranil..
bugün beyin tomografisi de çektirdim..sonuçları alınca dra göstericem,inş..kötü bişey çıkmaz.
bugünlerde her daim sıkıntım var ranil..gece gündüz farketmiyor.allah ferahlık versin hepimize.
hepimize ben hep dua ediyorum ..
Allahım ne olur kalbime ve ruhuma huzur ver diye ..
asıl olan ruh sağlığı ve huzuru ..en azından ben öyle düşünüyorum ..
kötü birşey çıkacağını zannetmem .sen kalbini ferah tut ..desemde bizler kafamızdan neler geçiririz biliyorum ama ...ne yapalım bizler böyleyiz işte ..
dr gittikten sonra banada bilidr emi ne olduğunu ..merakta bırakma
benimde ayın 8 de randevum var .dr ilaçları iyice bir azltacak bakalım ..şimdilerde eskiye oranla daha iyiyim ..ara sıra bunalım takılıyorum ..sıkıntı basıyor bazen ..
geçen gün evde ne varsa attım ..kendime ve eskiye dayanan ne varsa ..atmazdım ben ama bir döneme girdim herhalde ..ama rahatladım ya ..hem attım hemde kendime kızdım ..bunu neden bırakmışım diye ..
çocuklar anne ne oluyor yeter artık dediler ..
iyi oldu iyi...
iyi haberlerini bekliyorum canım...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: panikkk-atakkkmerhabalar yeni katıldım siteye insanın kendisinden başka panik atak tabirini dahi kullanan birilerini görmesi bile rahatlatıyor kısmen...geçmiş olsun herkese..
yok yok kısmen değil .insan baya bir rahatlıyor ..aaa bak bunlarda benim gibi hasta diyorsun ..ve bir yandan da seviniyorsun ..bu bir gerçek .ben de ilk zamnalr böyle düşünüyordum ..
yanlız değilsiniz .
.
kendinizi ve hastalığını anlatırsanız hepimiz sizlere elimizde geldiğince yardımcı oluruz ...adı üstünde günlük ya içinizi dökmüş olursunuz en azından ..
ilaç alıyormusunuz mesala ... :?:bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ranilOrjinal yazı sahibi: panikkk-atakkkmerhabalar yeni katıldım siteye insanın kendisinden başka panik atak tabirini dahi kullanan birilerini görmesi bile rahatlatıyor kısmen...geçmiş olsun herkese..
yok yok kısmen değil .insan baya bir rahatlıyor ..aaa bak bunlarda benim gibi hasta diyorsun ..ve bir yandan da seviniyorsun ..bu bir gerçek .ben de ilk zamnalr böyle düşünüyordum ..
yanlız değilsiniz .
.
kendinizi ve hastalığını anlatırsanız hepimiz sizlere elimizde geldiğince yardımcı oluruz ...adı üstünde günlük ya içinizi dökmüş olursunuz en azından ..
ilaç alıyormusunuz mesala ... :?:<span class="postbody">Doğarken nişanlamışız ÖLÜME
<br />Af dilenip şen gitmek var DÜĞÜNE</span>
<br /><br />
<table width="100%" cellspacing="0&q
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: panikkk-atakkkOrjinal yazı sahibi: ranilOrjinal yazı sahibi: panikkk-atakkkmerhabalar yeni katıldım siteye insanın kendisinden başka panik atak tabirini dahi kullanan birilerini görmesi bile rahatlatıyor kısmen...geçmiş olsun herkese..
yanlız değilsiniz .
.
ilaç alıyormusunuz mesala ... :?:
ben 3 yıldı azaltmaya başladım citol kullanıyorum ..atatx ta kullandım ..şimdi bile arasıra sıkıntı bastığında kullanıyorum ..
1 ay sonra ilaçlar etki yapmaya başlıyor zaten ..sizede acil şifalar olsun ..ilaçlar şifa versin işallah..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ranilOrjinal yazı sahibi: panikkk-atakkkOrjinal yazı sahibi: ranilOrjinal yazı sahibi: panikkk-atakkkmerhabalar yeni katıldım siteye insanın kendisinden başka panik atak tabirini dahi kullanan birilerini görmesi bile rahatlatıyor kısmen...geçmiş olsun herkese..
yanlız değilsiniz .
.
ilaç alıyormusunuz mesala ... :?:
ben 3 yıldı azaltmaya başladım citol kullanıyorum ..atatx ta kullandım ..şimdi bile arasıra sıkıntı bastığında kullanıyorum ..
1 ay sonra ilaçlar etki yapmaya başlıyor zaten ..sizede acil şifalar olsun ..ilaçlar şifa versin işallah..<span class="postbody">Doğarken nişanlamışız ÖLÜME
<br />Af dilenip şen gitmek var DÜĞÜNE</span>
<br /><br />
<table width="100%" cellspacing="0&q
Yorum
-
Bu sitedeki en sevdiğim sayfa
Nasılsınızzz sayfa sakinleriiii
Sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum...
Notre Dame De Paris Müzikali'nin bir bölümü... Belle şarkısı...
Herkes dinlemeli...
Umarım beğenirsiniz
Sizleri ve bunu çok sevdiğim için paylaştım, dinlemenizi istedim
Sağlıcakla kalın......biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: perlane var ne yok panik ataklılar ,sayfa skinleri müdavimleri )
ranil, tomografiyi aldım da dr um yoktu gidemedim..ama ağrılara devam..ne ses isityorum ne ışık...çok rahatsızlık veriyor..
aksilik gibi canımı aşıır derecede sıkan gelişmeler oldu hayatımda..offf yani..neyse bunlar da geçer diyelim..sağlık olsun,en ihtiyacımız olan şey..
barış mançodan bir şarkı hediye ediyorum size:olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
dur bakalım perla ışık ve ses migrenin hissettirdikleri ..
seni sıkan gelişmeler ne bunlar eğer anlatmak istresen her zaman yanındayım canım ..pm dende bana ulaşırsın zaten ..
betül dinleyeceğim canım ..bugün apartmanda düğünümüz var ..hele şu kalabalığı atlatalım bir ..
langara çok sevindim ilaçları bırakmana ..darısı bana işallah ..
hepinize selamlar...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
Yorum