Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sürprizzzz barıştık ablaaaalaaaar evermenize gerek kalmadı

Barışmış olsakta benim tek aşkım gülben ablamm

Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

• Canımmmmmmmmmm benim..bi tanemmmmmmmm.

Barışmana çok sevindim..inşAllah hep mutlu olursun..

Bende unutuyorum yavaş yavaş..artık bana eskisi kadar yakışıklı gelmiyor..:12:
      Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
      Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
      Değirmende un olsun diye ezdiler,
      Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
      EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

• Owwwwwwwwww Pa'yla uyandım bu sabah gece çok geç yattım ondan mı acaba ? Yoksa hafiften üşütmüşüm ondan mı ? Kalktım yabancılastımmmmm bu benmiyimmmmmmm bayılcak gibi oldum bişey olmadıı tabiki 4-5 saat böyle devam etti sonra düzeldim şimdide iyiyim..ara ara yoklasın iyidir :10:

Unut ablaaaaa (L) Sen benim ablamsın unutcaksın tabi ben senin sayende iyileştim (L) bana gücü veren sensinnn herşeyimm

Yorum

• Hayret birşey yoksa panik atak virüsü mü saldılar evrene..akşam kabus gibiydi panik atakla yattım ve panik atakla kalktım..:43: zaten gece 2 ye kadar uyuyamadım, 2 de zorla dalmışım sabah 6 da kabuslarla kalktım..uyandığımda da 20 dakika şok içinde kaldım.Hala kendimde değilim..ama tam anlamıyla panik atak yaşamadım, sürekli erteliyorum, o geliyor ben önlüyorum sanki geçirsem rahatlıcam ama...sabahtan beri boğazımda bir düğüm var, nefes borumu tıkıyor sanki..

Bir sapık musallat olmuştu bana..rüyamda yani..sürekli takip ediyor, peşimden geliyor, çok kötü korktum..zaten başka nasıl rüya görebilirimki..

Nerden çıktı bı sıkıntılar durduk yerde..yani hiçbirşeye üzülmedim ve sinirlenmedim fakaaaat bir birikim olabilir tabiki..Bak ablacım gördüğüm gibi bende yaşıyorum ara sıra..ilaç kullandığım halde ve hiçbir sebep yokken.Ama bunlar gayet doğaaaaaaaaalll..Biz ara sıra geçiricez bu illeti..alıştık artık değil mi.Mesajın bana çok pozitif geldi..hatta benden bile güçlü gördüm seni Ben bir rüyaya yenildim baksana

Seni seviyorum..öptüm..canım benim..
          Last edited by Gülben; 24-08-2010, 02:37 PM.

Yorum

• Arada uğrasın tabi ablacım yaa olur arada oda istedigini yapsın :P artık çok güçLüyüm pa'ya ve herşeye karşı bunda senin payın büyük sen bana verdin gücünü şimdi sıra bende o zaman :113:

Şimdi iyisin demi ablacım?

Yorum

• canlarım ne haber ..
              bakıyorum pa virüsü salmışlar ha ..
              eh be gülben güzel espiriydi ha ..
              depresif belkide bu küslükler filan derken taktın kafana ..rahatlayınca ..pa namzetleri geldi..
              olsun olsun ara sıra bize hatırlatıyor kendini..
              benimde mesala muayyen günlerde atklar geliyor gibi oluyor ..
              olsun ben seviyorum hastalığımı ..
              allahtan ne gelirse kabulümdür ..tevekkül ediyorum rabbime ...
              pc düzeldi ..oğlan uğraşıp yapmış ..
              dün komşularımı yemeğe aldım ..valla 22 kişi filan vardık herhalde ..
              ahh gülben sizde olsaydınız ..sizide alırdım yemeğe ..
              ee bugün de3 ben gidiyorum yemeğe ..
              öptüm hepinizi..

yuko ,panik ,azemmmmm..?????
              nerde bu kızlar yaaa ...bak kızıyorum ve merak ediyorum ha ..
              Last edited by ranil; 25-08-2010, 01:02 AM.
              bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                ne güzel ,maşşallah ...imrendim sana şimdi ranil.

demek azeyi merak etmedin..:12eki öyle olsun. beni kimse merak etmiyor zaten hüngürtt :20::20:

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: aze.. View Post
                  ne güzel ,maşşallah ...imrendim sana şimdi ranil.

demek azeyi merak etmedin..:12eki öyle olsun. beni kimse merak etmiyor zaten hüngürtt :20::20:
                  kız kurban olayım seni yaradan allaha ...:9
                  canım benim ben demediysemde ..sen beni yabana atma ben seni takip ediyorum . ismin nerde hemen bakıyorum oraya ..korkun benden haaa..
                  canım doğru söylüyorsun .ne yalan söyleyeyim ..benim adımı sende yazmazsan naz yapardım bende ..
                  nasılsın birtanem canım arkadaşım ..halin nicedir ..

Yorum

• ben de nazım geçenlere yazıyorum zaten..
                    iyi diyelim iyi olsun da..çok da iyi değil işte..hayatı toparlamaya çalışıyorum..dua et bana bugünlerde bolca.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: aze.. View Post
                      ben de nazım geçenlere yazıyorum zaten..
                      iyi diyelim iyi olsun da..çok da iyi değil işte..hayatı toparlamaya çalışıyorum..dua et bana bugünlerde bolca.
                      tamam canım ederim ..sende bana dua et ...
                      ne oldu ..eğer istersen pm den yazabilirsin bana ...ben mesela yazdıkça rahatlarım ..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                        canlarım ne haber ..

İyilik bi tanem..çok şükür iyiyiz..sana kavuştuk ÇOOK daha iyi olduk.Bu arada depresifin adına da konuşmuş oldum ama mutlaka O da iyidir..hissediyorum..

bakıyorum pa virüsü salmışlar ha ..
                        eh be gülben güzel espiriydi ha ..
                        depresif belkide bu küslükler filan derken taktın kafana ..rahatlayınca ..pa namzetleri geldi..
                        olsun olsun ara sıra bize hatırlatıyor kendini..
                        benimde mesala muayyen günlerde atklar geliyor gibi oluyor ..
                        olsun ben seviyorum hastalığımı ..

Bende seviyorum vallahi..dünyaya bir daha gelsem hani benim panik ataklarım diye sorarım..Geçen gün facebookta 4 senedir görüşmediğim bir arkadaşımla konuştum..ilk sorularından biri panik atağın nasıl gidiyor oldu ))))yani ben değil herkes benimsemiş artık.

pc düzeldi ..oğlan uğraşıp yapmış ..

Çok şükür..elerine sağlık prensin..gözlerim yollarda kalmıştı artık.

dün komşularımı yemeğe aldım ..valla 22 kişi filan vardık herhalde ..
                        ahh gülben sizde olsaydınız ..sizide alırdım yemeğe ..

Allah kabul etsin ablacım..şu anda hep birlikte yemekte olduğumuzu hayal ettim de..:105:mükemmel olurdu bence..yemeklerden daha çok sohbet tatlı gelirdi herhalde..hayali bile güzel..

ee bugün de3 ben gidiyorum yemeğe ..
                        öptüm hepinizi..

Bizim içinde ye ablacım..sana şimdiden afiyet olsun.

yuko ,panik ,azemmmmm..?????
                        nerde bu kızlar yaaa ...bak kızıyorum ve merak ediyorum ha ..
                        Yuko yok..sanırım tatilde evde olsa mutlaka girerdi..beni görünce şok olacak..Onu da ÇOOOOK ÖZLEDİM..duyar inşAllah sesimi )))))

(Aze benimde dualarım seninle canım..Umarım istediğin herneyse kavuşursun.)

Yorum

• hepinize merhaba ..oğlanla kavga dövüş pc'yi elinden aldım nihayet ..
                          hoş oruç oluncada kıyamıyorum ama ..
                          benimde pek giresim gelmiyor ..illa kahvem olacak ..ilksenimin kulakları çınlasın işallah ...
                          benim uyku düzenim bozuldu ..siz ne yaptınız bilmiyorum ama ..sabaha kadar oturup .gündüz de yatıyorum valla ..ne yapayım ..
                          pa atklarımla aram iyi şu aralar ..gelmiyorlar şükür ..
                          hepinizi öptüm ..yazarım sonra yine ..

Yorum

• bu hafta izindeydim..benimde uyku düzenim bozuk..sahurdan sonra yatıp ikindiye kadar uyur oldum..bakalım napıcam önmüzdeki hafta ..mecbur sabah işe gidilcek.

Yorum

• ilk gün biraz etkilenirsin ama ..sonra işallah düzene girersin ..
                              eşimde öyle vardiyalı çalışıyor ..7-3 de oruçtan dolayı etkilendi..1 hafta izin aldı ..evdeydi..
                              az kaldı şükür ..

Yorum

• merhaba nasılsınız hepiniz ..panik dönmüş tatilden...
                                lütfen bakıp çıkmayınız .bir şeyler yazınız ya .

Yorum

İşleniyor...
                                X