Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
akşam biraz anksiyetem tututu ..ama baya bir kalp çarpıntısı ve korku ..
ah dedim geldiler .
kalktım sahurda bir atarax attım ..
yarım attım ..valla bu saate kadar saat 6 şu anda ..kafamı kaldıramadım ..
ne oldu bana yaşlandımmı ne .eskiden etkilemezdi.veya bakın iyileşiyorum da ondandır dimi..
şaka bir yana baya bir beni salak etti ..ama kaç ay oldu hatırlamıyorum ialacı kullandığımı ..
neyse akşama uyumam artık ..
sizinden böyle olaylar geçtikten sonra pa veya anksiyeteniz tutuyormu ..
benim öyle o an değil sonra acısı çıkıyor..
Hiç bahsetmemişmiydim daha önce..iş görüşmesine gittim ya 10 gün önce ve olumsuz sonuçlanmıştı.Olaydan tam 2 gün sonra hastalandım ve bir hafta da tuvalete çıkamadım..:RpS_blushing:
Ne zaman bir şeye üzülsem birkaç gün sonra hastalanıyorum.Ayrıca çok önceleri sitede bahsetmiştim, yaşadığım bir travma vardı ya..o olaydan tam 6 ay sonra hastalandım.Hatta annem çok sevinmişti, olaydan etkilenmediğimi sanmıştı ilk aylar fakat çook sonra çıkmaya başladı acısı..işte böyle.İlk günlere aldanmamak lazım.
Bu arada ranil abla sen artık hiç ilaç kullanmıyor musun..yani ilaçlarını tamamen bıraktın mı..?
Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
yok gülbenim ilaçlarımı bıralmadım ..ama dr. kontrolünde azalttım ilaçlarımı ..7 ay fialn oldu ..20 lik citol kullanıyorum hal..
dr. demişt,im ben korunmak amaçlı hep kullanmak istiyorum diye ..olur demişti..
dur bakalım .bayramdan sonra dr. gitmem lazım ..
ama dünden beri iyiyim ..temizliğe verdim kendimi..birde oruçlar bitiyor ya..opğlanlar da okul filan derken kendime meşgale bulurum ..kursa yazılmayıo düşünüğyorum ..ahşap boyamaya gitmiştim..evde yapıp sattım..
ama kursda daha iyi oluyor ..
işim olur en azından..
----------
azem ..eğer klimalı ortamda çalışıyorsan oda etkiler birtanem ..havalar birden soğudu birde .
annem derdiki.hastalığa yüz verme ..
sende öyle yap .ben hasta değilim de..
giremezsem hepinizin bayramı kutlu olsun..
yok gülbenim ilaçlarımı bıralmadım ..ama dr. kontrolünde azalttım ilaçlarımı ..7 ay fialn oldu ..20 lik citol kullanıyorum hal..
dr. demişt,im ben korunmak amaçlı hep kullanmak istiyorum diye ..olur demişti..
Bu yorumuna bayıldım ve çok güldüm ranil abla..acaba bizden başka ilaçlarına düşkün hasta var mıdır merak ediyorum..)))))))bende anafranilime çok düşkünüm ne kadar terletsede, tuvalete çıkamasamda anksiyetemi dindirebilen tek ilaç.
azem ..eğer klimalı ortamda çalışıyorsan oda etkiler birtanem ..havalar birden soğudu birde .
annem derdiki.hastalığa yüz verme ..
sende öyle yap .ben hasta değilim de..
Bu tam psikolojik hastalıklar için söylenmesi gereken bir cümle, çünkü çoğu zaman hastalığı biz yaratıyoruz ve kafamızda büyütüyoruz..biraz anksiyetemiz olduğu zaman "sadece canım sıkkın biraz, yoksa hasta değilim" demeliyiz..ama ben herkesin moralinin bozulabileceği bir olay yaşadığım zaman bile.."acaba ben hasta mı oluyorum..niye ben üzüldüm şimdi" diye düşünüyorum.Sanki normal insanların canı sıkalabilir, üzülebilir, ağlayabilir vs..gibi ama ben bunları yaşadığım zaman anormalmiş gibi değerlendiriyorum.Biraz canım sıkılsın, hasta mı oluyorum diye düşünüyorum hemen.Çünkü çok hasta olduğum yıllarda sebepsiz derin üzüntüler yaşıyordum.Ortada hiçbir sebep yokken annem, babam ölmüş gibi acı çekiyordu ruhum..Sanırım bu sebeple şimdi küçük bir şeye üzülsem bile acaba hastalığım geri mi geliyor diye düşünüyorum..neyse..şimdi nerden girdim ben bu konuya..azemin hastalığından değil mi..)))))))))))Çok geçmiş olsun AzeM..Benim de boğazlarım şişti ama tamamen benim suçum, dün buz gibi bir şişe suyu bir dikişte bitirirsem olacağı budur..Azıcık da ateşim var sanki..Ama iyi mi oldu ne, bayramda uyumaya bahanem olmuş olur, yoksa başka türlü annem uyutmaz..bayramları hiç sevmiyorum yaaa...nedense bayramlarda bana zaman hiç geçmiyor..
giremezsem hepinizin bayramı kutlu olsun..
Seninde bayramın kutlu olsun ranil ablam..kolay gelsin sana..evin hanımı olunca ÇOOOOK iş vardır..ben hep hazıra konuyorum..nefis bir baklavaya, tertemiz bir eve..herşey hazır önüme seriliyor melek annem tarafından..birde evlenmek istiyorum..rahatlık batıyor sanırım bana..
Aman da kimleri görüyorum..yüzünü gören hacı olacak..söyle bakalım nerelerde geziyorsun nette..)))))))))))Buraya hiç uğramak yok.
Umarım güzel bir bayram geçirirsin arkadaşım..:RpS_wink:
İdare eder annem, ne olsun.
Şu üniversite işi beni de ailemi de mahvetti.
Ben psikoloji okuyacağım diye tutturmasam üniversite okuyabiliyorum da, benim amacım üniversite mezunu olmak değil, psikoloji okumak.
Bu da anneme pek mantıklı gelmiyor.
Daha doğrusu ben herhangi bir bölüme girince daha iyi olabileceğimi düşünüyor psikolojik açıdan.
Aman bakalım artık hayırlısı...
Ablaaammmm oohh bee renklere bakkk...
Şu sıkıntılı zamanda ne de iyi geldi, gözüm gönlüm açıldı, içim ferahladı
canım iyi olmana sevindim ..
bende bugün işlerle uğraştım ..
güzeldi..
Allah seneye kavuştursun ramazana işallah ..
bu aralar nefes proplemi çekmeye başladım ..
veya gülbenin dediği gibi..sanki bizim hasta olmaya hakkımız yok ..acaba neden niçinlerle uğraşıyorum ..bir türklü Allah afetsin tevekkül etmeyi öğrenemedim bir türlü..
yeni başlık açmak istiyordum ama ..
bu yaz tatilde benim oğlan ,eşim filan dalabiliyorlar .ama ben bir türlü dalamıyorum ..yüzüyorsun dalarsın diyorlar ..yok diyorum .
duramıyorum suyun altında ..
acaba dedim benim gibi panikler sudan korkuyormu ..acaba bundan sebep olabilimi..
ben doğarken annemin karnında su yutmuşum ..e 40 sene önce ..evde doğum ..babam hemen oksijen çadırına hastaneye götürmüş .
sonra düzelmişim ..
oh be ne konuştum ..
işte ondan diyorum bende panik olabilimi diye ..
sizde hiç böyle şeyler oldumu ..
Yorum