Nasılsınız pa dostlarım bayadır giremiyodum iyisinizdir inş. bi arkadaşım var panik atak olmus yeni ) ilacını lipton ice tea yeşil çayla içmiş acaba etkileşim olurmu diye tırsıyodu bugün çok güldüm ya böyle korkuları olan varsa bişey olmaz herşeyle içebilirsiniz sonuçta hepsinin bi maddesi su
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View PostNasılsınız pa dostlarım bayadır giremiyodum iyisinizdir inş. bi arkadaşım var panik atak olmus yeni ) ilacını lipton ice tea yeşil çayla içmiş acaba etkileşim olurmu diye tırsıyodu bugün çok güldüm ya böyle korkuları olan varsa bişey olmaz herşeyle içebilirsiniz sonuçta hepsinin bi maddesi su
Yorum
-
kızlar merhaba ..
iyiyim şükür ben .
bu aralar bir telaş gidiyorum .artık tatile gitmek istiyorum .
iki oğlumun annesi değil de bende annemin kuzusu olmak için annemlere gidiyoruz .
yazamazsam darılmayın emi..
15 gün kalıp geleceğiz .
hepinizi öpüyorum .
mevam özelden yazdım sana canım .bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: meva_ View Postanneciğinle olmak iyi gelir ranil..çok selam söyle bizden de..
panik,haftasonu yağış var ..biraz serinliycez de,ben yine dışarlarda olmam lazım,yağışlarda zor olcak..off hayat mücadelesi off..
Portala giren çiziktirsen buraya ya ,özlüyorum sizleri..
Yorum
Yorum