Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
amin inşallah şu konversiyon nöbetlerimde biter temelli
hoşgeldin ıspanak bu arada niye ıspanak.küçükken çok mu temel reis.şaka bir yana ıspanak çok faydalıdır.çok fazla demir ihtiva eder.ıspanak zayıf gözüküp ama insdan laar çok faydalı bir sebezedir.sende öylemisin?
panik annenin biyopsisinin temiz çıktığını şimdi okudum .
çok sevindim canım ..
mevam bende cafeden giriyorum ..
çok komik oluyor ya .ne bileyim . değişik geldi.
ben iyiym şükür ...
herkese selam olsun buradan .
ben de çizittiririm ara ara ..
arkadaşlar bu arada süperonline bir kampanya yapmış .
kullanan varmı .
hızından ve hizmetinden memnunmu ..
telefon ve internet 58 tl.
telefona 300 dk. internet sınırsız mış ..
bana bir bilgi verirseniz sevinirim .
ben bakarım yine arasıra .
arkadaşlar bu arada süperonline bir kampanya yapmış .
kullanan varmı .
hızından ve hizmetinden memnunmu ..
telefon ve internet 58 tl.
telefona 300 dk. internet sınırsız mış ..
bana bir bilgi verirseniz sevinirim .
ben bakarım yine arasıra .
internet üzerine çalıştığım için konu hakkında kısa bi bilgi aktarmak istiyorum ,
süperonline kullanmadım ama ttnet 'te çalıştığım dönemlerde türknet , süperonline , smile adsl ve koç net le ilgili olarak şikeyetlerini iletenler olmuştu , özellikle türknet ve smile adls den uzak durun derim
superonline 'a gelince 16 mb hızı türkiye'nin alt yapısı asla desteklemez ve int.te kopmalar yaşarsın o zaman 8 mb ideal ve sürponline hakkında çok şikayet duymadım
uydu net sınırsız adsl 12 ay boyunca 14.50 daha sonra 29 tl , int hızı 1mb ama kullanımı oldukça rahat ve pstn kullanma zorunluluğun yok , kullananlar çok memnun ve devlete ait..ben ttnette taahhütlü oldum için geçiş yapamıyorum ama sözleşmem bier bitmez uydu nete geçicem
herkese selam olsun buradan .
ben de çizittiririm ara ara ..
çizittir çizittir.. unutma bizi..
tatil nasıl geçiyor ranilcim ?
panik, hasta psikolojisi çok başka oluyor..ilgilenmek bakmak zor ve meşakkatli..senelerdir hasta ve yaşlılarla ola ola uzman oldum ben artık...geçmiş olsun..inşallah tezzamanda toparlar annen..
çizittir çizittir.. unutma bizi..
tatil nasıl geçiyor ranilcim ?
panik, hasta psikolojisi çok başka oluyor..ilgilenmek bakmak zor ve meşakkatli..senelerdir hasta ve yaşlılarla ola ola uzman oldum ben artık...geçmiş olsun..inşallah tezzamanda toparlar annen..
teşekkürler mevacım ,ben yıllardır zaten triodle mücadele ediyorum.tam ben düzene girdim annem başladı.neyse sen napıyorsun)
canlarım ben iyiyim ..
tatil güzel geçiyor .ama benim büyük oğlanın canı sıkıldı .o biraz sıkıntı verdi bana .evimi de özledim ya ben ..
anne babamada kıyamıyorum .
yaşlandılar biliyorum .babam hele iyice huysuzlaşmış.
ya herzamanki kadınların muayyen günlerindenmi bilme .ha birde ilaçların saatlaerini unuttum .gece filan attım ilaçları .
biraz anksiyetem ve sıkıntım oldu .
sizce etkilermi bu ..
ama iyiyim yine .
ben güçlü bir insanım dimi..
gelince yazarım yinede .
annem de biraz canımı sıktı .
büyük oğlan neden çalışmaya girmemiş .böyle boş mu duracakmış .
neyse teyzemlerden yazıyorum .başımdalar şimdi .
sonra yazar ve annemin dedikodusunu yaparım size.
hepinizi öpüyorum ..
ah bu anneler..benimki apayrı bir dert..psikolojik destek aldırıcam ona..yoksa durumumuz vahim..ya anneminde kardeşiminde yükü bende.kardeşim ayır bir vaka..iş aramıyor bile kaç ay oldu askerden geleli..sosyalfobi depresyon, ablaya efelenmek ne arasan var..annem desen apayrı bişey oldu çıktı..tutumu saldırgan..alzheimer olcak diye korkuyorum..anneannemin kardeşlerinde de başladı bu hastalık..ödüm kopuyor vallahi..
.ikiside normal değil..öyle bunaldımki..bir taraftan kendime iş bulup düzen kurmaya çalışıyorum.arada evlilik fikirleri oluyor ama sonuç yok.. iyice streslendim ve cidden fena bunaldım arkadaşlar..yani birileri bunları yazıp verseydi bana yok olmaz böyle şeyler der gülerdim..şu hayat ne zor ve .babam ölünce başladı asıl mücadele..
böyle işte..mevada hayat..hep sıkıntı hep çile..Allah beterinden saklasın...diyecek başka birşey yok.
kızlar anne ,babalar yaşlanınca iyice huysuzlaşıyorlar.biz nolucaz merak ediyorum.kayınpeder ağaçtan düştü ya.72 yaşında senin neişin var ağaçta.tabi kalçasını kırdı.huysuzluğu tavan yaptı.
Yorum