panik atak nasıl bir şey kısa ve öz olarak panik atan nöbetinde yaşadıklarınızı 2 kelimede anlatıcak beni aydınlatıcak varmı acaba ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: zeynepkaan View Postmrb ranil bende 3 senedir panik atak hastasıyım paylasımlarımız olabilir ben 3 senedir ilaç kullanıyorum ama halen arada yokluyor
ne fel. oldum nede kalp krizi hepsi panik ataktan en güzeli çevrende seni anlayan insanların olması bence slmlar
ilk önce hoş geldin demekle başlayayım ..
benim 4 senen oldu panik atak namzetlerimle tanışalı ve onu sırtımda taşıyalı .
citol kullanıyorum .
buradan birbirimize paylaşımlarda bulunuyoruz .
çok esk,i bir sayfa burası .sende bizimle paylaşabilirsin .bunada çok seviniriz .
gerçekten sanalda olsa buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum ..iyiyki varlar ..
selamlar ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Postpanik atak nasıl bir şey kısa ve öz olarak panik atan nöbetinde yaşadıklarınızı 2 kelimede anlatıcak beni aydınlatıcak varmı acaba ?
panik atak yaşamak ve 2 kelime ha ..
yokkkk bu çok zor valla ...
kelimeler yetmez anlatmaya .
ölüm korkusu..(bak 2 kelime oldu bile .)
şimdilik bu ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Postpanik atak nasıl bir şey kısa ve öz olarak panik atan nöbetinde yaşadıklarınızı 2 kelimede anlatıcak beni aydınlatıcak varmı acaba ?
benim ilk beynimde karıncalanma ,kalbimde çarpıntı ,ortada korkulacak bişey yokken korku duygusu.dizlerininin bağı çözülüyor yada her an bayılacakmış hissi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Postablacığım. ihmal ediyorum sizleri. nasılsınız keyifleriniz nasıl. özledim sizleri
yazını görünce çok sevindim ..
ihmal filan değil .az çok biliyorum durumunu ..
kalbin bizle olsun ve sen iyi ol bu yeter bana ..
vaktin olursa pm den mesaj at bana ..
nasılsın durumlar ne diye ..
ben iyiyim şükür ..çok şükür hemde .bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
ben de panikci olarak burdayım ama ben iileşiyorum ataklarım çok azaldı.yakında tamamen bitecek inşaallah unuttum neredeyse panik olmayıDerdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!
Yorum
-
hoşbulduk zaten ilaçtan çok bu site sayesinde kendimi çok ii hissediyorum.iyiki varsınız arkadaşlar hep var olun. çünki çevremde derdimi anlatacak kimse yok olmasında zaten destek yerine köstek oluyolarDerdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!
Yorum
Yorum