Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• panik atak nasıl bir şey kısa ve öz olarak panik atan nöbetinde yaşadıklarınızı 2 kelimede anlatıcak beni aydınlatıcak varmı acaba ?
    Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: zeynepkaan View Post
      mrb ranil bende 3 senedir panik atak hastasıyım paylasımlarımız olabilir ben 3 senedir ilaç kullanıyorum ama halen arada yokluyor
      ne fel. oldum nede kalp krizi hepsi panik ataktan en güzeli çevrende seni anlayan insanların olması bence slmlar
      merhaba zeynep.
      ilk önce hoş geldin demekle başlayayım ..
      benim 4 senen oldu panik atak namzetlerimle tanışalı ve onu sırtımda taşıyalı .
      citol kullanıyorum .
      buradan birbirimize paylaşımlarda bulunuyoruz .
      çok esk,i bir sayfa burası .sende bizimle paylaşabilirsin .bunada çok seviniriz .
      gerçekten sanalda olsa buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum ..iyiyki varlar ..
      selamlar ..
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Post
        panik atak nasıl bir şey kısa ve öz olarak panik atan nöbetinde yaşadıklarınızı 2 kelimede anlatıcak beni aydınlatıcak varmı acaba ?
        merhaba .
        panik atak yaşamak ve 2 kelime ha ..
        yokkkk bu çok zor valla ...
        kelimeler yetmez anlatmaya .
        ölüm korkusu..(bak 2 kelime oldu bile .)
        şimdilik bu ..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Post
          panik atak nasıl bir şey kısa ve öz olarak panik atan nöbetinde yaşadıklarınızı 2 kelimede anlatıcak beni aydınlatıcak varmı acaba ?
          ben panik atağı yanlış alarm olarak nitelendiriyorum.bir doktor şöyle demişti ,bazı arabaların üstüne yaprak düşer alarm çalar bazısına üstüne kedi çıkınca..
          benim ilk beynimde karıncalanma ,kalbimde çarpıntı ,ortada korkulacak bişey yokken korku duygusu.dizlerininin bağı çözülüyor yada her an bayılacakmış hissi.

Yorum

• ablacığım. ihmal ediyorum sizleri. nasılsınız keyifleriniz nasıl. özledim sizleri
            ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

• iyiyiz canım arada nöbet yokluyor.ben ilacı bıraktım.çok kötü olursam ilaç alıyorum o gün geçiyor sıkıntılar.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
                ablacığım. ihmal ediyorum sizleri. nasılsınız keyifleriniz nasıl. özledim sizleri
                canım kardeşim benim ..
                yazını görünce çok sevindim ..
                ihmal filan değil .az çok biliyorum durumunu ..
                kalbin bizle olsun ve sen iyi ol bu yeter bana ..
                vaktin olursa pm den mesaj at bana ..
                nasılsın durumlar ne diye ..
                ben iyiyim şükür ..çok şükür hemde .

Yorum

• merhaba arkadaşlar..

herkesin sağlıklı ve keyfinin yerinde olmasını diliyorum..
                  yeni yıl hepimize bol şans ve umduklarımızı getirsin..

İYİ SENELER ...

Yorum

• iyi seneler dostlar.

Yorum

• şu maç ne sıkıcı bee ..adam tv yi esir aldı..bide ordan talimat veriyo elma getir onu getir bunu getir...

Yorum

• güne baş ağrıyla başlamak nasıl bişey ya sanki akşamcıyım.çay içiyorum belki iyi gelir.bu arada biizm panikler ne alemdesiniz? hu hu...!

Yorum

• ben de panikci olarak burdayım ama ben iileşiyorum ataklarım çok azaldı.yakında tamamen bitecek inşaallah unuttum neredeyse panik olmayı
                          Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

Yorum

• hoşgeldin ,olsun iyi olan da olmayan da burda biz paylaşımda bulunuyoruz arzuş:

Yorum

• hoşbulduk zaten ilaçtan çok bu site sayesinde kendimi çok ii hissediyorum.iyiki varsınız arkadaşlar hep var olun. çünki çevremde derdimi anlatacak kimse yok olmasında zaten destek yerine köstek oluyolar
                              Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

Yorum

• psikolojik rahatsızlıklarda bazen en yakının bile anlayamaz.bunu kendi kendine yaptığını sanar.nasrettin hoca misali bana eşekten düşeni getirin.

Yorum

İşleniyor...
                                X