Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
    psikolojik rahatsızlıklarda bazen en yakının bile anlayamaz.bunu kendi kendine yaptığını sanar.nasrettin hoca misali bana eşekten düşeni getirin.
    sadece alkışlıyorum seni çok doğru :41:
    Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

Yorum

• arzuş ne güzel bir nik bu böyle ..
      hoşgeldin .safa getirdin ..
      ah ah hiç sorma .bizdede panik atak bitti sayılır ama .
      bir tek panik adıyla şu maçları sevmeyen panikim kaldı ..oda olsun be ya.kıyamam ben ona ..
      bizler ayrılamadık buradan .gerçekten bazen buradaki insanlar evdekilerden daha iyi anlıyorlar .yazmak paylaşmak istediğin birşey olursa başımız ,gözümüz üstüne ..
      mevam sen nasılsın ..nerlerdesin .
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
        arzuş ne güzel bir nik bu böyle ..
        hoşgeldin .safa getirdin ..
        ah ah hiç sorma .bizdede panik atak bitti sayılır ama .
        bir tek panik adıyla şu maçları sevmeyen panikim kaldı ..oda olsun be ya.kıyamam ben ona ..
        bizler ayrılamadık buradan .gerçekten bazen buradaki insanlar evdekilerden daha iyi anlıyorlar .yazmak paylaşmak istediğin birşey olursa başımız ,gözümüz üstüne ..
        mevam sen nasılsın ..nerlerdesin .
        ranill canım hpşgeldin sen demek gizli bir fanatiksin heee.allah bilir maçlarada gidiyorsun ve fenerlisin ..tuttumu?:))

Yorum

• müneccinmisin kız ..
          valla fenerliyim .oğlumun adı bile aykut..

Yorum

• enteresan ama fanatik olan bütün kadınlar genelde fenerli .onlarda ayrı bişey var.çevremden biliyorum maçlara giderler,yorum yaparlar .:)
            bu arada ne zamandır ilk defa online denk geldik ranilcim.

Yorum

• ama sen kaçarsın çünkü bu akşam fenerin maçı var:eşim onu bekliyor..

Yorum

• midemden karnıma yayılan kramplar oluyor.öz.toplulukta acaba bu panik atak mı?aldırış etmiyorum bu sefer baş dönmesi mide bulantısı sanırım farklı şekilde yoklanıyorum.

Yorum

• Bu arada öfke kontrolü ile ilgili biri güzel bir test yapmış, benim sonucum 65 çıktı gayet normalmişim yani. Sonuçlarınızı merak ediyorum. Ne kadar öfkelisiniz anlamak için Psikoloji Today Dergisinin yayınladığı bir testin online versiyonmu olmuş. Denemek isterseniz http://www.solaunitas.com/index.php/...=quiz&quizId=2

Yorum

• tavsiye için sağol ,ama ben biliyorum öfkelendiğimde gözüm hiç bişeyi görmez.

Yorum

• geçmiş olsun mecik ..
                      panik atak olabilir belki ama .
                      diğer tetkikleri yapıldımı .yani astım kalp filan ..
                      onlara bir baktırın isterseniz .
                      birde ilaçları yeni kullandıysa anca etki eder .
                      tekrar geçmiş olsun .

Yorum

• Anksiyete bozukluğu ve panik atak hastalıklarının %100 tedavisini buldum! Bana keremsamet@gmail.com adresimden ulaşabilirsiniz. Ben doktor değilim. Sadece tedavi yöntemini ve doktoru size paylaşabilirim. Dileyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Hastalık ciddi bir konudur. Ve şakaya gelmez. Üstelik tedavi yöntemi %100 ücretsiz! Bu yazıyı okuyorsanız hayata yeniden başlamak üzeresiniz demektir. Sağlıklı günler dilerim..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: keremsamet View Post
                          Anksiyete bozukluğu ve panik atak hastalıklarının 0 tedavisini buldum! Bana keremsamet@gmail.com adresimden ulaşabilirsiniz. Ben doktor değilim. Sadece tedavi yöntemini ve doktoru size paylaşabilirim. Dileyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Hastalık ciddi bir konudur. Ve şakaya gelmez. Üstelik tedavi yöntemi 0 ücretsiz! Bu yazıyı okuyorsanız hayata yeniden başlamak üzeresiniz demektir. Sağlıklı günler dilerim..
                          bu ne ya
                          bütün panik atak sayfalarına aynı yazıları yazmışsınız ..
                          hı hı bizde inandık..
                          gerçekten bu hastalığı yaşamış olsaydınız .paylaşırdınız ne olduğunu .
                          amacınız ne ya sizin .
                          bir daha bu sayfaya lütfen yazmayın ...

Yorum

• selam dostlar..
                            nasıl gidiyor hayat..
                            ben garip bir labirentteyim sanki..tam yolu buldum derken kapanıyor..ben kalıyorum şaşkın biçare..
                            allah sonumju hayır etsin..bunaltılardayım yine..

Yorum

• ben sıkılınca korkunca ve sıcak havada vuruyor panik atak krizi...özellikle korkunca...napıcam bana bişey önerin.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: back_to_future_7 View Post
                                ben sıkılınca korkunca ve sıcak havada vuruyor panik atak krizi...özellikle korkunca...napıcam bana bişey önerin.
                                merhaba geçmiş olsun .
                                merak etmeyin hepimize aynı şeyler oluyor .
                                bende sıkılınca veya korkunca ölüm korkusu geliyor banada .
                                kalabalıkta pek durmuoyrum mesala .
                                beni iyiedecek yani beni tolere edebilecek insanlarla berasber olmak iyi geliyor .
                                arkadaş seçimi diyeelim buna .
                                ne zamandır böylesiniz ..
                                dr gittinizmi ve ilaç kullanıyormusunuz acaba .?

Yorum

İşleniyor...
                                X