Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ah ranilcim ,
    sen istanbulda kar yağdığında orda olsan anlarsın neden hep ordan bahsedildiğinii)) berbat bişey..
    ulaşım durur...tüm araçlar nerdeyse..kalırsın yollarda..kardan adam halinde..)
    hele çalıştığım zamanlarda aman yarabbi..çoğu zaman servis olmadığından işe gitmezdik..)

bu yıl kış ağır geçiyor..heryerde

Yorum

• meva trafik ayrı bir çile ama.lapa lapa yağan karda yürümek bana ayrı bir huzur verir.tertemiz buz gibi bir hava ooh ciğerlerine çek doyasıya.ve şimdi dışarı çıkınca bunları yapacağım.:

Yorum

• herkese sevgiler saygılar,ne zamandır yokum ben bile unuttum geçen zamanı ...
        bir ce eee deyim dedim nasılsınız ?

Yorum

• teşekküler eflincim bu ara iyiyim ben sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: eflin View Post
            herkese sevgiler saygılar,ne zamandır yokum ben bile unuttum geçen zamanı ...
            bir ce eee deyim dedim nasılsınız ?
            ah eflinim benim ..ce ee deme .
            ara sıra uğra yazışalım ..
            bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• hayat son sürat gidiyor panikcim,hatta bazen günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum şükürler olsun sağlık sorunlarını atlattım ilginç ama okb yi depresyonu panik atakları yendim arada bir gelmeye çalışsalarda bunun geçici bir şey olduğunu düşünüyorum sanırım bünye meselesi ruhumuz ne kadar hassassa , ne kadar yorulursa o kadar inciniyor ve sorunları yaşıyoruz önemli olan ruhu güçlendirmek bende bir şekilde bunu öğrendim sanırım hala hassasım ama kendi kendime telkinde bulunuyorum bu senin için bir lüks zaman kaybı... umarım bir daha hiiiiç gelmezler
              bunları artık yaşamamamın bir sebebide çocuğumla ilgili olsa gerek malum dikkat eksikliği teşhisi almıştı.artık bu süreci atlatması için ona desteğim.dersler yoğun bu yoğun tempoda koştura koştura ilerliyoruz
              aradan aylar geçmiş olsa bile gelip bir merhaba deme fırsatı yakalayınca kaçırmıyorum

Yorum

• inşallah gelmeye çalışırım bizim kuzunun derslerine yardım etmekten araştırma yapmaktan kendime fırsat ayıramıyorum ki

ranil cim sana ve senin aracılığın ile
                forte ye meva'ya süpppeerrrr moderatör iyimser'e herkese selamlar
                tüm site sağlıkla kalın.

Yorum

• çok geçmiş olsun ,doktora gitmediyseniz en kısa sürede gitmeye çalışın
                  doktorun önereceği ilaçlar eminim ki işe yarayacaktır.birde ona ruhen destek olun moral verin ...
                  sağlıklar dilerim

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: eflin View Post
                    inşallah gelmeye çalışırım bizim kuzunun derslerine yardım etmekten araştırma yapmaktan kendime fırsat ayıramıyorum ki

ranil cim sana ve senin aracılığın ile
                    forte ye meva'ya süpppeerrrr moderatör iyimser'e herkese selamlar
                    tüm site sağlıkla kalın.
                    ya ben sitede yazmayıda unutmuşum ( alıntı ile cevaplar olayını )
                    :71:

Yorum

• SELAMÜN ALEYKÜM...

Nasılsınız ??????? Sesimi duyan herkese soruyorum.Ve hepinizi çok merak ediyorum ve hepinizi çok özledim..

Nasılsın ranilcim..canım ablammm..

Benim hayatımda ÇOK büyük değişmeler oldu..kısaca hayat sonunda bana da güldü..Çok şükürler RABBİME..

Mesela EVLENDİM... ))))))))))

Kısa yazmak zorundayım..fakat geri dönücem.

Sağlığım ? panik ataklarım ? travmalarım ? anksiyetelerim ? HEPSİNİ ÇÖPE ATTIM...)))))))))

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Gülben... View Post
                        SELAMÜN ALEYKÜM...

Nasılsınız ??????? Sesimi duyan herkese soruyorum.Ve hepinizi çok merak ediyorum ve hepinizi çok özledim..

Nasılsın ranilcim..canım ablammm..

Benim hayatımda ÇOK büyük değişmeler oldu..kısaca hayat sonunda bana da güldü..Çok şükürler RABBİME..

Mesela EVLENDİM... ))))))))))

Kısa yazmak zorundayım..fakat geri dönücem.

Sağlığım ? panik ataklarım ? travmalarım ? anksiyetelerim ? HEPSİNİ ÇÖPE ATTIM...)))))))))
                        ablacım hoşgeldin .
                        gerçekten evlendinmi ..??öyleyse eğer çok ama çok sevindim canım ..
                        fırsat bulunca özelden veya msnden yaz bana ..ben sana pm atamıyorum .
                        sen gelince 3 defa tıklat .
                        ben iyiyim .bende çöpe atmaya başladım bazı şeyleri .
                        öpüyorum seni..

Yorum

• nerdesiniz arkadaşlar yaaa ..? kimseler yazmaz oldu..

Yorum

• bahar geldi böyle oldu .
                            güneşi görünce attım kendimi bahçeye valla .
                            ben iyiyim ..sizler nasılsınız arkadaşlar .

Yorum

• evet ya , havadeğişimi hafif depresif bir atak yaptı bende..birde üstüste sıkıntıların sonucu sanırım..
                              insanlar nasıl gülüp yaşıyor imreniyorum bazen..

Yorum

• selam dostlar ,anneme rahim kanseri teşhisi konuldu.hastanede beklemek falan yeniden panik atak olmasam iyidir.ağlama süreçleri geçti derken en ufak bir olayda ağlıyorum yine.erken teşhis diyorlar ameliyat radyo terapi ile kurtulacak.şu dünya rahat yeri değil.tam babam emekli oldu rahat edecekler derken bomba haber.insanlarda duyarsız olmuş.annem kanser oldu deyip ağlarken onlar grip olmuş muamelesi yapıyorlar.herkese sağlıklı günler..

Yorum

İşleniyor...
                                X