Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok geçmiş olsun panikcim...Allah yardımıcnız olsun..rahim kanseri iyileşme ihitmali olan kanser türü..
    kendine dikkat et,moralini yüksek tut..

ateş düştüğü yeri yakar,insanları boşver..

dünya rahat yeri değil gerçekten..tam şu sıkıntı bitti dediğimde büyük acılar yaşadım..elim tetikte bekliyorum artık..hep rahat diye bişey yok..

Yorum

• meva canım çok teşekkür ederim ,sende dikkat kendine..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
        selam dostlar ,anneme rahim kanseri teşhisi konuldu.hastanede beklemek falan yeniden panik atak olmasam iyidir.ağlama süreçleri geçti derken en ufak bir olayda ağlıyorum yine.erken teşhis diyorlar ameliyat radyo terapi ile kurtulacak.şu dünya rahat yeri değil.tam babam emekli oldu rahat edecekler derken bomba haber.insanlarda duyarsız olmuş.annem kanser oldu deyip ağlarken onlar grip olmuş muamelesi yapıyorlar.herkese sağlıklı günler..
        Hoşgeldin panik seni gördüğüme sevindim diyecektim : ( annene de çok üzüldüm allah annene a cil şifalar, sana ,sizede sabır versin. Duyarlılık, hassasiyet gitgide yitirdiğimiz şeyler..insan olmanın gereklerini unutuyoruz.
        Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

• yasi canım çok sağol ,seni burda görmekde güzel.annemin ameliyatı iptal.şeker ve tansiyon var o nedenle sadece radyoterapi görecek.çok zor bir kere bu sürece girdin mi herşeye hazırlıklı olun dedi doktor.tedavi olsa bile nüksetme olasılığı yüksek.eve geldim ağladım ağladım..

Yorum

• Sağlıkla,sevdiklerimizle sınanmasak keşke doğru kelimemi kullanıyorum bilmiyorum.
            Güclü ol lütfen, sen annesin : )Hemde cok iyi bir annesinSenin cocuklarına hissettiklerinin aynısını, annen de sana karşı hissediyor.
            İnşallah en kolay şekilde atlatırsınız bu durumu, acil şifalar diliyorum tekrar tekrar.
            Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

• nerelerdesiniz arkadaşlar..ranil hiç sesin çıkmıyor herşey yolunda mı ?
              panik anne nasıl oldu canım ?

Yorum

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                yeni bir sayfa daha ..

bu sefer perlanın dediğini yaptım ve sakinlerini ekledim...

panik ataklı olun veya olmayın herkezi bekliyoruz..
                sevinçler ve üzüntüler paylaşalım ..

buradan bütün paniklerin ve sitenin bayramını kutlarım...

pardon panik atakta şöyle bi belirti yada semptom varmı panik ataktan şüpheleniyorum da: bütün vücudun sıkışması hissi var mı? :S sanki bi rüzgarın içinde sıkışmış gibi hissetme? :S

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                  selam dostlar ,anneme rahim kanseri teşhisi konuldu.hastanede beklemek falan yeniden panik atak olmasam iyidir.ağlama süreçleri geçti derken en ufak bir olayda ağlıyorum yine.erken teşhis diyorlar ameliyat radyo terapi ile kurtulacak.şu dünya rahat yeri değil.tam babam emekli oldu rahat edecekler derken bomba haber.insanlarda duyarsız olmuş.annem kanser oldu deyip ağlarken onlar grip olmuş muamelesi yapıyorlar.herkese sağlıklı günler..
                  canım kardeşim ..
                  geç yazdığım için çok özür dilerim ..
                  geçmiş olsun ..
                  kendimle uğraşmaktan yazmadım ..
                  annelerimiz zamanında bizlere baktılar şimdi sıra bize geliyor galiba .bizler bakacağız onlara .
                  sende lütfen dirayetli ol canım .geçecek .artık eskisi gibi değil hastalıklar .daha kolay tedavi ediyorlar .hele birde başlangıç sa iş daha kolay .
                  çok çok öpüyorum seni ..
                  bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• pardon panik atakta şöyle bi belirti yada semptom varmı panik ataktan şüpheleniyorum da: bütün vücudun sıkışması hissi var mı? :S sanki bi rüzgarın içinde sıkışmış gibi hissetme? :S[/QUOTE]
                    ------------------------------
                    merhaba hoşgeldiniz .vücudun sıkışma hissi derken .?
                    kalp sıkışması nefes alamamak .içinin sıkılması gibi masela .eğer öyleyse evet oluoyr.anksiyete de oluyor böyle rahatsızlıklar .ha panik atakmı derseniz .belli olmaz isterseniz bir uzmana görünün onlar soru sorarak daha sağlıklı karar verirler .
                    geçmiş olsun .
                    Last edited by ranil; 13-04-2012, 10:42 AM.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: mecik
                      benim annemde panik atak ölüm korkusu var saatlerin onu ölüme yaklaştırdığını düşünüyor ve günde 2 paket sigara içiyor..ilaçları cedrina esmax..şu anda dışarı çıkmıyor ve eve kapandı saçını boyamıyor dişlerini yaptırmıyor..
                      mecik merhaba .
                      bildiğim kadarı ile .annen uzun zaman oldu ilaç kullanalı ve düzelmedi .
                      acaba diyorum ilaçları tam anlamı ile almıyormu .ilaç mı atlıyor .
                      yok değilse ..
                      hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ..iyi bir hastane bu devlet hastahaleri veya üni.ler olabilir ..
                      tekrar dr. götürün derim .
                      çünkü düzelmesi lazım .kaç ay oldu bu hali geçmedi .ve bunu dr. söyleyin ..ilaç değişikliği yapabilir belki de .
                      ne olur götürün .ben o durumları yaşadığım için çok acı çekiyordur ve bunu anlatamaz ..ancak yaşanır .
                      allah kimseye vermesin bu hastalığı .
                      geçmiş olsun tekrar .

Yorum

• mevam uğrayamadım canım .
                        nasılsın .neler yaptın .

Yorum

• merhaba panik,

annen için çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.

annelerimiz bizim için özellikle kız çocukları için çok çok değerli ve kıymetli. sanırım biz de anne olduğumuzdan kaynaklanıyor bu.

hastalık umarım ilk evrelerdedir, o zaman korkulacak birşey yok, merak etme.

artık o kadar sık rastlıyoruz ki bu hastalığa, hatta hepimiz her an olabiliriz.

bence önemli olan tetikte olup sık sık kontrollere gitmek ve konu hakkında bilinçli olmak.

sevgiler
                          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                            mevam uğrayamadım canım .
                            nasılsın .neler yaptın .
                            dünya telaşesi be ranilcim..düştüm içine..uğraşıp duruyorum rayına girsin bişeyler diye..netlik yok halaaaa..

Yorum

• panik nerlerdesin .annenin durumu nasıl oldu arkadaşım .
                              yan komşum ansızın kalp krizi geçirdi .onunla uğraştık bu hafta .
                              bendede kalp krizi atakları tutudu .
                              panik atak yani .
                              yine nefesim yetmemmeye başladı .
                              birde bahar nezlem var .iyice beter oldum yani .ama bugün iyiyim .

Yorum

• nerdesiniz sayfa sakinleri.....hasret vurdu beni..

panik ses ver...annen nasıl oldu..
                                ranil aman dikkat..malum hava değişimleri zor..

Yorum

İşleniyor...
                                X