canlarım merhaba ... hihayet bu sınav olayları geçti .işallah her şey iyi olur ..benim oğlum ve diğerleri için . bakıyorum ben yokken sayfam pek gariban kalmış ... aşkolsun . ben iyiyim .. uyku bozukluğu dışında .oda herhalde bu oğlanın sınavlarından ..ama oda geçer . sizler ne yaptınız .mevam ,panik ..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
Ve ben geri geldim merhaba ranil ablacım. Merhaba diğer arkadaşlar.
Başlayalım söze
Dün aksam yemegini yerken daha doğrusu yiyemezken midem bulandı hiç bişey yiyemedim daha sonra ellerim uyuşmaya titremeye başladı bayılcak gibi oldum koştum annemin yanına ölüyorum diyee. Doktora felan gitmedik. Kraker yedim geçti rahatladım 1-2 saate dısarı felan cıkıp.
Bugün yine bulanıyoooo neden bulanıyo yaa yiyemiyorum hiç bişey az bişey çorba içtim ancak.. nedir bu mide bulantısı sıcaktanmı strestenmi ? Geçermi geçerr.. İlacı 3 gün almadım diye oldu bunlar.Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Yorum
-
hoşgeldim ablacım .geçmiş olsun ..
bak ne güzel kendin sormuş ve cevabını yazmışsında .
dediğin gibi ilaçları tam düzenli almadığından bunlar.
geri çekilim başlıyor hemen .
heyacanlandığında veya yok ya hiç bir yoktan işte bazen de geliveriyorlar aniden enseden .
geçenlerde bana oldu öyle ..midem bağırsaklarım aman hepsi birden ..
dalga geçmeyi öprendim ya hastalığımla ilgili..h1i abimin kulakları çınlasın .oda dalga geçerdi hastalığı ile ..
hiç bir olmaz .güçlü ol .gel panik atak .kim güçlü de bakalım .
yazmak rahatlatır yaz ...derin nefes alıp ver ..3 defa ..
seni anlıyorum ve bu hastalıkta yanlız değilsin..
görüşürüz yine ablam ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Mide bulantım geçti biraz. Anneme tam bişey dicekken konusurken kalbimin sol tarafı acıdı şimdide onu taktıtm kafaya sanırım kalp krizi geliyor. Aaa bi sn panik atak buda Kafayı yicez sonunda ya.Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mecikmeraba ranil abla panik atağı yenebildiniz mi benim annem de yaygın anksiyete panik atak ve şimdi zyprexa 10 mg kullanıyor.ama durgun misafire çıkmıyor evden az dışarı çıkıyor şimdi pek bişey yaptığı yok hiçbir iş yapmıyor ev işi yapmıyor
Yeni başladıysa başlarda durgunluk vs yapabilir. Sürekli uyku hali uyuşukluk durgunluk vs normal yeni ise.Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mecikmeraba ranil abla panik atağı yenebildiniz mi benim annem de yaygın anksiyete panik atak ve şimdi zyprexa 10 mg kullanıyor.ama durgun misafire çıkmıyor evden az dışarı çıkıyor şimdi pek bişey yaptığı yok hiçbir iş yapmıyor ev işi yapmıyor
eski halim tabiki kalmadı .
ama bu panik atak biraz da huyla alakalı ablam .karakter yapısı yani.aileden geliyor .yetişme tarzı .annem ve babam hala benim için gizli panik ataklar.?
ataklararım yok denecek az .senede 1 2 kez az gelip gidiyor .
ilk başlarsa eğer durgun olması gayet doğal .şimdi kabullenme döneminde .kendi kafasını dinliyor .neden niçin çözüyor kafasında .
bende ilk başlarda öyleydim .
kimseye laf etmem ve kırmam .ama insanlar çok acımasız .umursamadan kırıyorlar.o yüzden kimselerin yanında durmak istemezdim .annen de öyle olabilir .biraz zaman ver .seninle gezmek isterse götür gezdir. yanında birisinin olmasını isteyebilir ama size söyleyemez .utanır .
terrar yaz istersen .annenlede konuş derim .onu anladığını bildir annene .
tekrar geçmiş olsun .bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View PostMide bulantım geçti biraz. Anneme tam bişey dicekken konusurken kalbimin sol tarafı acıdı şimdide onu taktıtm kafaya sanırım kalp krizi geliyor. Aaa bi sn panik atak buda Kafayı yicez sonunda ya.
ben ölmediğime göre..
geçecek ama zamanla ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Cipralexi içeli 2. günüm hala midem bulanıyo geçmesi lazım ama artık offfffffffffffffffff.Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View PostCipralexi içeli 2. günüm hala midem bulanıyo geçmesi lazım ama artık offfffffffffffffffff.
sabır geçecek ..
acele etme hemen .
herşeyi olduğuna bırak .
kendi kendine midem bulanıyormu .hah bulanmadı .aman bulandı diyip durma .umursama şu panik illetini.değer verme ..sen değerlisin ..
bu beynimizin bize yaptığı bir oyun ..bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
herkese merhaba .
hayırlı ramazanlar olsun ..
ben bu günlerde iyi değilim arkadaşlar .
eskisi gibi anksiyete ataklarım tuttu.3 -4 gün geçmedi .ben de ialçalrı artırdım biraz .bir gün arayla .dr. demişti..
şimdi biraz iyiyim .bu sıcaklara gelem,yorum ben ya .çok etkiliyor beni.
oğlanın sınavları .parasızlık derken ..sinirlerim bozuldu galiba .
sizler nasılsınız bu sıcaklarda .?bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Heeeyyy millet 40 yılda bir girer olmuşsunuz siteye..eski dostlarım diye başlık açtım kimse yok...:tinysmile_cry_t:
Sonuna geldik artık ama herkese hayırlı ramazanlar...hayırlı bayramlar..İnşAllah bu bayramla birlikte sağlık, mutluluk ve bereket gelir evlerimize..
Hepinizi tek tek çok özledim..:1:
Ranil abla en son sıkıntılı olduğunu yazmışsın...biliyormusun her yaz bana işkence gibi gelirli..anksiyeteden yanar kavrulurdu içim..:tinysmile_angry2_t:Çok şükür uzun yıllardan sonra ilk defa bu yaz hiçbir sıkıntı yaşamadım..dilimi ısırarak konuştum.Yalnız şunu söyliyeyim ablacım; insanın hayatındaki olumsuzluklar düzelmeden sağlıkta düzelmiyormuş.Benim hayatımdaki bir çok şey yoluna girdi ve ben sanırım bu sayede iyileştim.Unutma her sıkıntılı günlerin ardından güneş mutlaka doğuyor...şükredelim ve isteyelim yeterki.Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
Yorum
Yorum