arkadaşım senin sorunların boşanmadan kaynaklanıyor tabi bu aşamada bir uzmandan yardım alırsan daha kolay atlatırsın.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
panik ataklılar günlüğü sakinleri-1
Collapse
X
-
Merhaba belki burada benden daha tecrübeliler vardır diye buraya yazıyorum .
Ben de aslında çocukluğumdan beri vardı bu hastalık ama 5-6 yıldır krizlerim olmuyordu geçen yıldan beri tekrar olmaya başladılar.
Çok sinir bozucu bir durum.Krizler geldiğinde 1 saat kadar sürüyor İlk başta yooğun daha sonra azalıyor Anksiyete felanda varmış tam bilmiyorum doktorum demişti.
Acaba siz kriz geldiğinde kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: birdakikacıkdaha View PostMerhaba belki burada benden daha tecrübeliler vardır diye buraya yazıyorum .
Ben de aslında çocukluğumdan beri vardı bu hastalık ama 5-6 yıldır krizlerim olmuyordu geçen yıldan beri tekrar olmaya başladılar.
Çok sinir bozucu bir durum.Krizler geldiğinde 1 saat kadar sürüyor İlk başta yooğun daha sonra azalıyor Anksiyete felanda varmış tam bilmiyorum doktorum demişti.
Acaba siz kriz geldiğinde kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz ?Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mecikarkadaşlar panik atakda ölüm korkusu sürekli nefes darlığı yaşayan birinde paxil iyi gelirmi.benim annem konusunda çaresiz kaldım ataklar geliyoda sürekli hastane acillerine gitmek istiyor bende bu durumda çok üzülüyorumDedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
Yorum
-
ben geldimmmmmm..
uzun bir ara vermişim ...ben bile telaşımdan farketmedim ..
oğlan üniyi kazandı şükür ..iyi bie üni makine müh..
onu hallettik .
panik ,meva.çok özledim sizleri.
kaçak olan gülbenimde gelmiş.
ah şimdi oğluş aradı .yetenek sizsinzi türkiyeyi seyretmeye gitmiş .ama gurbet ya .çok zormuşşş.off ağlamak istemiyorum ya.
herkese selam ..
sonra tekrar yazarımm.bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GülbenHatırlayamadım canım..biraz kendinden bahseder misin..:6:
ÇOOOOOOOKKKK ÖZLEDİM SENİ CANIM.O kadar içten, o kadar doğaldınki seni hiç Unutmadım.
Benim hayatım çok değişti..Sen de neler var anlat bakalım..Çoçuklar..evlilik..ve en önemlisi panik atak ne alemde..???????
Seni gördüğüme ÇOOOOOK SEVİNDİM.testinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
-
evet gülbenbirsürü şeyi atlattım ancak arada namusuusz atak uğruyorkaygı desem allahtan baş etmeyi azda olsa öğrenmiş olmam çok iyi gülben nüfüs artacak inş ayın 10unda.dualrınızı esirgemeyin canlar.selam ve dua iletestinin içinde ne varsa dışınada o sızar
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: panik View Posthastaydım 2 yıl ilaç kullanınca geçti.arada yoklasada ciddi bir nöbet almadı.en azından hastalığı tanıyorum.iyileşsemde arada dostlar aklıma geliyor uğruyorum.hastalığım zamanında bu forumun çok faydası oldu.
Yorum
Yorum