Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkadaşım senin sorunların boşanmadan kaynaklanıyor tabi bu aşamada bir uzmandan yardım alırsan daha kolay atlatırsın.

Yorum

• Merhaba belki burada benden daha tecrübeliler vardır diye buraya yazıyorum .
      Ben de aslında çocukluğumdan beri vardı bu hastalık ama 5-6 yıldır krizlerim olmuyordu geçen yıldan beri tekrar olmaya başladılar.
      Çok sinir bozucu bir durum.Krizler geldiğinde 1 saat kadar sürüyor İlk başta yooğun daha sonra azalıyor Anksiyete felanda varmış tam bilmiyorum doktorum demişti.
      Acaba siz kriz geldiğinde kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz ?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: birdakikacıkdaha View Post
        Merhaba belki burada benden daha tecrübeliler vardır diye buraya yazıyorum .
        Ben de aslında çocukluğumdan beri vardı bu hastalık ama 5-6 yıldır krizlerim olmuyordu geçen yıldan beri tekrar olmaya başladılar.
        Çok sinir bozucu bir durum.Krizler geldiğinde 1 saat kadar sürüyor İlk başta yooğun daha sonra azalıyor Anksiyete felanda varmış tam bilmiyorum doktorum demişti.
        Acaba siz kriz geldiğinde kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz ?
        Herkesin bildiği klasik yöntemlerle bu bir atak geçicek. Sakin ol sakin ol senin bişeyin yok ! Deyin kendinize. Ben genelde hiç bişey demem uzanırım veya oturdugum yerde sabit kalmaya calısrım. Beklerim geçmesini ama benim sorunum atak değil anksiyete. kalbimin hızlı yavaş salak salak atımları kardiyologa gittim kalbinde bir sorun yok dedi.
        Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: mecik
          arkadaşlar panik atakda ölüm korkusu sürekli nefes darlığı yaşayan birinde paxil iyi gelirmi.benim annem konusunda çaresiz kaldım ataklar geliyoda sürekli hastane acillerine gitmek istiyor bende bu durumda çok üzülüyorum
          Her ilaç her bünyeye iyi gelmez.. Paxil cogu insana göre bu alanda en iyi ilaç. Rexapin 10 mg yetmezki sadece annenize. Ben mesela agır dönemlerimde rexapin ile cipralex kullanıyordum. Yinede dr'a danısmadan ilaç almayınız.
          Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

• ben geldimmmmmm..
            uzun bir ara vermişim ...ben bile telaşımdan farketmedim ..
            oğlan üniyi kazandı şükür ..iyi bie üni makine müh..
            onu hallettik .
            panik ,meva.çok özledim sizleri.
            kaçak olan gülbenimde gelmiş.
            ah şimdi oğluş aradı .yetenek sizsinzi türkiyeyi seyretmeye gitmiş .ama gurbet ya .çok zormuşşş.off ağlamak istemiyorum ya.
            herkese selam ..
            sonra tekrar yazarımm.
            bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Gülben
              Hatırlayamadım canım..biraz kendinden bahseder misin..:6:

ÇOOOOOOOKKKK ÖZLEDİM SENİ CANIM.O kadar içten, o kadar doğaldınki seni hiç Unutmadım.

Benim hayatım çok değişti..Sen de neler var anlat bakalım..Çoçuklar..evlilik..ve en önemlisi panik atak ne alemde..???????

Seni gördüğüme ÇOOOOOK SEVİNDİM.
              ben de siteye ilk girişimde sizleri gördüğümde çok sevindimçocuklar büyüyor özelde yazdım zaten değişikliği atak sanırım hafif yaşıyorum ama kaygılarım çok arttıbu da beni çileden çıkarıyor ama genel anlamda iyiimtekrar grş..
              testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                yukooo hoş geldin..nasılsın neler yapıyorsun.:=
                panik hoşbulduk

süper üyelik yakışmış :ne olsun işte dünya telaşesi gün ler geçip gidiyor.ben uğrarım yine kib

Yorum

• yuko ,süper üye olduğumun farkında bile değilim:)))))))))
                  ranilcim ne güzel oğluşun kazanmış üniversiteyi ,olsun okadar hasretlik..

Yorum

• evet gülbenbirsürü şeyi atlattım ancak arada namusuusz atak uğruyorkaygı desem allahtan baş etmeyi azda olsa öğrenmiş olmam çok iyi gülben nüfüs artacak inş ayın 10unda.dualrınızı esirgemeyin canlar.selam ve dua ile

Yorum

• öyle bişey olmalı ki bu hastalığı tamamen yenmeliyim

Yorum

• selam dostlar ,ne zamandır uğrayamadım.bende sorun yok ,sizlerde durum nasıl.hayatında temposunda ilerliyoruz.

Yorum

selam dostlar ,ne zamandır uğrayamadım.bende sorun yok ,sizlerde durum nasıl.hayatında temposunda ilerliyoruz.

panikatak hastasımısın ?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: longines View Post
                            panikatak hastasımısın ?
                            hastaydım 2 yıl ilaç kullanınca geçti.arada yoklasada ciddi bir nöbet almadı.en azından hastalığı tanıyorum.iyileşsemde arada dostlar aklıma geliyor uğruyorum.hastalığım zamanında bu forumun çok faydası oldu.

Yorum

hastaydım 2 yıl ilaç kullanınca geçti.arada yoklasada ciddi bir nöbet almadı.en azından hastalığı tanıyorum.iyileşsemde arada dostlar aklıma geliyor uğruyorum.hastalığım zamanında bu forumun çok faydası oldu.
                              ben özelikle panikataklıların herşeyi çok abarttıklarını düşünüyorum......kimisi uçağa binemez kimisi hastanenin önünden ayrılmaz kimisi sokağa çıkamaz vs

Yorum

• PA'lı olmayana anlayamaz zaten bunu =)) Normal hayattada kimisi kandan korkar.Kimisi köpekten.
                                Bende bi uğruyım dedim uzuuun zamandan sonra.Bende yendim PA'yı =)) Panik biz senle özel olarak tanışmadık ama Çok tanıdık geliyorsun.Aynı zamandanız büyük ihtimal =)) PAyı yenmene çok sevindim =))

Yorum

İşleniyor...
                                X