Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• selam arkdaşalr ...
    kimseler uğramıyo sanırım artık..

birzamanlar bu forum neydi..nostalji yapasım geldi..

Yorum

• mevacım güzel olan yanı ,demek ki kimse panik atak geçirmiyor ,malesef iyileşince kötü günler çabuk unutuluyor ama dostluklar baki kalıyor.

Yorum

• aman kimse hasta olmasın da..herkes olduğu yerde mutlu olsun..evet dostluklar baki...gönüllerde

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: longines View Post
          ben özelikle panikataklıların herşeyi çok abarttıklarını düşünüyorum......kimisi uçağa binemez kimisi hastanenin önünden ayrılmaz kimisi sokağa çıkamaz vs
          yok öyle bişey değil benim ki,bende aklımı kaçırıyorum yada kontrolümü kaybediyorum hissi vardı.klasik bir panik atak değilim. hiç öyle evhamlı falan da değilim ayrıca))))))
          Last edited by panik; 20-02-2013, 01:52 PM.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cosym_riri View Post
            PA'lı olmayana anlayamaz zaten bunu =)) Normal hayattada kimisi kandan korkar.Kimisi köpekten.
            Bende bi uğruyım dedim uzuuun zamandan sonra.Bende yendim PA'yı =)) Panik biz senle özel olarak tanışmadık ama Çok tanıdık geliyorsun.Aynı zamandanız büyük ihtimal =)) PAyı yenmene çok sevindim =))
            olabilir cosym :)lale devri çocuklarıyız biz.!

Yorum

• ya çocuklukta bir travmadır.panik atak farklı bir olay allah yaşatmasın.herkesin korkusu vardır önemli olan abartmamak..ama panikte buna engel olamıyorsun.yani kontrol senden çıkıyor.doktor şöyle tarif etmişti.kimi arabanın alarmı kedi üstüne çıkınca kimi arabanın ki ise yaprak düşünce.galiba bizler hassas insanlarız.

Yorum

• arkadaşlar naberrrrr...
                ben iyiyim şükür..biraz maddi sorunlar haricinde ..
                mevamm,panikk,gülben,,iyimserimm,maviyeşil.sizler nerdesiniz eski dostlar.
                bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• ranilcim hoşgeldin iyiym canım ama bu ara ailem dedikodularlar benide kendi pisliklerine çekmeye çalışıp canımı sıkıyorlar.inş.panik atak nüksetmez.ne kadar umrumda değilsiniz desemde tel.bile canımı sıkıyorlar.

Yorum

• @ranil sen bu forumun eskilerinden sin belli,ben de yeni uye sayılırım(besinci haftaya giriyorum) aramiza yeniden hos geldin:103:,senin tecrubelerinden yararlanmak isteriz

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                      arkadaşlar naberrrrr...
                      ben iyiyim şükür..biraz maddi sorunlar haricinde ..
                      mevamm,panikk,gülben,,iyimserimm,maviyeşil.sizler nerdesiniz eski dostlar.
                      nerelerdesin be ranil..arada gir..artık eskisi gibi girmiyoruz foruma ama yinede özlüyorum bakınıyorum ben arada..pm flan yazın hiç olmadı..özletme bu kadar kendini..

maviyeşilde kayıplarda..

ha bua rada..iyiyim..hayat ..her donem farklı sorularla sınıyor insanı..uğraşıyoruz dunya denen koca alametle.

Yorum

• selam kızlar ,meva ,ranil,gülben )grip oldum ben ,gripmi onuda bilmiyorum başağrısı ve burun tıkanıklığı..adaçayı içmekten midem bulandı.
                        bu arada survıvor bakıyorum aç karnına bu hatunlar nasıl oynuyor bi söz vardır bizde aç a..oynamaz diye

Yorum

• panik atak mı bu?

bende bi defa oldu üniversitedeyken gece babamları aradım sabah yola çıkıp hemen antebe geldiler

öleceğim diyodum nefes darlığı kasılma tuhaf bi korku üşüme gözbebk büyümesi mide bulantısı başağrısı öldüm ölecem gibi olmustum

Yorum

• gülbencim sağol canım kaç gün grip ilacı ve adaçayı sonunda iyiyim.ne fena bişeymiş.yaşasın sağlık!survıvora gelince ben bakmıyorum ya biizm çocuklar ve şim bakıyor çokda karışamıyorsun.bana kalsa herşey düzmece ..bu arada inanç 22 bu hallerin tekrar ediyorsa bir uzmandan yardım al.

Yorum

• arkadaşlar ben iyiyim çok şükür .hepinizden özür dilerim yazamadımm.
                              hayat devam ediyor .bazen iyi bazen ittiri kaktıra ..
                              panik ,aze,iyimser,maviyeşil,gülben,,ve diğerleri hepinizi selamlıyorumm..
                              bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                                arkadaşlar ben iyiyim çok şükür .hepinizden özür dilerim yazamadımm.
                                hayat devam ediyor .bazen iyi bazen ittiri kaktıra ..
                                panik ,aze,iyimser,maviyeşil,gülben,,ve diğerleri hepinizi selamlıyorumm..
                                İyi olmana ÇOk sevindim Ranil abla..Evet bazen kendimizi hayatın akışına kaptırıp sanala girmeyi unutuyoruz ya da ihmal edebiliyoruz..Canın sağolsun, sen mutlu ve huzurlu ol da canın ne zaman isterse o zaman buraya yaz..En azından sevdiklerimin sağ olduklarını bilmek istiyorum...)))))))

Sizleri..eski dostlarımı çok özledim.Sağlığın ne durumda..bu ramazan oruç tutabildin mi..? Ve yakışıklı prenslerin nasıllar..?
                                Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
                                Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
                                Değirmende un olsun diye ezdiler,
                                Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
                                EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...

Yorum

İşleniyor...
                                X