Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Evet..yorumundan gerçektende bazı korkuları aştığın belli..yıllardır çok büyük korkular yaşayıp herşeye karşı çok büyük endişeler duyduğumuz için bağışıklık sistemimiz güçlendi..Artık hiçbir dert bizi üzemiyor ya da endişelendiremiyor..
Geçenlerde bir kişisel gelişimciyi dinledin tv de ve çok etkilendim anlattıklarından."Göğüs kanseri olup iyileşmiş bir ev hanımı, asla viledasının sopasının kırıldığını üzülmez" dedi.Oysaki sağlıklı ve hiçbir dert görmemiş insanlar dünyalık dertleri çok büyütürler kafalarında..
Öyle abla alıştık artık.
Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''
canlarrrrrrrrrrrrr
ya ne bereketli bir sayfamız varmışş.ve tabikide unutulmayan..
ilaçlarımı atıyorum ve iyiyim .
1 senenden beri bir işim var .şu hayatta keşkem sadece daha önce iş bulduğumda eşimin baskılarıyla işe başlayamam.
ama artık isyan dönemine girdim .
ve bu iş bana çok iyi geldi.evde durup kafamı kurmuyorum.bzen ilaöları unuttuğum da oluyor .maddi sıkıntı dışında çok iyiyim..
hepinizi çok seviyorum .benim eski ve zor durumda olduğumda beni yanlız bırakmayan dostlarım .
elimden geldiğince ayda bir de olsa gireceğim sayfaya ..
üzerüne alınan herkese selamlarrrr
aze,gülben,yuko,depresif.ilksen....
canlarrrrrrrrrrrrr
ya ne bereketli bir sayfamız varmışş.ve tabikide unutulmayan..
ilaçlarımı atıyorum ve iyiyim .
1 senenden beri bir işim var .şu hayatta keşkem sadece daha önce iş bulduğumda eşimin baskılarıyla işe başlayamam.
ama artık isyan dönemine girdim .
ve bu iş bana çok iyi geldi.evde durup kafamı kurmuyorum.bzen ilaöları unuttuğum da oluyor .maddi sıkıntı dışında çok iyiyim..
hepinizi çok seviyorum .benim eski ve zor durumda olduğumda beni yanlız bırakmayan dostlarım .
elimden geldiğince ayda bir de olsa gireceğim sayfaya ..
üzerüne alınan herkese selamlarrrr
aze,gülben,yuko,depresif.ilksen....
peki..ayda bir girersen..bizde geliriz ..gün belirleyelim en iyisi..
iyi olmana sevindim
geçmiyor lanet olası hastalık geçmiyor..insana bu dünyada cehennemi yaşattırıyor..çocuklukta alınan yaralar ve genetik yatkınlık ve yaşanmışlıklar bizi bu hale sokuyor..belki de başka başka şeyler de...bazısı yeniyor bazısı yenemiyor.ben yenemeyenlerdenim..ara ara iyi oluyor sonra tekrar ataklarla boğuşuyorum..
panik atak geçti sayılır yani geldiğinde gidiyor artık kalp krizi olmadığını biliyorum sakinleşmeye çalışıyorum ve geçiyor ama yerini anksiyeteye bıraktı bununla nasıl mücadele etceğimi bilmiyorum Allah yardıcımız olsun
Merhabahar dostlar..nasılsınız...bir ses bir soluk duymak istiyorum..
Başına gelen eziyetler artıyor değil mi...
Buğdayı başak olsun diye toprağa attılar,
Değirmende un olsun diye ezdiler,
Ekmek oldu dişleri ile ezdiler,
EZİL Kİ CAN OLASIN..CAN VERESİN...
Yorum