Duyuru

Collapse
No announcement yet.

panik ataklılar günlüğü sakinleri-1

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ranil ergenle uğraşmak zor bir kaç yıl sonra bende de olacak o örgenlik çatışmaları...........
    canım özel mesajı açmaya çalıştım olmadı nasıl yapaabilirim site değişti değişeli pek anlayamadım.birde avatra ekliyorum o da olmuyor....biliyorsan yardımcı olurmusun...
    kendine iyi bak
    testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

• elimden geldiğince ..
      h1i ve maviyeşil de yanlışım varsa düzeltsinler ..onlar daha bilgili bu konuda ..
      solda yukarıda bulunan profilinize gir ..oradan seçenekleri düzenle var ...oradan mesajlar bölümünü aç ..herhalde böyleydi...
      avatar konusunda galiba siteden dolayı olmuyor ...öğrenirsem söylerim sana canım ..
      --------
      sen dişçide ne yaptın bakalım ..iyi geçmiştir umarım...
      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

http://www.psikoloji.gen.tr/forum/showthread.php?t=7458

ranilcim güzel anlatmışsın ayrıca sayfanın sağ üst köşesinde hani isminiz var ya:

Hoş geldin, .........
        Son Ziyaretiniz: ... Saat önce Saat .....
        Özel Mesaj: 0 Okunmamış, Toplam .....

Burdan da özel mesajlara girebilirsiniz.
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

• valla siteyi mahvettiniz ya ...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ilksen
            paytlaşımlarımız burada Ranil.. mahvolmadı.. bu siteyi güzellştiren bizler değil miydik ? biz yine burada olduğumuza göre yine güzelleşecek , eski düzenine, paylaşım yoğunluğuna ulaşacaktır.. Buna inanıyorum..
            biraz daha gayretle ..
            sevgiler...

tamam ama durmadan değişiyor ilksencim ...

soruyorum bu son halimi olacak ...yok değişecekse yılbaşından sonra uğrayayım bari...
            aklım karışmasın yine ..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ilksen
              Bu sürekli değişiklerden admin dahil hepimiz olumsuz etkileniyoruz inan.. Hiç bir müdahalenin keyfi olduğunu sanmıyorum...
              Zaman zaman ben de "yaa yine mi" deyip yüzümü asıyorum ama sizlerin bir satırını burada görmek, içimi rahatlatıyor... yılbaşından sonra değişir mi... bilmemmm... ama artık yazılarımız gitmiyor.. bir şekilde sitemizin şekli de, kullanım seçenekleri de belirginleşti.. Asma güzel yüzünü... buradayız işte...
              sevgiler..
              tamam canım benim ..
              burası bizim evimiz gibi oldu ..sabah sabah girdim eve ...anaaa etraf dağılmış yine ...
              neyse toparlarız ...ama baya bir zaman alacak ..
              ben yenilikelre açığım ama herkes senin benim gibi olmuyor ve küsüyor siteye ..bunu istemiyorum bende ..bir kii eksik oldumu sanki dağıldık gibi oluyor ..
              selamlar ....

Yorum

• yahu ne olmuş yine eski haline alışamadım daha şimdi bidahamı kafam yine karışacak zaten başım dönüyor diye şikayatçiydim..............ilksenciğim yazılarını okuduğum için çok kızmayacam düzelsinde portal eski halini alsaydı paylaşımlar.........
                ranil betil panik nasılsınız canlarım öpüyorum sizi
                ha ranil bu arada sana terapinin selamı var msn den mail atmıştım sizleri sordu selam söyledi dersleri baya bi yoğunmuş bu yıl bitireyim diye uğraşıyormuş....
                neyse öptüm bayyyyy

Yorum

• Uzun zaman sonra selamlar ....
                  Paniği atlatan yokmu daha aranızda kardeşler ?
                  'Ben' diye başlamayı hakkettiğim tek cümle var,'Ben şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilâh yoktur!...'

Yorum

• bennnnnnnnnnn

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: yuko View Post
                      bennnnnnnnnnn
                      Tebrik ederim seni o zaman
                      'Ben' diye başlamayı hakkettiğim tek cümle var,'Ben şahitlik ederim ki Allah'tan başka ilâh yoktur!...'

Yorum

• sağol.payı yenmeyi portala ve arkadaşlarıma borçluyum onlarla öğrendim baş etmeyi payla....arada bir kendimi kötü hissediyorum ama geçiyor oda olur okadar...
                        tiamo ben seni hatırlayamadım

Yorum

• Hatırlancak biri değilim zaten ..Arada bir uğruyom gidiyom

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Tiamo View Post
                            Uzun zaman sonra selamlar ....
                            Paniği atlatan yokmu daha aranızda kardeşler ?
                            merhaba ...
                            daha dediğinize göre ...önceden bizleri bilen birisi olmanız lazım .
                            neyse yeniden sizde hoşgeldiniz aramıza ..
                            selamlar...
                            ---------
                            yok yok bu hali daha iyi sitenin ...şimdiki haline daha ısındım ..ne olur değişmesin artık ..

Yorum

• Selam aze.....

Yorum

• arkadaşlar pada benden daha tecrübelisiniz ama bir paylaşımım olacaktı.....
                                http://www.nurmeric.com/bireysel.asp?S=31

Kognitif panik : Bilinç sistemini etkiler. Kendisini tam algılayamama,ruhun bedenden ayrılması hissi.Etrafı sisli,cisimleri uzak farklı algılama baş dönmesi,boşlukta olma hissi görülür. Ayrıca kontrolün yitirileceği elde olmadan kötü şeylerin olabileceği , aklın kaçırılabileceği bazen ölüneceğinden korkulur
                                bu kısım tam beni anlatıyor.....
                                ranil nasılsın

Yorum

İşleniyor...
                                X