uzun süredir bu korkularım var ya delirirsem,çıldırırsam kontrolümü kaybedip birine zarar verirsem sevdiğim birini öldürürsem korkusu bu tarz korkular yaşayanlarınız var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
delirme,çıldırma,kontrolünü kaybetme korkusu yaşayan var mı :(
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: forest_gump View Postuzun süredir bu korkularım var ya delirirsem,çıldırırsam kontrolümü kaybedip birine zarar verirsem sevdiğim birini öldürürsem korkusu bu tarz korkular yaşayanlarınız var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
iilk önce ilaç kullanıyormusunuz ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
-
antidepresan kullanmaktan korkuyorum sadece akşamları yarım atarax içiyorum bi kaç kez doktora gittim devlet hastanesine 5 dk bile konuşmadı doktor şimdi psikoterapiye başlıcam önümüzdeki hafta inşallah geçer biter bu korkular artık dayanamıyorum bu arada ataraxı uzun süre kullanan var mı bana çok iyi geliyor ama antidepresan değilmiş sadece geçici kullanmak gerekirmiş diye duydum.
Yorum
-
atarax ı ben bir süre kullandım ama antidepresan değil bu ilaç, bende sedef hastalığı var kaşıntıya iyi geldiği için doktor vermişti. antidepresan da kullandım ama çok kullanmak kötü olur diye biliyorum ama tabiiki doktorun bu sorulara cevap vermesi gerekir yanlış yönlendirmek istemem. ayrıca delirme korkusu aynı şeyleri tekrar tekrar düşünüp kafada büyütmekle başlıyo bazı zamanlar bendede oluyor.ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: forest_gump View Postantidepresan kullanmaktan korkuyorum sadece akşamları yarım atarax içiyorum bi kaç kez doktora gittim devlet hastanesine 5 dk bile konuşmadı doktor şimdi psikoterapiye başlıcam önümüzdeki hafta inşallah geçer biter bu korkular artık dayanamıyorum bu arada ataraxı uzun süre kullanan var mı bana çok iyi geliyor ama antidepresan değilmiş sadece geçici kullanmak gerekirmiş diye duydum.Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
Genelde obsesif kompulsif hastalarda depresyon sık görüldüğü için anti-depresan ilacı veriyorlar.Sanırım sen sadece obsesifsin,ataraxı da doktor kontrolünde alman gerekir bence,dozajını belki daha düşük yazar yada daha yüksek yazarsa belki bu düşüncelerinden kurtulabilirsin.Devlet hastanelerinde de güzel doktorlar var başka bir doktora gitmeni öneririm.Nöroloji doktorları da bu konuda ilaç yazabiliyorlar bilgin olsun ille psikiyatra gitmene gerek yok.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: forest_gump View Postuzun süredir bu korkularım var ya delirirsem,çıldırırsam kontrolümü kaybedip birine zarar verirsem sevdiğim birini öldürürsem korkusu bu tarz korkular yaşayanlarınız var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum
-
bendede öyle olmuştu ..
balkona çıkamıyordum bir ara ..
ben kafayı yiyeceğim ,çıldıracağım ..
çocuklarım ne olacak derdim ..
ilaçlar ve rabbimin sayesinde bunları atlattım ..şükür ..
ama şimdi halen daha koruma amaçlı da olsa düşük dozda ilaç kullanıyorum ..Last edited by ranil; 17-12-2010, 12:52 PM.bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Sürekli bunları düşündüğün halde gerçekleşmiyorsa obsesyon yaşıyorsundur.Orjinal yazı sahibi: forest_gump View Postuzun süredir bu korkularım var ya delirirsem,çıldırırsam kontrolümü kaybedip birine zarar verirsem sevdiğim birini öldürürsem korkusu bu tarz korkular yaşayanlarınız var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
Yorum
-
bazen bende garip seyler oluyo mesela cok sinirlenince hayaller kuruom sinirlendim kişiyi öldürdüm bıcakla deştim öyle hayallerki hareketlerimiede yansıo ama istemeden oluyo kendilinden doktora buna bnzer bişi söylemiştim bana kendine bi dünya yaratmısın orda yasıosun dedi
Yorum
Yorum