Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hastayım..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • hastayım..

    herkese merhaba..
    siteye bugün üye oldum..
    umarım bana da yardımcı olursunuz.. bende de cogunuz gibi hastalık hastalıgı, panik atak, delirme düşünceleri ve daha biçok saçmasapan takıntı mevcut.. son zamanlarda cok kötü seyler yasadım ve kendimi gercekten cıldıracak gibi hissediyorum..
    kurtulmak istiyorum bunlardan ama hayata tutunacak bi dalım kalmamış gibi geliyo.. ailem beni korumak adına hayatımı mahvetti, işimden çok sıkıldım, hiçbişey beni mutlu etmiyo..
    yılbaşından sonra nişanlanıcam sözlüm sadece yaşananlardan bunaldığım için böyle olduğumu yakında normale döneceğimi zannediyo ama benim içimde çok başka fırtınalar kopuyo..
    tekrar insanları ve hayatı sevebilimem eski günlerime dönmem mümkün mü acaba yoksa gerçek hayat bu ve bundan sonra hep böyle mi olacak nooolurr yardım edin..

  • #2
    öncelikle hoşgeldin

    Burda kendini rahat ve huzurlu hissedeceksin emin ol

    Yorum


    • #3
      tesekkur ederim ecelin..
      bu forumu bulduguma cok mutlu oldum..
      tek istedigim eskisi gibi huzurlu olmak ve kafayı yememek :P
      herkese cok gecmis olsun bu arada..

      Yorum


      • #4
        Kendini eğit ve hiç bişeyi kafana takma.Bunu başaracak olan sensin..

        Yorum


        • #5
          siteye hoşgeldin..
          bazı dönemlerde insan hayatın iyice üstüne geldiğini hisediyor ama önemli olan bunun geçici olduğunu düşünmek..
          İnsan büyüdükçe hisleri eskisi kadar yoğun olmuyor.Eskiden yaşadığınız mutlulukla şimdiki birbirini tutmuyor.Bunu bir bunalımdan ziyade büyümek olarak ya da belki de yaşlanmak algılamak lazım.
          Çok fazla sıkıntı veren olay üst üste geldiği için yoğun bir kramsarlığa kapılmışsın.Kötü şeyler düşünme hatta bunlar geçicek mi diye bile düşünme.herşey geçicek.Sen gününü kurtarmaya bak

          Yorum


          • #6
            ben de senin gibiyim okb hastayım kafama herşeyi takıyorum kurtulmak istiyorum vurdumduymaz olmak istiyorum

            Yorum


            • #7
              yani tabi aklın karısık gibi duruyor ama bu senin ne yasadığına da baglı bak yılbasından sonra sözlenicem fln da diyosun belkide senin için yeni bi hayatın baslangıcı olabilir bu. hayat denen sey böyle bişey işte acı ve beni üzen yanları tatlı yanlarından daha çok.olumlu ve herseyin daha güsel olacağını düşünmeni isterim.

              Yorum


              • #8
                yaa ben kendimi bildim bileli iyi bi insanım, çevremde, okulda, iş yerimde hep sevilen bi insan oldum. bi gün olsun aklımdan kimseye kötülük yapmak geçmedi, zaten istesem de yapamam..
                yaa bunu ilk defa burda söylüyorum çok zor geliyo ama bunu yapmak zorundayım artık.. ben bayan olmama ragmen cinsellik takıntılarım var :cry:
                küçükken herşey çok güzeldi ama büyüyüpte eşcinsellik diye bişey oldugunu, ensest ilişkileri, sapık düşünceleri falan öğrendikçe takıntı yaptım ben bunları. ya bende de varsa ya ben de öyleysem diye ortaokul başlarında yemeden içmeden kesilmiştim her düşündüğümde midem bulanıyodu ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyodum
                lise ve üniversite yıllarında cok sosyal bi öğrenci olmamla bunları unuttum hatta düşününce komik geliyodu üniversiteden sonra yaşadığım bi travmayla hepsi gün yüzüne çıktı. bunlara bide metafizik takıntılar eklendi teknolojiye falan takmıştım. o zamanlar okb diye bi hastalık bilmediğim için de kendimi şizofren zannetmeye başladım çıldırmak üzereydim.. doktora gittim ve bi şekilde tekrar üstesinden geldim bunların ama lanet hayat yine dalga geçmeye karar vermişti benimle ve çok kötü olaylar sonrasında bi travma daha yaşadım ve herşey sil baştan :!:
                biliyorum çok uzattım ama şu anda yine takıntılarla boğuşuyorum nolur yardım edin okb den başka bişeyim olmadığını söyleyin. şizofren olmak istemiyorum, sapık olmak istemiyorum, herşey güzel olsun herkes iyi olsun istiyorum ve sizden yardım bekliyorum lütfeeeennn

                Yorum


                • #9
                  ilaç kullanıyo musun sorella

                  Yorum


                  • #10
                    evet zedprex kullanıyorum iyi de geliyo aslında ben sevdiğim bişeyi yaparken kendimi verebiliyorum bazen gerçekten de mutlu hissedebiliyorum kendimi ama biraz canım sıkılsın bunlar başlıyo ve olmadığım şeyler için yaşadığım suçluluk duygusu canımı çok acıtıyo..
                    en kısa zamanda başka bi doktora gidip bunları anlatıcam belki ilacı değiştirir belki daha iyi olurum..
                    keşke bu kadar hassas, bu kadar ince düşünceli, bu kadar duyarlı olmayıp normal insanlar gibi yaşayabilseydim ben de :cry:

                    Yorum


                    • #11
                      aynen ben de hassas olmamak demek hastalık olmucak demek beniim sorunum şuu başkalarının düşüncelerine kendimkinden daha fazla değer veriyorum mutsuzum ya sen çalışıyo musun

                      Yorum


                      • #12
                        evet çalışıyorum zaten evde olsam kafayı yerim herhalde.
                        ama normalde her işimi 4 4'lük yapmak isterim en ince ayrıntısına kadar kontrol ederim falan da bu aralar konsantre olamıyorum çok canım bişey yapmak istemiyo
                        allahtan kriz var da işler kesat
                        sen okuyo musun??

                        Yorum


                        • #13
                          evet lisede

                          Yorum


                          • #14
                            ne güzel daha önünde çoook güzel yıllar olacak inşallah
                            kendini bırakma ve hiçbişeyin üstünde fazla durma..
                            ben 28 yaşındayım ve arada geçirdiğim travmalar ile nükseden hastalığım dışında çok güzel bi hayatım oldu diyebilirim. en azından öğrencilik yılları çok güzeldi..
                            bugünlerinin değerini bil rahatla biraz

                            Yorum


                            • #15
                              rahatlyamıyorum kasuıyorum kendimi offffffffffff ya offfffff

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X