Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu site beni hasta etti

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: tugce80
    yazdıgın yanlış degıl.bu sıteden msnye 2 kışı eıkledfım yok 4 kışi ekledım.buda takıntı oldu.ekledıkce eklıyorum.q
    bi türlü yakalayamıyorum seni tuğçe...
    bayanmısın erkekmisin bundan bile şüphe etmeye başladım doğrusu :roll:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tugce80
      ayıp ettın zerrın nıye bole yazdığını anlamış degılm
      yanlış birşey yazdığımı düşünmüyorum sadece benden sürekli msn isteyen ve hatta ısrar eden bir kişinin bayan olduğundan şüphe ettim okadar yanılıyorsam özür :roll:

Yorum

beni de ya kimse cevap yazmıyo

Yorum

Bu site insani hasta edecek kadar etkileyemez ama insani tedirginn yapabilir bence. Ben de burayi bulmadan once psikolojik rahatsizliklar, envai cesit kompleksler, fobiler, teshisler bilmezdim. Simdi ise kendimi biraz garip hissetsem, "acaba ben de mi boyleyim, bende de bu hastalik olmasin sakin" gibi tedirginlik yasiyorum. Ama bunu pek derst etmiyorum, oyle her konuyu okuyup kendi kafami karistirmiyorum. Sorun yok yani.
          Bir de su var sitede hic hosuma gitmeyen. Birisi konu aciyor, yani adam "basim agriyor" dese, "ozguven eksikligi var" diye teshis koyuyor arkadaslar. Bu da insani olumsuz etkiliyor. Her konunun olmazsa olmazi olmus ozguven eksikligi problemi yani.
          Konuyu acan arkadasa tavsiyem, eger bu kadar hassassaniz her konuya girip okumayin. Belli basliklara girin. Hastalikla ilgili konulara girmek zorunda degilsiniz. Insanlarin hayat sorunlarini anlattigi konularla ilgilenebilirsiniz mesela.

Yorum

bende de olmuştu bı ara

mrb oncelıkle.sende olan bu sorun bı ara bende de olmuştu eşcinsel olma korkusu adında bı başlık okumustum ve cok korkmustum gunlerce onlarla mesgul oldum .sonra dedımkı ben ıyıleşmıyene kadar bu sıteye gerı donmeyecem donmek ıstememmın sebebı başkasınıın rahatsızlıklarını okuyup ben daha kotu olmamamdı.ve başardım.sıteye uzun bı sure gırmedım ve tum takıntılarımı yendım.aklıma geldığınde artık hıc bırı benı huzursuz edemıyo .cunku hepsının hılesını buldum artı okb de ılacla tedavı olmassa olmazlardandır .sıhahtımın %60 ını ılaclara borcluyum umarım sende en kısa zamanda ıyıleşırsın ve sonra sıtede rahatca yazabılırsın.

Yorum

Bu sitenin güzel yanı paylaşmak ve görmek tek olmadığını yaşadığın sorunlarda;bazen yorabiliyor insanı hastalıklarla yüzleşmek,karşı karşıya gelmek ama birilerine yardım etmek,az buçuk bile olsa yardımının dokunması dünyanın güzel şeyi,sıkılmadan,usanmadan yardıma devam etmeli bence burdaki herkes birbirine,kendini fazla kaptırmadan,sıkmadan,tribe girmeden.Bence çok faydalı bi site he arada bazı dikenler var tabii.. : D

Yorum

Bu site beni de hasta etti

Siteden kopamıyorum. Bir girdim bir daha çıkamıyorum

Sitenin üyeleri çok saygılı ve nazik. Herkese selam olsun...

Yorum

Eğer takıntıların varsa takıntılarla ilgili başlıkları okumamanı tavsye ederim sana..Çünkü bu sana iyi gelmeyecektir..Hatta başkalarının takıntılarını okudukça onları da "ya bende de olursa" gbisinden takarsın..OKB konularına bakmasan daha iyi olur
                  Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Re: bu site beni hasta etti

Orjinal yazı sahibi: dertli76
                    arkadaşlar benim rahatsızlığım bir kızın bana olan saplantısıyla bunu kafaya takmamla başladı
                    ilaç tedavisine başladım herşey yolundaydı takmamaya başlamıştım
                    hastalığımı araştırırken el yıkama takıntısını okudum bu sitede ve daha sonra beynim devamlı takıntı getirdi
                    keşke hiç okumamış araştırmamış olsaydım şimdi düzelmiştim belkide
                    şimdi uğraş dur bu düşüncelerle
                    birde devamlı bu sitedeyim hastalık hastası oldum çıktım yani
                    genede umutluyum
                    düzelecem inşallah
                    aynı durumda olupta düzelen arkadaşların olumlu mesajlarını bekliyorum
                    kaç zaman geçmiş bak hiç gelmemişsin

Yorum

hiçbirşey eskisi kadar güzel değil bunu anlamış durumdayım....................

Yorum

İşleniyor...
                      X