Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce En Kötü Takıntı Çeşidi Hangisi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Ayıramadım ya alt üstü bir seçenek işaretleyeceğim ama hepsi birbirinden beter...Saldırganlık takıntısı ve sayma takıntıları olabilir.

Yorum

Benim takıntı durumum yok ama bazı zamanlar taktım mı takıyorum mesela aynı şeyi birkaç kez saymak-kontrol etmek gibi sonra tabi boşverebildiğim için fazla sorun olmuyor

Yorum

benim takıntım insanlarla konuşurken onlara çok aptalca bakmak ve göz teması kuramamak bunu yaklaşık 4 aydır hergün(firesiz) düşündüm. takıntı olarak bu hangi kategoriye girer

Yorum

düşünce duzeiyndeki okb en berbatı. yaşamayan bilmez

Yorum

hastalık ve şüphe

Yorum

tüm düşünsel obsesyonlar sıralama olmaksızın kötüdür. hepsinin ızdırabı kendine hasdır.

Yorum

tüm takıntılar acı verme bakımından bencede aynıdı. Cok takıntı çeşitleri yaşadım 6 senede. Ama en cok temizlik takıntısı karartdı hayatı.
                Temizlik takıntısı fiziksel olarakta hasta ediyor insanı. Mide, böbrek,bağırsak, cild, sac yavaş yavaş sıradan cikiyor.

Allah hepimize acil şifalar versin
                Amin. ..
                Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
                Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
                Ya bizde vefa…

Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...

Yorum

dini ve cinsel

Yorum

ALLAH ım ne kdr acı çektiren hastalıklar var.. okb mesela hepsini yasadım ama en kötüsü hastalık takıntısı .. hem ruhsal hemde fiziksel mahf ediyor insanı..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elmakurdu View Post
                      bence en kötüsü cinsellik takıntısı.ben 15 yaşında bi kızım ve eşcinsel olma korkum/takıntım var 6 aydır falan.inanın boşluğa düşüyosunuz.ben 2 kez intihara kalkıştım.ve 5 ayda sürekli intiharı düşündüm ki hala da düşünürüm..sürekli aklınızda ben kadınlara ilgi duyuyo muyum, ya kadınlara ilgi duyuyosam ya biseksüelsem ya eşcinselsem diye düşüncelerle dolaşıyosunuz.televizyon izleyemiyosunuz kadınlardan hoşlanmaktan korkuyosunuz çünkü,kadınlara ilgi duymaktan korktuğunuz için dışarı bile çıkamıyosunuz.arkadaşlarınızla görüşemiyosunuz.sürekli ağlıyosunuz.sürekli kafanızı duvara vuruyosunuz.ya da sürekli uyuyosunuz uyuduğunuzda da rüyanıza travestiler ve lezbiyenler giriyo ne büyük şans.hayatınız bu şekilde geçiyo.okul açılcak herkes mutlu sevinçli siz deli gibi üzgün ve endişelisiniz.okulun ilk günü korka korka dualar ede ede giriyosunuz.kadınlara sarılmaktan yüzlerini görmekten bile korkuyosunuz ve aklınızda sürekli cinsellik,kadınlık ve erkeklik var derslerde başka şeylerle uğraşırken bile hep bunu düşünüyosunuz.en azından başka çeşit takıntısı olan insanlar arkadaşlarıyla görüşür,sokağa çıkar,televizyon izler,sinemaya gider kafasını bu şeiklde dağıtabilir.siz kadınlara ilgi duymaktan korktuğunuz için onların olduğu yerlerden de kurtulup eve kapanıyosunuz kafa dağıtamıyosunuz bu şekilde de.ayrıca bunu kimseye de anlatamıyosunuz.en azından en yakın arkadaşınıza benim simetri takıntım var diyebilirsiniz ama ben en yakın arkadaşıma benim eşcinsellik takıntım var dersem bir daha benle görüşmeyi bırakır çünkü.işte böyle birşey...
                      sizi tabiki anlıyorum okb bunu yapar ama sırf bu düşünce için kendini yıpratman çok tuhaf bişi.. eşcinsel deilsin ve bundan korktugun için bu takıntı bırakmıyor seni.. düşünüyorumda eşcinsel olsan hayatın yokmu olcak.. kötü bişi deill..

gene söylüyorum okb çoooook tuhaf bi hastalık bende okbym bu arada anlıyorm seni

Yorum

geçmişimde cinsellik takıntım oldu resmen ömrümü almıştı.. keşke kronik olmassa göz göre göre eriyip gitmemi izleyemiyecem artık..

ALLAH ım tüm hastalar inş. iyleşir..

Yorum

Adı üzerinde takıntı.. Hepsi kötü. işte benim hastalığın adı..!! Kötü abi kötü işte
                          ........

Yorum

Takıntının iyisi kötüsü mü olurmuş?İyisi varsa banada söyleyin.Yaşayanlar için adı kötü zaten.Banada öyle!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
                              Takıntının iyisi kötüsü mü olurmuş?İyisi varsa banada söyleyin.Yaşayanlar için adı kötü zaten.Banada öyle!
                              aynen öyle.. bende hangisini yaşasam o hayatımı zindana çevirmiştir. hepsi kötü... ayyyyyyyyyyyyy başım ağrıyorrr

Yorum

İşleniyor...
                              X