Duyuru

Collapse
No announcement yet.

her türlü obsesif kompulsiften kurtulmanın yolu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• her türlü obsesif kompulsiften kurtulmanın yolu

mrb ben 4 yıldır okb hastasıyım ben bunu yenmek için çok şey yaptım ama her yenmeye çalışıtğımda dahada kötü oldum.evet çok acı veren bir hastalık neyse size özetle anlatmak istiyorum detaya giremem çünkü bazen okblerimde takıntı yaptıgım konulara konuyu çok derin anlatığımda daha beter oluyorum size şunu söliim mahf etti beni bu hastalık bunu sölemek istiyorum herşeyden hayattan koptum ilk önce cinsellikten başladı 2 buçuk sene devam etti ardından dini 2 ay sürdü temizlikte hepsi bitti şu an metafizik var(zarar verme okbsi)

size şunu sölemek istiyorum bi köylü insan şehire gitse ilk hafta sıkılır ama alışır ama geri köye dönse fazla kalamaz gene şehire gider okb de böle siz ilk önce takıyosunuz size saçma geliyor sonra zamanla alışıyosunuzhayatınızı mahf ediyo gerçekleşecek gibi oluyo ve acı çekiyorsunuz alışıyorsunuz normal yaşama dönmeye çalışıyorsunuz ama olmuyor gene okbye gidiyosunuz.anlıyorum sizi hastalık işte ben çok üstüne gittim iyleşmek için ama olmuyor daha beter oluyor.

üstüne gidiyosunuz olmuyo düşünmüyosunuz olmuyo sürekli beyninize geliyor sıkıyorsunuz kendinizi ama daha beter oluyor düşünsene okb işte istemeden geliyo düşünmemek için sıkıyosun kendini tabi bişe düşünmemek için beynini zorlayan her daim o düşünce okb si beyninde olur.

size şunu sölim (sonuçta her şeyi denedim olmuyor kesinlikle tedavide olun bu sölediklerimide uygulayın iyi gelicek) dini takıntın varsa mesela kuranı kerim namaz kılarken kötü şeyler akılna gleiyosa gelsin nolucakki günah diyosanız olsun günahsa nolucakki herşeyi göze alın ve hastalık size ne getirecekse getirsin getirmicek eminim buna çünkü biz kendi kendimize asla hiçbikonuda zarar vermeyiz sonuçta bi ruhumuz var ve biz biziz bizi yönlendiren başka bişe yok lakin kendimize ve sevdiklerimize dinimize zararımız olsa deliyiz biz ok hastasıyız deli değiliz.nevruz dur bu hastalık neyse.

eğer tanrı avrmı yokmu ya ben obsesif im yok dmeişse ve öle kabl etmişsem ve bu yüzden cehenneme gitsem? eğer böle düşünüyosanız olsun günahkar olun gerekirse herşeyi göze alarak cehenneme girin(emin olunki girmiceksiniz ama bunu yenmek için bunu uygulaman şart) metafizik okb en var diyelim kendime ve sevdiklerime zarar vermektne korkuyorum diyorsun diyelim olsun herşeyi göze alarak evet zarar versem nolucakki de olsun veriim aldırmıcam de yada ya vben cinsem ya ölüysme ya uzaylıysam ya ailemi öldürsem okb niz varsa olsun cin ölü oliim nolucakki ailemi öldürücem olsun o düşünce gelsin dahada gelsin umurumda değil deyin.mesela ya temizlik yapmassam ya onu öpsem hastalığı geçse bana deseniz olsun hastalığı size geçsin nolucakki

ŞUNU UNUTMAYIN BİRGÜN ÖLECEĞİZ BU ACIYI OKB Yİ YANİ TATMAYALIM...

YA BİRİ BENİ TAKİP EDİYOSA TAKINTINIZ VARSA OLSUN TAKİP ETSİN GEREKİRSE ÖLDÜRSÜN SENİ KADER KISMET NOLUCAKKİ EMİN OLUNKİ OKB Lİ GÜNLERİNİZ KADAR ACI OLMUCAK ÖLÜŞÜNÜZ.

İNŞ İYİ GELİR SİZE BEN TESELLİ ETMEK İÇİN BUNLARI YAZMADIM BUNLAR GERÇEKLER SONUÇTA YAPMAKTAN KORKTUGUMUZ İÇİN BU DURUMA DÜŞÜYOZ HEPSİD E OKB KORKMAYINKİ DÜŞÜNMEYESİNİZ YAPMAYASINIZ.İLGİNÇ Bİ HASTALIK GERÇEKTENDE[/url][/list][/list][/code][/quote][/u][/i][/b]

sevgili şovalye yazdıklarnızda kendımı gördüm.bende de şu düşünce hasıl kendimi sürekli sıkıyorum bir şey olacak birileri gelip bana kötü haber verecek ailemle ilgili kötü bir durum olacak birisi ya kapıya gelecek yada telefonla arayıp ailemden birinin başına bir şey geleceğini haber verecek..bazen öyle tuhaflaşırdımki gider merdivende ki konuşmaları dinlerdim kçtü bir şey olacak birisi bir şe y diyecek diye..hatta bazı geceler kalkıp evdekilerin yaşayıp yaşamadığını kontrol ediyorum...çarşıya çıktıgım zaman acaba diyorum bizimkiler şimdi ne yapıyor..bazen sırf bu kötü düşüncelerimden kurtulmak için tuhaf haretketler yapıyorum...sanırım kendimi çok rezil ettim

Yorum

mustafa sende büyük gelişmeler seziyorum devam et iyi yoldasın. ilaçlarını da ihmal etme
      GüzelBakanGüzlGörürGüzlGörenGüzl Düşünür

Yorum

Ben pek anayamadım doğrusu kurtlmak içn ne yapmamız gerektiğini?

Yorum

ben bir dönem passi flora kullandım ve baya bir faydasını gördüm 2 aydır kullanmıyorum. eskisi kadar korkularım gelmiyor ilaca bağımlı olmamak adına bıraktım.yine kullanmam gerekiyor tamamen kurtulmadım..yardım cı olacak kimse yokmuuu

Yorum

Merahaba,bende kullanacaktım ama diğer ilaçlarla birlikte olmuyormuş,nasıl etkiler var?

Yorum

yan etkileri pek yok zaten bitkisel bir şurup..bana iyi geldi..hatta sebesiz yere mutluluk verdi bana.ama benim sosyla fobimde var.kullandığım tek ilaç daha doğrusu şurup passi flora sakinleştiriyor kaygıları azaltıyor .yinede hekime danışmak gerekir gerçi ben danışmadan içtim sen öyle yapma

Yorum

Peki bir doktora görünmeyi düşünmüyormusun?

Yorum

evet düşünüyorum ama bunun için kendıme bir sürü bahane de buldum..iş bulunca inşallah gideceğim..senin ne problemin var...huzursuzmusun

Yorum

okb var ve 6.işim bu çok dikkatli olmam gerekiyor:S

Yorum

Vallahi arkadaslar bugun cok fazla yazi okudum..Hepimizde asagi yukari belirtiler ayni ..farkli korkular ve dusunceler ..Ama herkesin ortak noktasi; hepimiz huzursuz ve mutsuzuz..Uzuldum gercekten adimiza gencecik insanlariz ve ugrastigimiz seylere bak ..Bu kadar dusunceyi baska bi konu uzerinde yogunlastirsak inanin cok baska yerlerde oluruz..

Benimde bir arkadasim ayni sekilde ailesine birsey olucak die korkardi anlamsiz bulurdum ..6 senedir ailesine hicbisey olmadi oda tedavisini oldu gunden gune duzeliyor..Umutlu..ailesine hala cok duskun ama positif bakiyor cevresine...
                      Simdi ise ben oleyim .Annem gecenlerde bir yerini incitmis 2 haftadir resmen mezara soktum cikardim kadincagizi ..halbuki telfonda konustugumda her gecen gun daha ii oldugunu bile bile yapıorum bunu..Umudum var ama düzelmek icin ) yazik bize yaa...

Bu sekilde yasanmaz arkadaslar kimseye birsey olmasini engelleyemeyiz..Dogru duzgun dusunebilsek belki de ailemize daha cok faydamiz olucak ..gece kalkip nefeslerini dinlerken yakalandigimizda nolcak bu cocugun hali die dusunmicekler en azindan bole bakin olaya ..!!sacmaliyoruz gercekten... Herkese gecmis olsun!!

Yorum

arkadaşım saolasın bana çok moral verdin üstelik güldürdün..inşallah düzeliriz .ama nedense çevremde her zaman anormal olan benim tabi bunu belli etmemye çalışıyorum ortamlarda herkes nedense çok normal..

Yorum

Eger yarari dokunduysa sevindim ama durum gercekten bole deil mi ki ?

Bosversene canim yaa kim normalmis..Herkesin bi takintisi herkesin bir sorunu var..Onlar ya gizleyebiliyor yada bizim kadar bikmamislar daha ..Bizim sorunumuz sadece basedip onlar gibi bakamioruz olaylara..biraz fazla mi dusunuyoruz ne anlamadim ki :P

Herkes rahatsiz bir sekilde... olmasa zaten psikologlarin ,psikiyatristlerin sayisi gunden gune ne artardi nede bi anda bu kadar tercih edilen bir meslek olurdu..Okbllerin bizim sanssizligimiz icimizde korku olmasi..Elimizi kolumuzu baglayip oturup dusunebilioruz sadece..

O ortamdaki insanlara yavas yavas samimiyet kurup bi doksen varya neler cikar neler..Ben bu siteyi bulmadan once bu hastaliga yakalananlarin sayisinin bu kadar fazla oldugunu bilmiodum ornegin..Hos sevinmedim aksine adimiza uzuldum ama sunu biliorum ki ..Bu bi hastalik ve her hastalik gibi kurtunulmasi gerekioo sadece...

Sanada acil sifalar canim ..

Yorum

çok teşekkür ederim ben tam olarak hastalığımın adını da bilmiyorum ama yazılarını okuyunca hasta olmanın çok da ürkülecek bir şey olmagını gördüm.şu an kendimi normal görüyorum sizinle çünkü bana yanlız olamdığımı gösterdniz teşekkür ederim görüşmek üzere

Yorum

bu başlığı ben açmıştım ama katılmıyorum kendime

elde değil anlat anlat boş yani gene takacaksınız ilaç sizin ilacınızdır sabah akşam terapi verselerde iyleşemeyiz.

Yorum

İşleniyor...
                              X