Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çocuklarda OKB olur mu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çocuklarda OKB olur mu?

Benim 10 yaşında bir oğlum var,şuan 3. sınıfa gidiyor.dersleri çok iyi karnesinde tüm dersleri 5 di.15 günlük tatilin hemen ardından okula gittiği ilk günün akşamı eve geldiğinde anne öğretmenim proje ödevimizi bu ayın 20 sinde alıcakmış ve ben henüz başlamadım diye ağlamaya başladı. bende üzülme oğlum yardımcı olurum sana hallederiz desemde içi rahatlamadı.4 gündür okula ağlayarak gitti sürekli huzursuz ya başarılı olamazsam ya bu dönem hep zayıf not alırsam,ben gelecekte işe yaramayan biri olursam demeye başladı.Çok mükemmelliyetçi bir çocuk herşey dört dörtlük olucak.Bende de okb olduğu için acaba o da aynı şeyleri mi yaşıyor diye düşünmeye başladım.Eğer yaşıyorsa ne yapmalıyım?Çocuk psikoloğuna götürmeli miyim? Bu yaşta oğlumun ilaca başlamasını istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

cocuk psikologuna göture bılırsınız. psıkologlar ilac yazmazlar. terapı yaparlar...
    en azından faydalı tavsiyelerde bulunurlar.
    Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
    Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
    Ya bizde vefa…

Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...

Yorum

cocuk psikologu bence çok yardımcı olur yaşının küçük olması bir avantajdır çocuklarda tedavi daha kolay ve kalıcı oluyor,yetişkinler daha zordur
      içindeki öküz e oha de.

Yorum

İşleniyor...
      X