Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sinirliyim ve başım agrıyyo

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sinirliyim ve başım agrıyyo

takıntım sadece hiç bişey benim istedigim gibi gitmiyo hayatımda ve hep başkaları yönlendiriyo buda beni deli ediyo

ŞÖYLE BİR SÖZ VAR LADYY
    dünyada her şey istediğimiz gibi olsaydı,dünya cennet olurdu
    ama değil işte

Yorum

uSta benDen söyleMesİ hemen bitir beni başkaları YöNetiyor Muhabbetini yoksa yaşanmayan heR duygu vE yönetilen yani isTek dıŞı olan heR hareket senDe ciddi ruhsal sorunLara Yol açabilir
      -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

Yorum

daywalker45de tamam yazdıkların iyi de bitir bu muhabbeti felan olmadı ama, ladyy arkadaş benim fikrim ne biliyormusun bu senin olmayan takıntın hakkında; hayatta herşey istediğimiz gibi gitseydi herkes mutluluktan dört köşe olurdu snaıyorum... bunun için hayat istediğin gibi gitmiyorsa sen istediğin gibi git..

Yorum

hayatla uğrasmayı o bizim onumuze hep secenekleri sunar tercih senin, bu sunduğu seyleri gormek lazım bazı insanların burnunun dibine soksan göremezler...eğer gencsen sen bunu hayat için değil ailen ve cevrendekiler için soyluyorsan o zaman baska once karar verelimm

Yorum

hayatta kimin her istediği oluyorkii??inanki problemm edilcek şey diil çünkü bunu problem edecek olsak işin içinden çıkamayız.herşey olumlu gitse hayatın tadı kalmazdı sıkıcı,monoton bi hayat olurdu.ayrıca hayatını başkalarının kontrolünden almak senin elinde olan bişidir bunu unutma
            mutlu olmak istiorummmmmmm

Yorum

lady başkaları yönetiyor demen.
              bir başlangıç.
              hem de önemli bir başlangıç. bundan sonrası artık daha kolay. insanları kırmaktan ve masaya vurmaktan korkma artık. ses tonunu da biraz ayarla istersen.
              hayatı bir gömlek gibi çıkarıp atsam mı?

Yorum

sen kendini yönlendir

sende buna izin verme sen kendini yönlendir.takıtığı şeye bak

Yorum

secret alemsın valla arkadasımız o yazıyı 2006 da yazmıs sımdı oyle bı takıntısı kalmamıstır heralde

Yorum

oslem haklısın :lol:

sinirlenmek kişisellikle alakalı mesela ben çok sakinim kadi gibiyim ama değerimi bilemdiler
                    :evil:

Yorum

İşleniyor...
                    X