Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cevap Bekliyorum. Takıntılar ve kurtulamama

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Cevap Bekliyorum. Takıntılar ve kurtulamama

arkadaşlar gerçekten acaba ilaç kullanmadan çözebilir miyim diyorum ama galiba olmuyor. Bu obsesif ile birlikte aşırı bir üşengeçlik sorunu da başladı. Normal'de obsesif kompulsif bozukluk düzen, tertip olması gerekirken ben de dağınık olmak, kalemi'ni bulamamak, "nereye koymuştum yahu bunu ?" demek gibi senktomlar şeklinde oluyor. Ve mesela eğer doktora gideceğim dersem yarın oluyor
    -Tamam diğer gün gideceğim. " Öbür gün;
    -Yarın giderim

ama sonuç olarak düşüncem ve beynimdeki doluluk hiç eksilmiyor gitgide canavarlaşıyor, devleşiyor. İnsanlarla konusurken obsesif kötü düşünceler beynimde sanki diğer tarafın beynine gitmek için bekliyorlar. Sanki bir insanın gözünün içine bakarak konustugumda takıntılarım saçma düşüncelerim diğerinin düşüncelerine gidiyor. Bunun en kötüsü de bir süre boyunca bunu sanki gerçekmiş gibi algılamamam. Dua okuyamıyorum artık, okurken de aklıma geliyor kötü düşünceler sanki dualarım kabul edilmeyeceği gibi kötü bir şey oolursa diye düşünüyorum. Sosyal bir adamım normalde ama obsesif yüzünden sosyal ilişkilerim sıfıra indi. Geceleri uyuyamıyordum bir süre dün gecen beri erken yatıyorum. Artık çevremdekiler uyu diyorlar. Çünkü mesela bir şey seyrediyordum ve ya internet ile ugrasıyordum bu şekilde olunca sanki kafam baska seylerle ugrastıgından obsesif kompulsif gelmiyordu beynime ama ne zaman beynım boş olsun benı mahvedıyor arkadaşlarımla bır yere gıdersem ya orda da obsesf furum ortaya cıkarsa napcam ben gıdıyorum mu dıycem ne bu yahu, alınganlık hat safhada zaten bir çok kişi ile kavga ediyorum kendi aralarında konusmalarını tekrar tektar soruyorum onlara ne dediniz efendim ? duyamadım ? gibi.

takıntısı olan arkadaşlar eklesınler bende obsesıfım dertlesırız enox_53@hotmail.com

Yorum

İşleniyor...
    X