Duyuru

Collapse
No announcement yet.

camın paslı tenekeyi çizmesi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• camın paslı tenekeyi çizmesi

bir yıldan beri aklıma camın paslı tenekeyi çizmesi geliyor.artık huy edindim.bu düşünce de beni rahatsız ediyor.gün içinde zaman zaman aklıma ben istemesem de geliyor.bu saçma ve rahatsız edici düşünceden nasıl kurtulabilirim?ayrıca obsesyonlar çoğalmaya başladı.mesela duvardaki saate bakıyorum diyelim.bundan sonra her gün günde 10 defa bakıcam saate diyorum.v.s.v.s. yardım edin lütfen nasıl kurtulacam bu tekrarlayıcı düşüncelerden?
    hep kahır hep kahır.bıktım be

Arkadaşım madem obsesyon olduğunu biliyorsun ilaç kullan doktora git?
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mondiego View Post
      bir yıldan beri aklıma camın paslı tenekeyi çizmesi geliyor.artık huy edindim.bu düşünce de beni rahatsız ediyor.gün içinde zaman zaman aklıma ben istemesem de geliyor.bu saçma ve rahatsız edici düşünceden nasıl kurtulabilirim?ayrıca obsesyonlar çoğalmaya başladı.mesela duvardaki saate bakıyorum diyelim.bundan sonra her gün günde 10 defa bakıcam saate diyorum.v.s.v.s. yardım edin lütfen nasıl kurtulacam bu tekrarlayıcı düşüncelerden?
      çek risperdal ve anafranili birşeyin kalmaz
      Aşk başlamadan güzel,
      Kalplerde heyecan
      Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
      Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
      Başkaları görmesin diye çabalayış,
      Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
      Aşk başlamadan güzel....

Yorum

bunun sonunun olmadgina kendini ikna et.birkac yil oncesinde lisedeyken bende de cok olurdu.zamanla boyle devam edersem hic bitmeyecegine kendimi ikna ettim.hic baslamamam gerekir dedim her defasinda.ve basardim.sonu yok unutma
        Gözlerinin icine baska hayal girmesin:105:

Yorum

okb olabilir , uzmana gidip ilaç tedavisi başlamanda yarar var bence...
          3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
          X