Duyuru

Collapse
No announcement yet.

müzik takıntım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• müzik takıntım

ya da bağımlılığım...

ben indireceğim şarkıları bi kağıda yazardım malum teknoloji gelişti ben de telefonun not kısmına yazıp copy paste yapıyorum ne kadar modern bi kızım değil mi?

önceden sadece ritm,bass,kick kulağma hoş gelsin benim olsun derdim biliyosunuz bu yıl daha çok ifşa olan müzik piyasası, illuminati sarrafı olduğumuz,kullanıldğmızı falan eklersek benim listede temızlik oldu. Başta jay z olmak üzere;kanye west,50 cent,snoop dogg,the game gıbı niggaları hayatımdan(mp3ümden) çıkardım . bunun yanı sıra listeme;mos def,immortal technique,lupe fiasco,mobb deep,yelawolf gibi arkadaşları ekledim.yola devam ettğm arkadaşlarsa;eminem & bad meets evil,2 pac,biggie,akon,lil jon,dr dre,nate dogg,wiz khalifa(her ne kadar illude olsa)..

Benim için ses kalitesi yani kbps olayı çok önemlidir kulağım iyi olduğu için diğer dinleyicilerin aksine(bi kız olarak konuşuyorum) 192 ve 320 kbps harici dinlemem hatta bu ay kampanya başlattım bütün 128 likleri baştan indiriyorum bu iş bitince tek eksğm iyi bi kulaklık olucak dr dre kulaklık alsanıza bana ?

2 tane alırım sorun değil adresini gönder

Yorum

mp3 nemis flac denesene asil, bide shazam veya soundhound telefon a

Yorum

ogg a çevirmeye çalıştım flac tan daha iyiymiş ama 320'likler stüdyo kaydı yani temiz bayağı 192 likler daha iyi bence soundowl.com dan indiriyorum ben itunes kalitesinde dene bence orda bulamadıklarımıda mp3skull dan indiriyorum

Yorum

Kulaklık alcaksan senheiser cx300 tavsiye ederim, şuan bozulsa parasını çıkarmıştır bendefdsdf
          3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Site isimleri için teşekkürler. iTunnes yazmışmışsın iPhone kullanıyorsun galiba. Bende işlerimi yoluna koyar koymaz flac arşiv yapacağım. Sennheiser MM200 bluetooth kulaklığım var sanıyorum yeter artar bana.
            Belki bilgin yoktur diye yazıyorum, İlgin olduğu konularda buralarda yazmaktan ziyade Donanım Haber Forumları var orada takılman bilgi,paylaşımlar yapman herşeyden önce kendi adına çok daha faydalı olur.

Yorum

iphone'um falan yok nokia 5130 dan müzik indiriyorum asdjmpgj başlıktan dolayı isim verdim biliyorum o siteyi

Yorum

2 nci dediğin gibi bağımlılık senin ki

Yorum

İşleniyor...
                X