Duyuru

Collapse
No announcement yet.

benim de böyle bi takıntım var://

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• latina
    adlı üyemiz benim de böyle bi takıntım var:// konusunu başlattı

benim de böyle bi takıntım var://

ben çok çok zayıfım.hatta yaz kış üst üste tayt giyiyorum pantolonların içini doldurabiliym diye ama nafile.o halde bile çok zayfsın diyolar.bi de gerçeğini görseler....ve ben 25 yaşındayımama gelin görün ki 17-18 gösteriyorum

hasılı bunu hayatım boyunca takıntı haline getirdim.adeta utanıyorum bu durumdan.taytlardan zaten kimsenin haberi yok:RpS_smile:bi de onları saklama çabası da cabası...kilo alamıyorum.ve zayıflığımı her şeye engel olarak görüyorum.insandan çekinyorum ne kadar zayfsın diyecekler diye.kimsenin beni süzmsini istemiyorum.kimsenin beni beğenebilceğini düşünmüyorum.yada mesela dans kursuna gidicem zayıfım ben rezil olurum herkes bana güler diye gidemiyorum

kilo almak mı en büyük hayalimbiliyorum komik ama böyle.hayatımı çekilmez kılıyo.dışarı çıkmak dahi istemiyorum artık napıcam ben böyle

• saf_ak
    replied
    [QUOTE=latina;360044benim de böyle bi takıntım var://[/QUOTE]
    Takıntını bırak, yaşamaktan zevk almaya bak !

Leave a comment:

• Huysuz20
    replied
    Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
    Protein ağırlıklı beslen ,el işi hamur ve tatlı tüketmeye bak, miden zmanla büyür hamur işi için huysuz20e söyle o yapsın sanadfdsf
    zevkle yapar zevkle tarif veririm

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Kilo alayım derkende Biyokimya'nı bozma.. Hamur işi vs.. tamamda kolestrol,Trigliserid'e dikkat et. Diyetisyene görün en iyisi o sana bi program yapsın.

Leave a comment:

• shondes
    replied
    Protein ağırlıklı beslen ,el işi hamur ve tatlı tüketmeye bak, miden zmanla büyür hamur işi için huysuz20e söyle o yapsın sanadfdsf

Leave a comment:

• Olric
    replied
    Zayıfım diyorsun mesela kaç kilosun? Belki de sen abartıyorsun? Çözümsüz bir şey değil ki,arkadaşların dediği gibi diyetisyene git,çekinme,yemez seni,anlat derdini,2012 yılındayız yahu,buna mı çözüm bulamayacağız...Hem çok fazla kilolu olmaktan da kat kat iyidir,dansı zayfı insanlar daha kolay yaparlar...takıntı etme kendine...

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
    ) bol bol hamur işi yapıp yemelisin bence çok işe yarar özellikle yatmadan önce ye kendimden biliyorum.
    kuruyemiş kuru meyve ye bol bol turp gibi olursun bak

Leave a comment:

• Huysuz20
    replied
    ) bol bol hamur işi yapıp yemelisin bence çok işe yarar özellikle yatmadan önce ye kendimden biliyorum.

Leave a comment:

• latina
    replied
    tamam işte ben de o insanlar grubundayım:RpS_smile:doğal yollardan olsun istiyorum ama olucağı yok bilemiyorum

Leave a comment:

• Huysuz20
    replied
    ama kimi insanda kendi bedenine göre kıyafet bulamıyorS: durumun o kadar kötü değil bence.ama yinede kilo almak istiyorsan bitkisel ürünler denemelisin bnce..

Leave a comment:

• latina
    replied
    Orjinal yazı sahibi: basevu View Post
    Hormonlarını kontrol ettir. Diyetisyene git falan filan. Sıradan öneriler.
    yaptım hepsini.bişeyin yok turp gibisin diyolar...

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
    Bence bunu takmamalısın . ya çok kilolu olup yürümekte bile zorlansaydın? zayıf olan insan genelde daha sağlıklı olur insanlar bi ton para harcıyor sırf zayıflayabilmek içinsen bunun değerini bil bence.
    ama kendimi normal hissetmiyorum.en düşük beden kotu bile dolduramaz mı bi insan

Leave a comment:

• Huysuz20
    replied
    Orjinal yazı sahibi: latina View Post
    ben çok çok zayıfım.hatta yaz kış üst üste tayt giyiyorum pantolonların içini doldurabiliym diye ama nafile.o halde bile çok zayfsın diyolar.bi de gerçeğini görseler....ve ben 25 yaşındayımama gelin görün ki 17-18 gösteriyorum

hasılı bunu hayatım boyunca takıntı haline getirdim.adeta utanıyorum bu durumdan.taytlardan zaten kimsenin haberi yok:RpS_smile:bi de onları saklama çabası da cabası...kilo alamıyorum.ve zayıflığımı her şeye engel olarak görüyorum.insandan çekinyorum ne kadar zayfsın diyecekler diye.kimsenin beni süzmsini istemiyorum.kimsenin beni beğenebilceğini düşünmüyorum.yada mesela dans kursuna gidicem zayıfım ben rezil olurum herkes bana güler diye gidemiyorum

kilo almak mı en büyük hayalimbiliyorum komik ama böyle.hayatımı çekilmez kılıyo.dışarı çıkmak dahi istemiyorum artık napıcam ben böyle
    Bence bunu takmamalısın . ya çok kilolu olup yürümekte bile zorlansaydın? zayıf olan insan genelde daha sağlıklı olur insanlar bi ton para harcıyor sırf zayıflayabilmek içinsen bunun değerini bil bence.

Leave a comment:

• basevu
    replied
    Orjinal yazı sahibi: latina View Post

kilo almak mı en büyük hayalim biliyorum komik ama böyle.hayatımı çekilmez kılıyo.dışarı çıkmak dahi istemiyorum artık napıcam ben böyle
    Hormonlarını kontrol ettir. Diyetisyene git falan filan. Sıradan öneriler.

Leave a comment:

İşleniyor...
X