ben çok çok zayıfım.hatta yaz kış üst üste tayt giyiyorum pantolonların içini doldurabiliym diye ama nafile.o halde bile çok zayfsın diyolar.bi de gerçeğini görseler....ve ben 25 yaşındayımama gelin görün ki 17-18 gösteriyorum
hasılı bunu hayatım boyunca takıntı haline getirdim.adeta utanıyorum bu durumdan.taytlardan zaten kimsenin haberi yok:RpS_smile:bi de onları saklama çabası da cabası...kilo alamıyorum.ve zayıflığımı her şeye engel olarak görüyorum.insandan çekinyorum ne kadar zayfsın diyecekler diye.kimsenin beni süzmsini istemiyorum.kimsenin beni beğenebilceğini düşünmüyorum.yada mesela dans kursuna gidicem zayıfım ben rezil olurum herkes bana güler diye gidemiyorum
kilo almak mı en büyük hayalimbiliyorum komik ama böyle.hayatımı çekilmez kılıyo.dışarı çıkmak dahi istemiyorum artık napıcam ben böyle
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
benim de böyle bi takıntım var://
Collapse
X
-
benim de böyle bi takıntım var://
Etiketler: Yok
-
[QUOTE=latina;360044benim de böyle bi takıntım var://[/QUOTE]
Takıntını bırak, yaşamaktan zevk almaya bak !
-
Guest repliedKilo alayım derkende Biyokimya'nı bozma.. Hamur işi vs.. tamamda kolestrol,Trigliserid'e dikkat et. Diyetisyene görün en iyisi o sana bi program yapsın.
Leave a comment:
-
Protein ağırlıklı beslen ,el işi hamur ve tatlı tüketmeye bak, miden zmanla büyür hamur işi için huysuz20e söyle o yapsın sanadfdsf
Leave a comment:
-
Zayıfım diyorsun mesela kaç kilosun? Belki de sen abartıyorsun? Çözümsüz bir şey değil ki,arkadaşların dediği gibi diyetisyene git,çekinme,yemez seni,anlat derdini,2012 yılındayız yahu,buna mı çözüm bulamayacağız...Hem çok fazla kilolu olmaktan da kat kat iyidir,dansı zayfı insanlar daha kolay yaparlar...takıntı etme kendine...
Leave a comment:
-
) bol bol hamur işi yapıp yemelisin bence çok işe yarar özellikle yatmadan önce ye kendimden biliyorum.
Leave a comment:
-
tamam işte ben de o insanlar grubundayım:RpS_smile:doğal yollardan olsun istiyorum ama olucağı yok bilemiyorum
Leave a comment:
-
ama kimi insanda kendi bedenine göre kıyafet bulamıyorS: durumun o kadar kötü değil bence.ama yinede kilo almak istiyorsan bitkisel ürünler denemelisin bnce..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: basevu View PostHormonlarını kontrol ettir. Diyetisyene git falan filan. Sıradan öneriler.
Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View PostBence bunu takmamalısın . ya çok kilolu olup yürümekte bile zorlansaydın? zayıf olan insan genelde daha sağlıklı olur insanlar bi ton para harcıyor sırf zayıflayabilmek içinsen bunun değerini bil bence.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: latina View Postben çok çok zayıfım.hatta yaz kış üst üste tayt giyiyorum pantolonların içini doldurabiliym diye ama nafile.o halde bile çok zayfsın diyolar.bi de gerçeğini görseler....ve ben 25 yaşındayımama gelin görün ki 17-18 gösteriyorum
hasılı bunu hayatım boyunca takıntı haline getirdim.adeta utanıyorum bu durumdan.taytlardan zaten kimsenin haberi yok:RpS_smile:bi de onları saklama çabası da cabası...kilo alamıyorum.ve zayıflığımı her şeye engel olarak görüyorum.insandan çekinyorum ne kadar zayfsın diyecekler diye.kimsenin beni süzmsini istemiyorum.kimsenin beni beğenebilceğini düşünmüyorum.yada mesela dans kursuna gidicem zayıfım ben rezil olurum herkes bana güler diye gidemiyorum
kilo almak mı en büyük hayalimbiliyorum komik ama böyle.hayatımı çekilmez kılıyo.dışarı çıkmak dahi istemiyorum artık napıcam ben böyle
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: latina View Postben çok çok zayıfım.hatta yaz kış üst üste tayt giyiyorum pantolonların içini doldurabiliym diye ama nafile.o halde bile çok zayfsın diyolar.bi de gerçeğini görseler....ve ben 25 yaşındayımama gelin görün ki 17-18 gösteriyorum
kilo almak mı en büyük hayalim biliyorum komik ama böyle.hayatımı çekilmez kılıyo.dışarı çıkmak dahi istemiyorum artık napıcam ben böyle
Leave a comment:
Leave a comment: