Merhaba :RpS_bored:
Aranıza yeni katıldım. Gecenin bu saatinde bu konuyu açıyorum. Çünkü çok büyük problemlerim olabilir kanımca.
Deli gibi araştırma yapıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Okb terimini ve anlamını da ilk kez bu gece tam anlamıyla öğrendim.
Ben çok kaygılı, huzursuz hissediyorum. Biraz korkuyorum, biraz da suçlu hissediyorum.
Şu sıralar acayip takıntılarım var. Hep hasta mıyım diye düşünüyorum.
Hastalıkların belirtilerini internetten okuyup bunlar bende yok felan diye kendimi kandırıyorum.
Mesela bulantı yok felan diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama bi kaç gündür bulantılarımda başladı. Bu gece hele çok fena oldum:29:
Tuvalet , banyo konusunda hassasım. Hem de baya...
Olmayacak şeyler düşünüp kendimi sıkma, bunaltma gibi durumlarım da oluyor.
Anahtar nerde, birşey mi düşürdüm acaba diye yolun ortasında çantamı kurcalarım felan.
Ya işte böyle. Sizce ben de mi okb yim? Yorumlarınız nelerdir?
Aranıza yeni katıldım. Gecenin bu saatinde bu konuyu açıyorum. Çünkü çok büyük problemlerim olabilir kanımca.
Deli gibi araştırma yapıp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Okb terimini ve anlamını da ilk kez bu gece tam anlamıyla öğrendim.
Ben çok kaygılı, huzursuz hissediyorum. Biraz korkuyorum, biraz da suçlu hissediyorum.
Şu sıralar acayip takıntılarım var. Hep hasta mıyım diye düşünüyorum.
Hastalıkların belirtilerini internetten okuyup bunlar bende yok felan diye kendimi kandırıyorum.
Mesela bulantı yok felan diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama bi kaç gündür bulantılarımda başladı. Bu gece hele çok fena oldum:29:
Tuvalet , banyo konusunda hassasım. Hem de baya...
Olmayacak şeyler düşünüp kendimi sıkma, bunaltma gibi durumlarım da oluyor.
Anahtar nerde, birşey mi düşürdüm acaba diye yolun ortasında çantamı kurcalarım felan.
Ya işte böyle. Sizce ben de mi okb yim? Yorumlarınız nelerdir?
Yorum