Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beni 11 senelik sorunumdan kurtarın... lütfen

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Beni 11 senelik sorunumdan kurtarın... lütfen

Yaşım 17 ve 11 senedir onu tanıyorum. 11. sınıftayım yani ilk okuldan beri tanıyorum ilk yanıma gelip oturuşunuda hatırlıyorum ... cinsiyetim kız

kız arkadaşlarımın ilk okulda hepsi önceden onu severdi bilirsiniz her sınıfta vardır öyle çoocuklar ama biz onla çok samimiydik ama arkadaştık ilk okulda her hınzırlığı yapardık benle uğraşırdı yanımda oturmak isterdi filan işte bana gelip kızlar hoşanıyormusun diye kafamın etini yerlerdi hayır derdim inanmazlardı ama masumdu yani sevgim çocuk işte bilirsiniz ortaokul da
    sınıflarımız ayrıldı 6 seneden sonra son bir senede soğuk ve tersti hep artık ondan utanmaya başladım niye bilmiyorum 8 sınıfın sonlarına doğru internetde karşılaştık o günden beri konuşuyoruz ilk başta seviyor sandım çok güzel şeyler söylerdi ama ben belli etmedim çekindim hep konuşuyoruz şakalaşıyoruz çoook ama çok iyiyiz her kafada biriz seni alan yaşar der filan arada birşeyler diyor ama şaka gibi yani ben öyle düşünüyorum çünkü bazen kızlardan bahsediyor ama aşık olarak dğil beni kaç kere buluşmaya çağırdı reddettim evimizin arasında bir sokak var halada yazıyor ben konuşmasamda konuşuyor arada çağırır ben artık bu takıntıya son vermek istiyorum söyleyemedikten sonra acı çekmenin hiç bir anlamı yok buluşursam iyice takılıp kalıcam biliyorum :RpS_confused:

Okuyunca çok çocukça geldi ya... bende ayrıca bu sorun var kendimi eliştirmek en iyisi olucak hep bunu kimseye anlatmadım kimse benden böyle birşey beklemezdi çok tuhaf okuyunca çok saçma geliyor inanamıyorum bunu yaşadığıma . mesaj 1 duruyor orda çevrimdışıyım ona gülerek yazmıştır yine ben nasıl kutulucam arkadaşlar herşeyi ona göre yapıyorum ...

Yorum

buluşup kaçtığın şeyi gör. ama buluşma saatini ve ayrılma saatini önceden belirle.
      yapamıyorsan bir daha iinternet vs. hiçbiryerden görüşme bölyle unut.

unutmak istemiyorsan daha doğru düzgün tanımak için buluşmak daha mantıklı. bir daha buluşmak zorunda yada görüşmek zorunda değilsin nasılsa.

sanırım böyle yapmadığın sürece rahat edemeyeceksin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alone in the dark View Post
        buluşup kaçtığın şeyi gör. ama buluşma saatini ve ayrılma saatini önceden belirle.
        yapamıyorsan bir daha iinternet vs. hiçbiryerden görüşme bölyle unut.

unutmak istemiyorsan daha doğru düzgün tanımak için buluşmak daha mantıklı. bir daha buluşmak zorunda yada görüşmek zorunda değilsin nasılsa.

sanırım böyle yapmadığın sürece rahat edemeyeceksin.

evet ya buluşmalıyım yada bırakmalıyım şuan yazmıyorum ama o yazmış bakmıycam konuşmıycam uzun bir süre dayanamassam buluşup bu işe son vericem bunu düşünüp hep vücudumda kusur bulup iyice çekindim sanki çok iyimiş gibi kar yağmasını bekliycem buluşmak için ve çook daha az konuşucam planım bu

Yorum

iyi de neden kar yağsın diye bekliyorsun! çünkü özel bir anı olacak. sen onu zihninde yücelttikçe bu iş daha zorlaşacak. onun için plan kurma yada özel bir şey düşünme. bu seni daha çok yıpratabilir.

Yorum

iyi de neden kar yağsın diye bekliyorsun! çünkü özel bir anı olacak. sen onu zihninde yücelttikçe bu iş daha zorlaşacak. onun için plan kurma yada özel bir şey düşünme. bu seni daha çok yıpratabilir.
            hayır özel bir nedenden değil okul sebebi dershaneye yazıldım kafamı bu şeylerle meşgul etsemde derslerimi karıştırmamam lazım o nedenle baştan sıkı tutmam lazım

Yorum

iyi düşünmüşsün ozaman. dersler herşeyden daha önemli. hiçbirşeyin dersler ile arana girmesine izin verme. başarılar.

Yorum

iyi düşünmüşsün ozaman. dersler herşeyden daha önemli. hiçbirşeyin dersler ile arana girmesine izin verme. başarılar.
                evet hem unutturyo hemde geleceğim için şart çok sağol yorumun için .

Yorum

cocuksu şeyler dert etcek bir durumun yok bence keşke sıkıntılar hep böyle olsa

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hatice23 View Post
                    cocuksu şeyler dert etcek bir durumun yok bence keşke sıkıntılar hep böyle olsa
                    işin kötüsü banada öyle geldiği için anlatamıyorum ne diycem 11 senedir öyle öküz tren ilişkisi yaşadım diyemem ki çok saçma ama gerçek -_-

Yorum

uzaklaştıkça içinde büyüyen şeydir, bilinmezliklere duyulan korku
                      ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

galiba öyle ama artık yeter

Yorum

Orjinal yazı sahibi: qazqaz View Post
                          galiba öyle ama artık yeter
                          tavsiyem, alışık olmadığın yaşantılara adım atarken cesur ol ve belirlediğin sınırların dışına çıkma.
                          ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

sagol yorumun için şu an daha önemli derslerim onlara yoğunlaşıcam çok merak ederse arar aramazsada ne güzel rahat ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: qazqaz View Post
                              sagol yorumun için şu an daha önemli derslerim onlara yoğunlaşıcam çok merak ederse arar aramazsada ne güzel rahat ederim
                              insan sadece psikoakademik bir varlık değildir. psikososyal, psikoseksüel de varlıktır aynı zamanda. her birinin yeri ayrı, önemi birdir.

Yorum

İşleniyor...
                              X