Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaslar lütfen yazin...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: GoodLife View Post
    evet esintili bende okudum zaten daha dogrusu benim bu hastaligim nefsi velan okurken basladi zaten vesveseyle, ama bu yazdiklarini bilmiyorumdum mesela ama hastaligi yakalandikdan sonra okumustum ama gec olmustu, hastaligin icine düstüm sonra aldi basina gitti zaten, ben vesveseyi velan ögrendikden sonra zaten aklima ilk bana ait olmayan düsünce geldiginde cok korkmustum kendimde ve o cok felaket korkuyla basladi zaten bu sonra durmadi hic, ve cok despresyona girdim hic kurtulamicam diye.
    dediğim gibi akıla herşey gelebilir bir insanın. önemli olan seçici olmak. bu fikri beğendim ötekini beğenmedim diyebilmek.
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Söylediğim şeyin senin anlattıklarınla alakası var mı bilmiyorum ama benim de mesela yanlızken kulağıma sesler geliyor . Beynimin içinden mi geliyor nerden geliyor bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor . Sanki biri beni birşeylere zorlamak istiyor ama neye zorlamak istediğini de anlamadığım için bu rahatsızlığın nedenini de nasıl kurtulabileceğimi de bilmiyorum . Kulağıma gelen ses hep aynı değişmiyor ama hep aceleci ve hep ısrarcı . Sesleri duymaya başladığımda terliyorum ve nefesim kesiliyormuş gibi oluyor . Son 2-3 yıldır zaten haftada 3-4 gün kabus görüp uyanıyorum . Nedenini bulamadım ama nedense senin anlattıklarınla ortak yönleri varmış gibi geldi . O yüzden anlattım .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
        dediğim gibi akıla herşey gelebilir bir insanın. önemli olan seçici olmak. bu fikri beğendim ötekini beğenmedim diyebilmek.
        evet usta iste dedigin gibi zaten böyle atlata bildigim ama hepde insanin icine sürekli 14 saat begenmedigi fikir gelirse cok zorlandiriyor hayati adeta kendinle ugrasiyorsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ertürk View Post
          Söylediğim şeyin senin anlattıklarınla alakası var mı bilmiyorum ama benim de mesela yanlızken kulağıma sesler geliyor . Beynimin içinden mi geliyor nerden geliyor bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor . Sanki biri beni birşeylere zorlamak istiyor ama neye zorlamak istediğini de anlamadığım için bu rahatsızlığın nedenini de nasıl kurtulabileceğimi de bilmiyorum . Kulağıma gelen ses hep aynı değişmiyor ama hep aceleci ve hep ısrarcı . Sesleri duymaya başladığımda terliyorum ve nefesim kesiliyormuş gibi oluyor . Son 2-3 yıldır zaten haftada 3-4 gün kabus görüp uyanıyorum . Nedenini bulamadım ama nedense senin anlattıklarınla ortak yönleri varmış gibi geldi . O yüzden anlattım .
          nasil ses mesela rahatsiz oliyorsan nediyor ne duyuyorsun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GoodLife View Post
            nasil ses mesela rahatsiz oliyorsan nediyor ne duyuyorsun?
            Ne dediğini anlayamıyorum bir sürü ses karman çorman şekilde ama acele ettiğini anlayabiliyorum . Başta geçer geçer diyorum bakıyorum 10 dakika olmuş geçtiği falan yok dolaşıyorum , başka şeylerle ilgileniyorum , müzik dinliyorum . Geçmiyor . Nasıl bir sesse bu o gürültülü müziğin içinde bile duyabiliyorum .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ertürk View Post
              Ne dediğini anlayamıyorum bir sürü ses karman çorman şekilde ama acele ettiğini anlayabiliyorum . Başta geçer geçer diyorum bakıyorum 10 dakika olmuş geçtiği falan yok dolaşıyorum , başka şeylerle ilgileniyorum , müzik dinliyorum . Geçmiyor . Nasıl bir sesse bu o gürültülü müziğin içinde bile duyabiliyorum .
              ilac velan kullaniyormusun peki?

Yorum

.........................
                Last edited by Ertürk; 07-02-2013, 01:51 AM.

Yorum

İşleniyor...
                X