Orjinal yazı sahibi: GoodLife
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaslar lütfen yazin...
Collapse
X
-
Söylediğim şeyin senin anlattıklarınla alakası var mı bilmiyorum ama benim de mesela yanlızken kulağıma sesler geliyor . Beynimin içinden mi geliyor nerden geliyor bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor . Sanki biri beni birşeylere zorlamak istiyor ama neye zorlamak istediğini de anlamadığım için bu rahatsızlığın nedenini de nasıl kurtulabileceğimi de bilmiyorum . Kulağıma gelen ses hep aynı değişmiyor ama hep aceleci ve hep ısrarcı . Sesleri duymaya başladığımda terliyorum ve nefesim kesiliyormuş gibi oluyor . Son 2-3 yıldır zaten haftada 3-4 gün kabus görüp uyanıyorum . Nedenini bulamadım ama nedense senin anlattıklarınla ortak yönleri varmış gibi geldi . O yüzden anlattım .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Postdediğim gibi akıla herşey gelebilir bir insanın. önemli olan seçici olmak. bu fikri beğendim ötekini beğenmedim diyebilmek.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ertürk View PostSöylediğim şeyin senin anlattıklarınla alakası var mı bilmiyorum ama benim de mesela yanlızken kulağıma sesler geliyor . Beynimin içinden mi geliyor nerden geliyor bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor . Sanki biri beni birşeylere zorlamak istiyor ama neye zorlamak istediğini de anlamadığım için bu rahatsızlığın nedenini de nasıl kurtulabileceğimi de bilmiyorum . Kulağıma gelen ses hep aynı değişmiyor ama hep aceleci ve hep ısrarcı . Sesleri duymaya başladığımda terliyorum ve nefesim kesiliyormuş gibi oluyor . Son 2-3 yıldır zaten haftada 3-4 gün kabus görüp uyanıyorum . Nedenini bulamadım ama nedense senin anlattıklarınla ortak yönleri varmış gibi geldi . O yüzden anlattım .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GoodLife View Postnasil ses mesela rahatsiz oliyorsan nediyor ne duyuyorsun?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ertürk View PostNe dediğini anlayamıyorum bir sürü ses karman çorman şekilde ama acele ettiğini anlayabiliyorum . Başta geçer geçer diyorum bakıyorum 10 dakika olmuş geçtiği falan yok dolaşıyorum , başka şeylerle ilgileniyorum , müzik dinliyorum . Geçmiyor . Nasıl bir sesse bu o gürültülü müziğin içinde bile duyabiliyorum .
Yorum
Yorum