Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhabalar...

Merhaba arkadaşlar.Ben 17 yaşında bir delikanlıyım OKB'den muzdarip birisiyim sizler gibi.

Öncelikle şunu söylemeliyim forumdaki çeşitli takıntılı arkadaşların bazıları takıntılarını gizlemekte.Bence burda sorunlarımızı dile getirirsek yön veya tavsiye verecek arkadaşlarda bulabiliriz.Hatta bu konuyu açarken bile tereddütte kaldım ama saklamanın bir anlamının olmadığını anladım

Neyse konuya geçeyim

1 senedir OKB hastasıyım ilk önceleri temizlik takıtısıyla başladı sonra yakın arkadaşlarım ve ailemle ilgisi cinsel düşünceler.Ve kesinlikle yapmayacağım şeyleri yani olmayan bir olayı olmuş gibi kafamda düşündürmesiye devam etti.Devamında saldırganlık(birisine cinsel bie saldırıda bulunurmuyum veya karşıdaki bir kişi bana aynı saldırıda bulunur mu) ve buna benzer daha başka takıntılar...

Artık sonunda bu takıntılar yüzünden hayat bana çok anlamsız geliyordu ve intihar'ı bile düşündüm.Ve kalbim bu düşüncelerden artık çok yorulmuştu,bu düşüncelere bir tepki bile vermiyordu artık.

Belki bu yazdıklarıma katıla katıla güleceksiniz ama bendeki takıntılar aynen bu şekilde

Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.İnşallah bir gün hepimiz bu illetten kurtulmuş oluruz ve ilerdede bunlara katıla katıla güler geçeriz
    Last edited by yao07; 17-09-2012, 07:44 AM. Reason: eksik kelime

Merhaba yao, hoşgeldin

İnsanlar bunlara gülmez, insanCIKlar güler. O yüzden relax..

Geçmiş olsun.

Yorum

persembe gunu mıdem yıkandı bende okb panık atak sızoefektıf bozukluk ne ararsan var takıntılarım artık hayatım oldu bırının bana tecavuz tcegı korkusu gec saatlerde dısarda tek basıma olamama ınsan ıcıne cıktıgımda sureklı alkol ıstegı eskıden boyle mıydım?? hayır degıldım cok rahat cok neselı bı ınsandım guzel bı bolumu kazanmıstım ama bazı hastalıklar cok sınsı ılerlermıs keske aılem bana bu kadar guvenmeseydı benı ınceleseydı psıkolojımde olan degısıklıklerı gorebılseydı onlara sorsanız butun hata bnde ınanın cok yoruldum ıntıhar etmek cozum degıl gercekten olmek ıstemıyorsanız ıntıhar etmeyın etceksenızde sılahla kafanıza sıkın Allah hepımızın yardıcısı olsun dusuncelerımızı kontrol altına alabıldıgımız gun bıcok seyı asarız sanırım ama zaman ıste sabretmek lazım 1 yıldır sabredıyorum umudumu kaybettım desemde kaybetmedım bekledıgım baze seyler var gerceklestıgınde eskısı gıbı olcak mıyım acaba dıye kendımı yıyorum bu aralar aksını dusunmek ınanılmaz ıcımı karartıyo kalbım yerınden cıkcakmıs gıbı oluyo neyse.. oyle ıste..

♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

Yorum

kardeşim gülünecek birşey yok bunda senin elinde olan birşey değil özele gel konuşalım

Yorum

İşleniyor...
        X