Duyuru

Collapse
No announcement yet.

istanbulda tavsiye edebileceginiz psikiyatrist

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• istanbulda tavsiye edebileceginiz psikiyatrist

Arkadaslar, özellikle ağır depresyon ve OKB konusunda fayda gördüğünüz İstanbuldaki psikiyatristleri paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

en iyi dr. insanın kendisidir. Bence internette bolca araştırma yap, kendine en uygun ilacı kendin belirle ve dr. dan iste. Büyük ihtimal verir zaten. Ben zamanında seansına 300 tl vermiştim sözde uzman hatta enstitü sahibi birine. Alakasız ilaçlar verip göndermişti beni. Haram zıkkım olsun paralar.

Yorum

Teşekkur ederim, peki sen internette yaptığın araştırmalar sonunda kendine uygun ilacı bulabildin mi, şikayetin neydi, hangi sitelerden faydalı bilgiler elde ettin, hangi forumlara girdin?

Teşekkurler

Yorum

ben daha çok sözlüklerde araştırma yaptım. Çünkü en samimi, en doğru bilgiler orada oluyor. Şuan kullandığım ilacı da inci sözlükte bir üyenin tavsiyesi üzerine tanıdım ve dr.dan bu ilacı istedim. Bende sosyal fobi vardı başlarda sonra bu bölünerek çoğaldı ve anksiyete, OKB gibi sorunlara yol açtı. Ama kullandığım ilaç ciddi anlamda tatmin ediyor beni.6 aydır kullanıyorum ilacı ve sf denilen olay benim için artık yok ve her geçen gün daha da iyiye gidiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
          ilaçlar senin için iyi olmayacack, bak beni dinle,,,
          Neden iyi olmasın? Ben şuan çok iyiyim.

Yorum

Teşekkur ederim, sanırım şuan paxil kullanıyorsunuz? Ben o ilacı seroxat olarak üç ay kadar kullandım bundan tam 9 yıl önce, üç aylık kullanım sonucunda gerçekten iyi geldi bana, kendi kafama göre ilacı bıraktım, artık ilaca ihtiyaç olmadan kendi kendime yeteceğimi ve kendimi tedavi edeceğimi düşündüm, sonrası ise tam bir hüsran oldu, hayatımın psikolojik açıdan en zor zamanlarını yaşadım, ağır depresyona ve OKB ye yakalandım, 2.5 yıl boyunca bu illetin geçmesini bekledim ilaç kullanmadım doktora gitmedim, psikolojik olarak mahvoldum, akupuntura gittim, hiç bir faydasını görmedim, bu süre sonunda tekrar doktora gitmeye karar verdim, tam 6 yıl oldu tekrardan tedaviye başladım, hala geçmedi, hala devam ediyor, bu 6 yıllık sürenin beş yılını anafranil ve lustral kullanarak geçirdim, geçmeyince bu kez bu ilaçları bırakıp citol kullandım tam 6 ay boyunca, ilk başlarda iyi gelmesine rağmen citol de beni iyileştirmedi, şimdi faverin kullanıyorum 1.5 ay oldu ve sanırım fraverinin de bana bir faydası olmıyacak. Gittiğim doktor ne ilacı istersem onu yazıyor bana. O yüzden gerçekten bi çok insana iyi gelmiş ve faydası bilinen bir doktora gitmek istiyorum.

Yorum

bende severim o doktoru ne güzel konuşuyor insanı dinlendiriyor ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: manindream View Post
                Arkadaslar, özellikle ağır depresyon ve OKB konusunda fayda gördüğünüz İstanbuldaki psikiyatristleri paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
                Arkadaşım beni okbli olduğumu Burç Çağrı Poyraz inandırdı ve anafranile sabretmemi bırakmamamı söyledi ve anafranil sayesinde okbden olan dalgınlığımı yendim tabi şu an anafranili kullanmadığım için yine dalgınım. Burç Bey geçen yıl konyadaydı buradan ist. cerrahpaşa tıpa tayini çıkmış sana şiddetle tavsiye ediyorum. Dış görüşünü biraz kaalesize benziyor ama iyi bir doktorrrr
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Superficielle
                  Istanbulda olsaydim gidecegim tek doktor Kemal Sayar olurdu.
                  kemal sayar gercekten son derece bilincli ve seans bitiminde 'bu da bos cikti' demeyeceginiz bir doktor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dlks2 View Post
                    kemal sayar gercekten son derece bilincli ve seans bitiminde 'bu da bos cikti' demeyeceginiz bir doktor.

Fiyatı da boş değildir eminim ki...
                    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

yeri bagdat caddesi olmasina ragmen fiyati bence ortalama. zaten tanisma seansindan sonraki seans ucretleri daha dusuk.

Yorum

acaba seans ücreti ne kadar kemal beyin bilen varmı

Yorum

Birçok kişiden ismini duydum ve gitmek için bilgi almak istedim ve aradım. Ve şok şok şok: Fiyatı ilk seans için 540 tl+ kdv ve sonraki seanslar için de 450 + kdv olarak hatırlıyorum. Maddi durumum iyi değil, bir indiriminiz söz konusu olur mu diye sorduğumda ise aldığım cevap daha da trajik. "kdv almayız ama nakite bu olur ancak" dediler. Ve seans süresi yarım saatmiş. yuuuuuhhh ya. bu nedir böyle. zengin hastalığı diye birşey var ve herhalde bu Kemal hoca sadece bunu tedavi ediyor....

Yorum

O kdv almayız muhabbetide vergi kaçırmak içindir muhtemelen:19:

Yorum

İşleniyor...
                            X