Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kime anlatsam kafayı yiyorsun dikkat et diyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kime anlatsam kafayı yiyorsun dikkat et diyor

nasıl anlatacağımı da bilmiyorum bu okb değil başka birşey bence.

her saniye her dakika aklıma yeni takıntılar geliyor.

örneğin konuşurken nefeslerimin biteceğini düşünüyorum ve nefesim kesiliyor, artık çok kısa konuşuyorum, insanlarla iletişimim koptu.
    herşey güzel giderken birden aklıma birşey geliyor ve bozuluyor.burada güzel giderkenden kastettiğim en fazla 2-3 dakika. Bunun gibi tonlarca şey geliyor aklıma her saniye ve bütün özgüvenimi kaybediyorum kendimi aşağılık hissediyorum.
    yorgunluktan artık yazamıyorum bile..

bak şimdi birtane daha geldi, dudaklarımı kapattım,ya açılmazsa?

Sevgilimle film izleriz. Normal insanlar bundan zevk alır ya, benim alabileceğim zevk maksimum 15 saniye. Beynim olmaz der zevk alamazsın.. Aklıma bir şey takarım, geçmişi hatırlarım çökerim, aşağılık hissederim, herşey zehir olur yine.

Yorum

Aklına bir takıntı geldiğinde,düşünceyi devam ettirme ve bu sadece bir düşünceydi geldi,üstünde durmaya değmez de.
      Umursama düşünceleri o kadar da.

Yorum

anksiyete gib ama doktorunla konuş psikiyatriye git biran önce
        içindeki öküz e oha de.

Yorum

Bu takıntıları umursamamayı denedin mi? Sevmediğimiz biri bir şey dediğinde duymazdan geliriz ya bunun gibi bir şey yapamaz mısın?

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
          Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
          birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
          Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

aklına düşünce gelince hemen 100den geriye doğru say

Yorum

olayın oluş dizilimini düşün oturuyorsun, filim izliyorsun, birden dudaklarını kapatıyorsun ve bir daha açılmayacağını düşünüyorsun şimdi buradan u dönüşü yapıp geriye doğru sırala ve bunu tak kafana birden dudaklarını kapatıyorsun ve bir daha açılmayacağını düşünüyorsun , filim izliyorsun, oturmaya devam ediyorsun ...

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                Bu takıntıları umursamamayı denedin mi? Sevmediğimiz biri bir şey dediğinde duymazdan geliriz ya bunun gibi bir şey yapamaz mısın?
                sevmediğim birinin bile en ufak bi hakaretini günlerce kafayı takarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: baba tarafından kırık View Post
                  Takma senin sağlığından daha mı önemli.
                  Tek başına halletmek zorunda değilsin,bir doktora bunları anlat.

Yorum

Umursamaz olmayı öğrenmelisin o halde.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Uff fena... Bence profesyonel yardim almalisin...

Cok gecmis olsun
                      Ben ne oldugumu biliyorum

Yorum

Büyük ihtimalle ayrıldık. Belliydi tabi.

Yorum

kafayı yiyosun hacı. peynir lazım mı ?
                          Yak bi sigara...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MrJapan View Post
                            kafayı yiyosun hacı. peynir lazım mı ?
                            zaten onun yüzünden başladı geri dönmem hacı.

Yorum

Bu berbat birşey.Nefes alış verişlerini kontrol edip, onun kendi kendine işleyişini bozarsan, gerçekten kesilir gibi oluyor nefes.Tamamen otonom işleyen bir sistem o.Akışına müdahale ettiğin zaman bozuluyor.bu sıkıntıyı ben de çok yaşadım.
                              nasıl anlatacağımı da bilmiyorum bu okb değil başka birşey bence.

her saniye her dakika aklıma yeni takıntılar geliyor.

örneğin konuşurken nefeslerimin biteceğini düşünüyorum ve nefesim kesiliyor, artık çok kısa konuşuyorum, insanlarla iletişimim koptu.
                              herşey güzel giderken birden aklıma birşey geliyor ve bozuluyor.burada güzel giderkenden kastettiğim en fazla 2-3 dakika. Bunun gibi tonlarca şey geliyor aklıma her saniye ve bütün özgüvenimi kaybediyorum kendimi aşağılık hissediyorum.
                              yorgunluktan artık yazamıyorum bile..

bak şimdi birtane daha geldi, dudaklarımı kapattım,ya açılmazsa?

Yorum

İşleniyor...
                              X