Duyuru

Collapse
No announcement yet.

fiziksel ağrılarım var psikolojikmi acaba..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• fiziksel ağrılarım var psikolojikmi acaba..

okb hastasyım uzun zamandır..ama fiziksel ağrılarım çok şiddetli dayanılmaz derecede..
    -hep içimde bi korku heyecan var
    -baş ağrım çok şiddetli ense boyun mide..genelde akşamları
    psikolojik olabilirmi acaba

lütfen yardımcı olabilirmisiniz. fikirlerinizi almak istiyorum..

Yorum

şu an korkudan tirtir titriorum.. kemik erime korkusu vardı bende kan tahlileri aldım bişi yok dediler

Yorum

ALLAHım yardım et herkeze bütün hastalara inş bende iyleşirim..korkuyorum hastalık hastasıyım sanırım..sağlık okuorum hocalar ne zaman hastalıkları anlatsa kendime yakıstırıyorum tüm belirtileri..

hep ölecekmisim hastalanacakmısım gibi eskiden bu yoktu okbenın çok farklı boyutları vardı ölümden hastalıklardan bi mg bile korkmzdım sanırım okb nin son evresi hasta olma takıntısı bu belki öle düsünüyorum ben

Yorum

siz kendinizde hastalık belirtileri arıyomunuz mesala bir hastalık duydunuz belirtilerine bakıp bendede varmı diyo düşünüyomusnuz yada ya olursa gibi
          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

yok bende ağrısını yaşıyorum..bi ara ilaç bıraktım okb gene tüksetti ve doktora gittim ..öncesinde risperdal paxsil kullanıodum..doktora gittim gene paxsera verdi bide mide asidi için ayrıca bi ilaç içtim ve ççok fenalaştım ..o gun bugun

baş ağrım çok şidetli boyunda başlıyor tüm başıma yayılıyor..yanıyo kasılıyo..kendime yabancılaşıyorum..aklımı kaybetme korkusu mide bulantısı

Yorum

karıncalanma delirme korkusu..mide baş ağrısı ateş basma yada üşüme..korku kendime yabancılasma gözlerim çok zonkluyor..ölüyorum gibi ama daha ölmemisim..

Yorum

psikiyatriste gittim grip olabilir dedi..yani normal insandaki grip böle acımı çektiriyor..belkı anlamsız gelir ama ölüyorum diriliyorum..korku korkudan midem çıkıcakmıs gibi oluyor..

ksr bakmayın sizleride meskul edıom ama böle diildim sadece okb vardı bi dönem..bunlar 4 ay dır baslamıs

Yorum

herseyı herseye ragmen kafamdan atıcam diyorum..ailemi düsünüyorum üniversitedeyım onları çok özlüyorum...inşallah tüm hastaların hastalıkları iyleşir ve inşallah tüm korkularını yener..

genelde psikolojik hastalarda korku çok mevcut

Yorum

bazen kendimi öyle çok suçluyorum..
                    okbydim bi aralar çok kronikti ve sağlığıma hiç dikkat etmedim hep üşütürdüm boş veriyordum kendimi deger vermıodum hep yanlız kalıyordum..

kendimi suclu görmek yıpratıyor beni ..

Yorum

stres beyini yormaktan öte fiziksel hasarlarda bırakabiliyor..
                      hepinizden ricam asla hiçbişe üzülmeyin kafanıza takmayın gerçektende..

ben aileme bi ara zarar verme obsesifleri gelişti binlerce gün kompulsif ve obsesiflerimle meşkuldum ağlardım suclardım kendimi..dini şeylere karsı saygısızlık yapmıs hissi olurdu ve yıpratırdım kendimi..günümün tamamı kompulsiflerle geçerdi hep takarak bu hallere geldimm.

simdi dönüp arkama baktımda asla takmamak hiçbişeyi kafada gereğinden fazla bırakmamak lazım..zor diil bu hiçbizaman..

Yorum

Ben korku filmlerinde bii adama vuruldugunda kafamda bana yapildigi canlaniyor ve agriyo ama seninki daha farkli bi sey heralde
                        Kafandaki her şeyi yapabilirsin.

Yorum

İyi bir üniversite hastanesine git bence.
                          Bendede görülüyor yazdıkların.
                          Doktora çık ben sadece anksiyeteyi ve depresyon olduğunu sanıyorum.
                          Belki daha ağır sebebi olabilir.

Yorum

inanç sende benim sıkıntıları yaşıyorsun büyük bi ihtialle boyun-ense ve baş ağrıları gerilime bağlı baş ağrısıdır,bende çok fazla tetkik tahlil mr yapıldı enson gerilime bağlı baş ağrısı çıktı,okb+depresyon var bendede
                            içindeki öküz e oha de.

Yorum

@inanc en iyisi bir psikiyatri doktoruna git senin ki normal bir agrı degil(hemen panik yapma sadece bas agrisi degil:happy yani daha cok psikolojinde bir sorun olabilir ,suan okudugum kitap Anksiyete hakkinda orda bazi ornekler vermis senin yasadigin sorunun benzerini kitapta ta okudum:39:,orda kadinin sorununun tramvatik bir olay yuzunden kaynakladigi anlatıliyor

Yorum

İşleniyor...
                              X