Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
evet esin bi uzmana görünmen en sağlıklısı.ama negibi düşünceler geliyor yada sıknı tam anlamıyla anlatırsan bldğimiz kadar yardımcı olmaya çalışırız
nasıl kafama taktığım şeyler var sıkıntı yaptığım olaylar vs
sürekli karman çorman bi şekilde aklıma geliyorlar
mesela derste ,mesela yatakta
yani hiç alakasız zamanlarda
yaptığım işe odaklanamıyorum
şimdi sana anlatsak, diyeceksin ki ben de okb liyim. ama Allah aklı ve düşünceyi vermişse mutlaka biraz düşünce olacak. herkes bütün gün gülmüyor ya. insanın çok kötü zamanları da olur. fakat okb den tek farkı bu kötü zamanlar yaşanmış olaylara dayanır.
bence kendini kötü olarak değerlendiriyorsun senin kendine insafın yok en küçük hatana tahammül edemiyorsun
bu nerden çıktı ya
aklıma sürekli gelen nahoş hatıralardan bezmek tahammülsüzlükmü oluyor kendime
anlamadım
hem niye doğru dürüs anlatmıyosunuz
üzüldüm üzüleceğim kadar korkmayın
bence kendini kötü olarak değerlendiriyorsun senin kendine insafın yok en küçük hatana tahammül edemiyorsun
bu nerden çıktı ya
aklıma sürekli gelen nahoş hatıralardan bezmek tahammülsüzlükmü oluyor kendime
anlamadım
hem niye doğru dürüs anlatmıyosunuz
üzüldüm üzüleceğim kadar korkmayın
kardeş, işin ehli insanlar varken, bir de senin vebalini almayak üzerimize. eğer çok merak ettinse, psikologdan randevu al. sana test yapsın. o sana teşhis koysun.
ağla forumlarda doktorlarda derdine çare ara bitmeyecekki sen ne zaman kendini olduğun gibi kabul edersin yaşam da seni bağrına basar mantığın yerinde kim olduğumu bildiğim sürece gerisi yalan kısa çok kısa
Yorum