arkadaşlar ben 18 yaşındayım bundan yaklaşık bir hafta önce aklıma çevremdekilerle ve çoğunlukla da annemle ilgili müstehcen küfürler, görüntüler ve düşünceler gelmeye başladı. sanki bir anda olmuştu ve bir daha da bırakmadı farklı şeyler düşünmeye çalıştım geceleri sessizce bağırdım "ben sapık değilim neden böyle düşünüyorum" diye ama yararı olmadı aklıma geldikçe geldi. sonra bunu benden başka yaşayanlar var mı diye araştırdım ve okb yi keşfettim. benim yaşadıklarımla uyuşuyordu. psikiyatra gitmeye karar verdim ve bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde psikiyatr a gittim. derdimi anlattım bir takım sorular sordu ve "takıntı sorunu var galiba" dedi. anafranil 10mg ve selectra 50mg haplarını yazdı. ama benim iyice canım sıkılmaya başlamıştı. dayanamıyordum sürekli evde odaları turlayıp duruyordum ve annemden bir hayli uzaklaştım. sabah kahvaltı yapıp evden çıkıyordum ve akşam yemeği için eve gelip yine çıkıyordum. sonra böyle gitmez deyip özel bir psikoloğa gitmeye karar verdim. ona durumu anlattım ve okb den bahsettim. bana "sende normal obsesif var yaşına göre böyle şeyler yaşayabilirsin ama okb değilsin" dedi ve gayet normal olduğumu böyle düşünmemin normal olabileceğini söyledi. çok az da olsa rahatlamıştım ama annemle hiçbir zaman eskisi gibi olamadım. dışarıda ne zaman küfür duysam hep düşündüklerim aklıma geliyor ve rahatsız oluyorum. 7/24 huzursuzum. annemi görünce de hep düşündüklerim aklıma geliyor (ara sıra da gelmeye devam ediyor) ve çok üzülüyorum. onu kaybetmek istemiyorum ve ilişkimizin eskisi gibi olmasını istiyorum. bu forumda benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar tanıdıklarıyla eski hallerine dönebildiler mi acaba bana bu konuda yardım edebilir misiniz. yaşadıklarımı tamamen olmasa da büyük bir kısmını unutma gibi bir olanağım yok mu? sonsuza kadar bu huzursuzluk ve üzüntüyle yaşamak istemiyorum

Yorum