Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sorunlar, sorunlar, sorunlar...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sorunlar, sorunlar, sorunlar...

Benim gözlerim az görüyo ya, bunu bilmeyenlere ve unutanlara söylemem gerekiyo mu, sakladığım için suçlu duruma düşer miyim ya da yanlış anlaşılır mıyım bunu söylemediğim için ?
    "Ben anlamadığım şeyleri ciddiye almam."

Tabi bi de bunu bilip de bilmemezlikten gelenler var ?

Yorum

Bilipte bilmemezlikten gelenler zaten suçlu duruma düşer.Onun dışında ilk kez konuştuğunuz veya senin bu özelliğini bilmeyene açıklamalısın.Bunda yanlış yok.Ben mesela birinle tanıştığım zaman şunu şunu deme ben biraz agresifim diyebiliyorum.Uygun dille yanlış anlamayın ben.... dersen anlarlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
        Bilipte bilmemezlikten gelenler zaten suçlu duruma düşer.Onun dışında ilk kez konuştuğunuz veya senin bu özelliğini bilmeyene açıklamalısın.Bunda yanlış yok.Ben mesela birinle tanıştığım zaman şunu şunu deme ben biraz agresifim diyebiliyorum.Uygun dille yanlış anlamayın ben.... dersen anlarlar.
        Hmm anladım sağol

Yorum

nadir özelliklere sahip olan bir arkadassın ya sen çok kurnazsın ya biz deliyiz .....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Post
            nadir özelliklere sahip olan bir arkadassın ya sen çok kurnazsın ya biz deliyiz .....
            estağfurullah.. nadir özelliklere sahipsin derken ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Superficielle
              Nasil yani ? Neden soylemek zorunda olasin ? Yolda karşılaşınca goremeyip tanimayinca darilmasin diye mi ?
              Hehh evet aynen öyle

Yorum

İşleniyor...
              X