Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sorunlar, sorunlar, sorunlar...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• DoctorX
    adlı üyemiz Sorunlar, sorunlar, sorunlar... konusunu başlattı

Sorunlar, sorunlar, sorunlar...

Benim gözlerim az görüyo ya, bunu bilmeyenlere ve unutanlara söylemem gerekiyo mu, sakladığım için suçlu duruma düşer miyim ya da yanlış anlaşılır mıyım bunu söylemediğim için ?

• DoctorX
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Superficielle
    Nasil yani ? Neden soylemek zorunda olasin ? Yolda karşılaşınca goremeyip tanimayinca darilmasin diye mi ?
    Hehh evet aynen öyle

Leave a comment:

• DoctorX
    replied
    Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Post
    nadir özelliklere sahip olan bir arkadassın ya sen çok kurnazsın ya biz deliyiz .....
    estağfurullah.. nadir özelliklere sahipsin derken ?

Leave a comment:

• hamilton10
    replied
    nadir özelliklere sahip olan bir arkadassın ya sen çok kurnazsın ya biz deliyiz .....

Leave a comment:

• DoctorX
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
    Bilipte bilmemezlikten gelenler zaten suçlu duruma düşer.Onun dışında ilk kez konuştuğunuz veya senin bu özelliğini bilmeyene açıklamalısın.Bunda yanlış yok.Ben mesela birinle tanıştığım zaman şunu şunu deme ben biraz agresifim diyebiliyorum.Uygun dille yanlış anlamayın ben.... dersen anlarlar.
    Hmm anladım sağol

Leave a comment:

• Bülbül
    replied
    Bilipte bilmemezlikten gelenler zaten suçlu duruma düşer.Onun dışında ilk kez konuştuğunuz veya senin bu özelliğini bilmeyene açıklamalısın.Bunda yanlış yok.Ben mesela birinle tanıştığım zaman şunu şunu deme ben biraz agresifim diyebiliyorum.Uygun dille yanlış anlamayın ben.... dersen anlarlar.

Leave a comment:

• DoctorX
    replied
    Tabi bi de bunu bilip de bilmemezlikten gelenler var ?

Leave a comment:

İşleniyor...
X