Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mastürbaasyon (?)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Mastürbaasyon (?)

Mastürbasyonun psikolojime veya beynime bi zararı olur mu arkadaşlar ?

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
    "Ben anlamadığım şeyleri ciddiye almam."

Orjinal yazı sahibi: Poissonnariat
    Mastürbasyonun hiçbir zararı yoktur.Toplumumuzda halsizlik,diz ağrısı,unutkanlık felan yaptığı gibi yanlış inanışlar vardır.Ama normal cinsel ilişkinin hiçbir zararı olmadığına inanırlar.Böyle garip birşey hiçbir denilene bakma.Haydar Dümen ne demiş arada musluğun havasını alın
    arkadaşım !!! dalgamı geçiyosun adammı seçiyosun ??

Yorum

Mastürbasyonun hiçbir zararı yoktur.Toplumumuzda halsizlik,diz ağrısı,unutkanlık felan yaptığı gibi yanlış inanışlar vardır.Ama normal cinsel ilişkinin hiçbir zararı olmadığına inanırlar.Böyle garip birşey hiçbir denilene bakma.Haydar Dümen ne demiş arada musluğun havasını alın

aynen katılıyorum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TheBrain View Post

Eğer partnerin var ise erken boşalma cinsel soğukluk gibi yan etkileri olabilir. Ama eğer öyle bir şansın yoksa üzerindeki gerilimi atmak için eğer aşırıya kaçmazsan bir sakıncası olduğunu sanmıyorum.

Yorum

Beyine fazla yapılmadığı müddetçe zararlı değil diye düşüyorum.Ancak mastürbasyonun kendisi zararlı.Bana burada katılmayanlar,cephe alanlar belki çıkacak ama söylemek istedim.Mastürbasyon zararlı.Ne zararları dersen psikolojik olarak söyleyebilecek zararlar.İyi forumlar.

Yorum

Psikolojik zarar olarak dini emirleri kastediyorsun heralde.Normal cinsi münasebetle mastürbasyonun arasında yapılış şekilleri dışında hiçbir fark yoktur.İkisinde de sonuç aşamasında vücuttan sperm atılıyor.İlahiyatçılar Allah korkusunu öne çıkarmaktansa halsizlik,unutkanlık yapıyor demeyi tercih ediyorlar.Sebebi ise vücuda faydalı birşeyin zorla atılmasıymış.Şunu hiç düşünmüyorlar testislerde ki sperm üreme dışında hiçbir işe yaramıyor.Yani vücut onu alıp başka işler için kullanmaz.Tek zararı günah olması başka hiçbir etkisi söz konusu değil.Erken boşalma konusunda süreyi uzun tutarlarsa bir sıkıntı olmaz.Ergenlikte yakalanma korkusuyla hızlı hızlı yapıldığı için vücut o süreye ayarlamış oluyor kendini.
            Psikolojik zarar olarak dediğim günah ya da sevap değil.Onun kendisine kalmış birşey.Ben yapmıyorum.Neden yapmıyorum peki?Günah olduğu için değil.Sadece bırakmama yardımcı oldu.Benim asıl bırakmamın nedeni psikolojik zararlarıydı.Zararlarını da sayfaya uygun olmayacak şekilde konuşacağım için yazamam ama zarar gördüm.Tabiki herkes zarar gördüğünün anlamına gelmiyor.Benim düşüncem.1-2 aydır uykusundayken olmayınca böyle şeyler haliyle mecbur yapabilir insan.Ben kendi düşüncelerimi en başında söyledim.Öyle dostum...

Yorum

Psikolojik zarar olarak aklıma dini konulardan başka birşey gelmedi.Neyse tek derdin bu olsun
              Kimin?Benim mi tek derdim olsun?Çok ilginç yazdın.

Yorum

Öncelikle bilmen gereken şey şu; İslam inancında elle tatmin hoş karşılanmaz.

Zararlarından bahsedecek olursak; erken boşalma problemini tetikler. Yani gerçek bir cinsel ilişkiye girdiğinde 1 dakikanı bile almaz boşalmak ve bu partnerini hiç memnun etmez. Partnerin, yani hatun kişi seninle birlikte olmatan hiç zevk almaz. Çünkü sen; taş çatlasın 30sn de boşalacaksın ve bu kadın için çok ama çoooooook kısa bi süre. kadınların orgazm olması erkeklerdan daha uzun süre alır ve kadın seninle her ilişkiye girdiğinde şunu bilecek; "bu adam 30sn de boşalacak ve kendisi orgazm olamadan sevişme sona erecek"

hani haydar dümen bi örnek vermişti bi konuşmasında; Alev gibi sıcak bi havada erkek, kadına buz gibi bir bardak limonata sunar ve cinsel ilişki başladığında kadın limonatan çok az bi yudum çeker. erkek boşalır ve kalkar gider, halbu ki kadın limonatadan sadece bi yudum aldı ve adam, kadının limonatayı içmesine müsade etmedi. Bu durumda kadın adamdan nefret eder. O limonatayı hiç göstermeseydi daha iyiydi.

Sanırım bu, sana, masturbasyonun zararının ne derece büyük olduğunu anlatır.

Yorum

Yapmak değil, yapmamak psikolojine zarar verir esas. Düzenli bir cinsel hayatı olmayan bir bireyin bunu çok sık olmamak kaydıyla yapması elzem. Yaşına göre 20-25 yaşındaysan haftada 2-3 yeter sana. Ancak antidepresan kullanana arkadaşlar bilir, antidepresan mastürbasyonun-orgazmın-boşalmanın düşmanıdır.

Yorum

Evet tek derdinin bu olmasını istemezmiydin? Milyonlarca dert arasından en ufağının sende olması bence büyük bir kazanç olurdu
                    Hayat maalesef insana tek dert vermiyor.Öyle olsa kolay olurdu,doğru söylüyorsun.

Yorum

hiç yorumları okumadan söyleyim sigara gibi rahatsız edici olabilir, alışırsan bi daha ruh halini bozar . bilmiyorum ama ben üst üste aynı şeyi yaparım çocuk gibi, (bu takıntım) normali önemli
                      Last edited by cyberbird; 04-04-2014, 09:06 PM.

Yorum

Şahsen ben de 23 yaşındayım ve neredeyse hergün bir kere mastürbasyon yapıyorum ve antidepresan da kullanıyorum. Kullansam halim nolacak bilmiyorum ancak arkadaşların da dediği gibi hafta 2-3 kesinlikle yapmalısın ayrıca imkanın varsa ve çevrende kızlar varsa kesinlikle sevgili edinmeni öneririm sonra çok pişman olursun bak söylemedi deme.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MrkAhmt View Post
                          Şahsen ben de 23 yaşındayım ve neredeyse hergün bir kere mastürbasyon yapıyorum ve antidepresan da kullanıyorum. Kullansam halim nolacak bilmiyorum ancak arkadaşların da dediği gibi hafta 2-3 kesinlikle yapmalısın ayrıca imkanın varsa ve çevrende kızlar varsa kesinlikle sevgili edinmeni öneririm sonra çok pişman olursun bak söylemedi deme.
                          Ben de bi sevgilimin olmasını çok istiyorum ama o işlerden hiç anlamıyorum.. burdan ayarlasak olmazmı??

Yorum

Ben de bi sevgilimin olmasını çok istiyorum ama o işlerden hiç anlamıyorum.. burdan ayarlasak olmazmı??
                            Valla bu kadar çok herşeyini paylaştığın biriyle sevgili olman zor bence bir de çoğu insan internetten tanışmaya sıcak bakmaz. Devir öyle bir devir ki herkes ikili ilişkilerden kaçıyor ve herkesin kendince bir gerekçesi var. Yaşının benden küçük olduğunu tahmin ederek söylüyorum çeşitli kurslara katıl, müzikle uğraş ve spor yap. Buralardan bir kız çevresi yapsan iyi bir arkadaş ve/veya sevgili bulabilirsin oturarak olmuyor da ben de artık üniversiteyi bitiriyor olduğumdan iş güç derdindeyim vs. o yüzden pek uğraşamıyorum. Örnediğin dil, dans, resim, fotoğrafçılık kurslarına katılabilirsin bir de yemek yapan topluluklar da oluyor buralardan iş çıkar diye tahmin ediyorum. Yalnız bu tarz kurslara katıldığın muhitin de Avrupai yaşam tarzı olan bir yer olması lazım yoksa aradığını bulamayabilirsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Keep Your Distance View Post
                              Öncelikle bilmen gereken şey şu; İslam inancında elle tatmin hoş karşılanmaz.

Zararlarından bahsedecek olursak; erken boşalma problemini tetikler. Yani gerçek bir cinsel ilişkiye girdiğinde 1 dakikanı bile almaz boşalmak ve bu partnerini hiç memnun etmez. Partnerin, yani hatun kişi seninle birlikte olmatan hiç zevk almaz. Çünkü sen; taş çatlasın 30sn de boşalacaksın ve bu kadın için çok ama çoooooook kısa bi süre. kadınların orgazm olması erkeklerdan daha uzun süre alır ve kadın seninle her ilişkiye girdiğinde şunu bilecek; "bu adam 30sn de boşalacak ve kendisi orgazm olamadan sevişme sona erecek"

hani haydar dümen bi örnek vermişti bi konuşmasında; Alev gibi sıcak bi havada erkek, kadına buz gibi bir bardak limonata sunar ve cinsel ilişki başladığında kadın limonatan çok az bi yudum çeker. erkek boşalır ve kalkar gider, halbu ki kadın limonatadan sadece bi yudum aldı ve adam, kadının limonatayı içmesine müsade etmedi. Bu durumda kadın adamdan nefret eder. O limonatayı hiç göstermeseydi daha iyiydi.

Sanırım bu, sana, masturbasyonun zararının ne derece büyük olduğunu anlatır.

aynen katılıyorum hatta sırf bu yüzden sexhoplarda geciktirici bilmem ne çeşitli ilaçlar satılıyor ...

Yorum

İşleniyor...
                              X