Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mastürbaasyon (?)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
    aynen katılıyorum hatta sırf bu yüzden sexhoplarda geciktirici bilmem ne çeşitli ilaçlar satılıyor ...
    İslami inancı olmayabilir arkadaşın onu geçince ben de dediğim gibi çok masturbasyon yapan biriydim ve gerçek ilişki yaşadığımda çok zevk almadım ve geç boşaldım 1 saatten biraz uzun sürdü. Yani herkes üzerinde farklı etki yapar ama fazlası zararlı olabillir özellikle internetten cinsel içerikli resimlere bakarak yapıyorsun sonuç olarak kadınları objeleştirmeye ve onlardan uzaklaşmaya başlarsın. Anladığım kadarıyla yaşın genç cinsellik de kafanda biraz büyüyor ben sana paralı ilişki yaşamanı tavsiye ederim, böylece gerçeğinin nasıl olduğu hakkında en azından fikrin olur ve büyüttüğün kadar acayip birşey olmadığını görürsün. Ancak herşeyi geçtim cinsellik de bir ihtiyaçtır hem kadın ve hem erkek de ve tatmin edilmelidir bulabiliyorsan partnerle bulamıyorsan masturbasyonla idare edeceksin. 20 li yaşlarda haftada 3-4 idealdir bana sorarsan.

Yorum

Masturbasyonun hiç bir sakıncası yok ,aşırıya kaçmadıkça da psikolojik veya fiziksel bir yan etkisi olmaz .

Ancak mastürbasyon ,yukarıda arkadaşların da söylediği gibi ileride evlendiğinde erken boşalmaya veya cinsel birleşmeden zevk almamana neden olabilir .O yüzden pek sık yapmaman iyi olucaktır .
      ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

aşırısının bağımlılık yaptığını ve kişileri olumsuz etkilediğini okumuştum evlilik problemleride oluyor eşler arasında

Yorum

Zararı olmaz, haftada bir yaparsan faydası bile olur. ama ilaç kullanıyorsan, mastürbasyon yapmanı engelleyebilir.
          Orjinal yazı sahibi: TheBrain View Post
          Mastürbasyonun psikolojime veya beynime bi zararı olur mu arkadaşlar ?

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..

Yorum

affedersiniz sürekli masturbasyon çeken biri alışkanlık haline getirir bunu ve zamanla dahada çapkınlaşır .. alısılmıslık kudurmusluktn beter.. hersey ölçülü olmalııı

Yorum

masturbasyon ne psikolojine nede beynıne zararı olmaz tabiki ama hayatta neyi fazla yaparsan zarar verir.. bi suyu bile çok fazla içsen vücuduna az da olsa zarar verir.. demek istediğim şu ki ne hayatında ölçülü yaptığın hiçbişey zarar vermez

Yorum

İşleniyor...
              X