ben 10 aydır tedavi görüyorum obsesif kompuslif kaygı panik atak ilaçlara ilk başlasığımda ilk 3-4 ay ilaçlar geciktirici yapıyodu ama döl çıkıyordu son 2-3 aydır sadece zevk suyu çıkıyo döl çıkmıyo bu haplardan oluyo acaba bu geçici bişeymi yada kalıcımı ve ilaçları azalttığımda düzelirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ilaçlardan sonra masturibasyon sorunu
Collapse
X
-
Evet tüm antidepresanlar boşalmayı ya geciktiriyor yada imkansız hale getiriyor. Boşalamaman gayet normal ve etkisi kendinlikle geçici. Yani ilacı 1 sene kullandın ve bıraktın. Bıraktıktan sonra birkaç gün içinde hiç kullanmamış gibi normal hale döner boşalman. Zaten bu noktada hastalar ikilemde kalıyor. Ruhen düzelmek için ilaç kullanmalı, ama ilaç kullandığı süre içinde de cinsellik darbe alıyor. Ben bu süreci atlatmak için tavsiye etmeyeceğim, saçma sapan bir şey yapıyorum. İlacı iki günde bir almaya başladım.Orjinal yazı sahibi: cankatinho View Postben 10 aydır tedavi görüyorum obsesif kompuslif kaygı panik atak ilaçlara ilk başlasığımda ilk 3-4 ay ilaçlar geciktirici yapıyodu ama döl çıkıyordu son 2-3 aydır sadece zevk suyu çıkıyo döl çıkmıyo bu haplardan oluyo acaba bu geçici bişeymi yada kalıcımı ve ilaçları azalttığımda düzelirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostEvet tüm antidepresanlar boşalmayı ya geciktiriyor yada imkansız hale getiriyor. Boşalamaman gayet normal ve etkisi kendinlikle geçici. Yani ilacı 1 sene kullandın ve bıraktın. Bıraktıktan sonra birkaç gün içinde hiç kullanmamış gibi normal hale döner boşalman. Zaten bu noktada hastalar ikilemde kalıyor. Ruhen düzelmek için ilaç kullanmalı, ama ilaç kullandığı süre içinde de cinsellik darbe alıyor. Ben bu süreci atlatmak için tavsiye etmeyeceğim, saçma sapan bir şey yapıyorum. İlacı iki günde bir almaya başladım.
Yorum
-
Bazı kişiler, beni çok etkilemiyor diyor ama; antidepresanlardan etkilenmediğim bir ilaç olmadı hiç. bünyeye göre değişiyor olabilir ama kullandığım tüm sakinleştiriciler beniolumsuz anlamda etkiledi bu açıdan. Şu an prozac alıyorum mesela.(Bu soruyu cankatinhoya sordun sanırım ama yine de ben de cevap vermek istedim)Orjinal yazı sahibi: buhurizade View Posthangi ilacı kullandığına bağlı.
bazı ilaç çok geciktirir bazısı hiç geciktirmez.
Yorum
-
her doktorun her dediğini körü körüne yapmak zorunda değilsin.
başka bir doktora danış.
üç antidepresan birden: anafranil, faverin, paxera. çok fazla.
başka bir doktora danışırsan "böyle şey olmaz" diyecektir.
öncelikle kendin azaltama yapabilirsin. bence paxera kullanma.
masturbasyonda en fazla paxera sorun çıkarır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: buhurizade View Posther doktorun her dediğini körü körüne yapmak zorunda değilsin.
başka bir doktora danış.
üç antidepresan birden: anafranil, faverin, paxera. çok fazla.
başka bir doktora danışırsan "böyle şey olmaz" diyecektir.
öncelikle kendin azaltama yapabilirsin. bence paxera kullanma.
masturbasyonda en fazla paxera sorun çıkarır.
Yorum
Yorum