Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ilaçlardan sonra masturibasyon sorunu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ilaçlardan sonra masturibasyon sorunu

ben 10 aydır tedavi görüyorum obsesif kompuslif kaygı panik atak ilaçlara ilk başlasığımda ilk 3-4 ay ilaçlar geciktirici yapıyodu ama döl çıkıyordu son 2-3 aydır sadece zevk suyu çıkıyo döl çıkmıyo bu haplardan oluyo acaba bu geçici bişeymi yada kalıcımı ve ilaçları azalttığımda düzelirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Evet tüm antidepresanlar boşalmayı ya geciktiriyor yada imkansız hale getiriyor. Boşalamaman gayet normal ve etkisi kendinlikle geçici. Yani ilacı 1 sene kullandın ve bıraktın. Bıraktıktan sonra birkaç gün içinde hiç kullanmamış gibi normal hale döner boşalman. Zaten bu noktada hastalar ikilemde kalıyor. Ruhen düzelmek için ilaç kullanmalı, ama ilaç kullandığı süre içinde de cinsellik darbe alıyor. Ben bu süreci atlatmak için tavsiye etmeyeceğim, saçma sapan bir şey yapıyorum. İlacı iki günde bir almaya başladım.
    Orjinal yazı sahibi: cankatinho View Post
    ben 10 aydır tedavi görüyorum obsesif kompuslif kaygı panik atak ilaçlara ilk başlasığımda ilk 3-4 ay ilaçlar geciktirici yapıyodu ama döl çıkıyordu son 2-3 aydır sadece zevk suyu çıkıyo döl çıkmıyo bu haplardan oluyo acaba bu geçici bişeymi yada kalıcımı ve ilaçları azalttığımda düzelirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
      Evet tüm antidepresanlar boşalmayı ya geciktiriyor yada imkansız hale getiriyor. Boşalamaman gayet normal ve etkisi kendinlikle geçici. Yani ilacı 1 sene kullandın ve bıraktın. Bıraktıktan sonra birkaç gün içinde hiç kullanmamış gibi normal hale döner boşalman. Zaten bu noktada hastalar ikilemde kalıyor. Ruhen düzelmek için ilaç kullanmalı, ama ilaç kullandığı süre içinde de cinsellik darbe alıyor. Ben bu süreci atlatmak için tavsiye etmeyeceğim, saçma sapan bir şey yapıyorum. İlacı iki günde bir almaya başladım.
      çok teşekkürler rahatlattın beni:1:

Yorum

Rica ederim. Geçmiş olsun. sorunlarını biraz aşıp, kafanı biraz rahatlatana kadar ilaçlarına devam et. Zamanı gelince azaltarak bırakırsın zaten. Bu süreçte mastürbasyon anlamında biraz fedakarlık göstereceksin artık.

Yorum

hangi ilacı kullandığına bağlı.
          bazı ilaç çok geciktirir bazısı hiç geciktirmez.

Yorum

Bazı kişiler, beni çok etkilemiyor diyor ama; antidepresanlardan etkilenmediğim bir ilaç olmadı hiç. bünyeye göre değişiyor olabilir ama kullandığım tüm sakinleştiriciler beniolumsuz anlamda etkiledi bu açıdan. Şu an prozac alıyorum mesela.(Bu soruyu cankatinhoya sordun sanırım ama yine de ben de cevap vermek istedim)
            Orjinal yazı sahibi: buhurizade View Post

Yorum

vallaha kardeş baya bir ilaç kullanıyom anafranil faverin paxera rexapin ve nootropil

Yorum

bunlar arasından paxera ve faverin geciktirir. özellikle paxera.
                bu kadar ilaç çok fazla. azaltmalısın.

Yorum

bunlar arasından paxera ve faverin geciktirir. özellikle paxera.
                  bu kadar ilaç çok fazla. azaltmalısın.
                  doktor bey sorduk fazla değilmi ilaçlar şuan aynen devam et dedi 1 seneye yaklaşıyo ilaçla tedavi zamanım yakında azaltır heralde doktor bey

Yorum

her doktorun her dediğini körü körüne yapmak zorunda değilsin.
                    başka bir doktora danış.
                    üç antidepresan birden: anafranil, faverin, paxera. çok fazla.
                    başka bir doktora danışırsan "böyle şey olmaz" diyecektir.
                    öncelikle kendin azaltama yapabilirsin. bence paxera kullanma.
                    masturbasyonda en fazla paxera sorun çıkarır.

Yorum

her doktorun her dediğini körü körüne yapmak zorunda değilsin.
                      başka bir doktora danış.
                      üç antidepresan birden: anafranil, faverin, paxera. çok fazla.
                      başka bir doktora danışırsan "böyle şey olmaz" diyecektir.
                      öncelikle kendin azaltama yapabilirsin. bence paxera kullanma.
                      masturbasyonda en fazla paxera sorun çıkarır.
                      özellikle paxera nın bana iyi geldiğini düşünüyorum ama faverin veya anafranili azaltabilirim tabi doktora sormadan azaltamam

Yorum

İşleniyor...
                      X