Orjinal yazı sahibi: dreamer8
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
agız kokusu bakarmısınız
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostDişlerini sabah akşam iki kere güzel bir şekilde her dişin iç ve dış tarafını 5 kere fırçala ve ağız bakım suyu ile gargara yap. Bunları zaten herkesin yapması lazım.
Sonra bir diş hekimine muayene ol. Diş çürüğü vs var mı diye.
Doktor çürük varsa tedavi edecektir ve ağız kokusu sona erecektir.
Çürük yoksa ve ağız kokusu da yoksa eğer OKB den ileri gelen bir takıntı var ise bu konuda tedavi olmak için bir psikiyatra gitmen gerekecek.
Geçmiş olsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: inanç.22 View Posthaklısınız aşmam gerekıyor. çürük yok bisi yok ama agız tadımda tuhaflık var oda anksiyeteden alakalı... ailemin yanında rahat konusuyom asla agzın kokuyo dememisler.. ama bunu aşmam lazım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: scorpi lee View PostEğer sağlık problemin yoksa naneli sakızlar birebir.
Yahu yine bir anım geldi aklıma. Okul dönüşü sigara içmiştim annem çakmasın diye de ağzıma parfüm sıkmıştım. Hangi akla hizmet az kalsın sokağın ortasında bayılacaktım :31:
ama agzım kokmasada yakın mesafede asla rahat deilim ve rahat nefes alıp veremıom konusamıyom.. işin ilginç tarafı asosyal biride değilim ama bunu ciddi takmısım.. neler takmadımki 14 sene.. okb kanser gibi kemirdi bitirdi beni.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: inanç.22 View Postben çevremi avutmak ve mutlu etmek için agzıma asla parfüm sıkmam.. herseydn önce kendimi düsünürüm bencil biriyim birz haha.. saka bi yana ama bazen dişimi fırçalasamda sanki kuruyor ağzım ve nefes alışımda problemli ..
ama agzım kokmasada yakın mesafede asla rahat deilim ve rahat nefes alıp veremıom konusamıyom.. işin ilginç tarafı asosyal biride değilim ama bunu ciddi takmısım.. neler takmadımki 14 sene.. okb kanser gibi kemirdi bitirdi beni.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: scorpi lee View PostBenimkisi de avutmak yada mutlu etmek değil ki tamamen anne korkusu :tinysmile_tongue_t:
bazen kendime olumsuz bişi yapsam acaba zararmı veriom fln.. halbuki kendine en son zarar verecek kişiler okblilerdir.. ondan okbliler intihardanda uzak kalırlar hep çünkü ne kendimize nede insanlara zararımız yok
Yorum
Yorum