Keşke ismin gibi biraz inancın olsaydı iyileşeceğine. Başında migren benzeri dayanılmaz ağrılar var. Sürekli kafatasıın içini düşünmek ve o noktaya odaklanmak, o bölge ile zihin arasında bir hassasiyet oluşturur. zihin gücüyle ağrıtmak gibi bir şey olur sonuçta. Korkular sıkıntıları besler. Bir şekilde ellerinden kayıp giden hayatı umursamaman lazım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
haykırmak istiyorum doktora gittim..
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostKeşke ismin gibi biraz inancın olsaydı iyileşeceğine. Başında migren benzeri dayanılmaz ağrılar var. Sürekli kafatasıın içini düşünmek ve o noktaya odaklanmak, o bölge ile zihin arasında bir hassasiyet oluşturur. zihin gücüyle ağrıtmak gibi bir şey olur sonuçta. Korkular sıkıntıları besler. Bir şekilde ellerinden kayıp giden hayatı umursamaman lazım.
işin korkunç tarafı çok umursamaz ve cok hareketli biriyim.. bazen obsesifler saçma gelirken, bazen de beni öyle kaptırıp perişan ediyo anlamıyorum.. sanki bişey zihnime girip tüm saçmalıkları korkuları anlamlı hale getiriyor .. ben 3 harflilerdende süphelenıyom malesef.. sanki bişey ayagımdan girip beynime dogru bastırıyor.. ama bu kortizol hormonuylada alakalı olabilir emin deilim :S
Yorum
-
Kimse kimseye göre özel değildir. Kuruntu yapma. Beyin kimyan, olayları farklı algılamanı sağlıyor. Ayrıca eczanelerde B1C2 diye bir ürün varmış. 12 sat ağız kokusunu engelliyormuşOrjinal yazı sahibi: inanç.22 View Postişin korkunç tarafı çok umursamaz ve cok hareketli biriyim.. bazen obsesifler saçma gelirken, bazen de beni öyle kaptırıp perişan ediyo anlamıyorum.. sanki bişey zihnime girip tüm saçmalıkları korkuları anlamlı hale getiriyor .. ben 3 harflilerdende süphelenıyom malesef.. sanki bişey ayagımdan girip beynime dogru bastırıyor.. ama bu kortizol hormonuylada alakalı olabilir emin deilim :S
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostKimse kimseye göre özel değildir. Kuruntu yapma. Beyin kimyan, olayları farklı algılamanı sağlıyor. Ayrıca eczanelerde B1C2 diye bir ürün varmış. 12 sat ağız kokusunu engelliyormuş
Yorum
Yorum